Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76577
29.10.25 21:06
@guineapig píše: Více

asi obojí, ale za b) bude pravděpodobnější
jako vem, normální člověk by se zastyděl, co to provedl, a rozhodně by uraženě nepsal na fórum, že se prodavačka zachovala špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
29.10.25 21:07
@mado píše: Více

je to Mandarína, ta charakteristika sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
29.10.25 21:24
@Anonymní píše: Více

Kdybych měla čisté svědomí, tak bych v té vyhrocené situaci s nepříjemnou prodavačkou byla ráda za přivolání policie, která by to vyřešila věcně bez emocí, a pak bych si s gustem vychutnala omluvu prodavačky. Jenže v tvém případě by to skončilo prokázanou krádeží. Proč jsi vlastně tak škemrala, ať policii nevolá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
29.10.25 21:40
@stinga píše: Více

Však Mandarina je Andromeda a v mnoha jiných verzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 21:42
@Kelsey1 píše: Více

To si nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
29.10.25 21:49
@Janli píše: Více

já také ne, Mandarinka je sólo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 21:55
@stinga píše: Více

V mandarince probouzím takový vášně, že se nemůže udržet, aby mi neřekla svůj názor aspoň na půl stránky….. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
29.10.25 22:00
@Janli píše: Více

mě také miluje, a už mě i obligátně zdržkovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
29.10.25 22:05
@smile_xxx píše: Více

on píše o něčem úplně jiném, ale nechme ho, ať není smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33407
29.10.25 22:56
@Anonymní píše: Více

Co bych dělala? Nechala bych ji tu policii zavolat. Určitě bych tu agonii neprodlužovala, chtěla bych to mít co nejdřív vyřízené. Tím spíš pokud by prodavačka byla arogantní, jak píšeš, a nic by mi nevysvětlila. Tak bych si to vysvětlila s policií. Že mi prodavačka nechce říct o co jde. Policie by se podívala na video, viděla by, že jsem kartu přiložila, platba neproběhla. V kočáru rvoucí dítě. U druhého nákupu že platba proběhla. Řekla bych, že to byl omyl, moje pochybení ve stresu a spěchu a že kdyby mi to prodavačka řekla hned, nákup bych okamžitě doplatila.
Nejsi zloděj, nebylo by proč se bát. Kvůli pár eurum za drobný nákup by tě nezatkli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
29.10.25 23:06

@adresa no to nezatkli, ale už by měla u policie záznam, že krade v obchodě. Nejspíš i pokutu. Řvoucí dítě a přiložení neplatící karty, je nejčastější trik zlodějů.
Takže jo, ať příště policie přijede, bude větší sranda a diskuze bude mit o dvacet stránek víc, jak mandarinka bude dokola rozšlapávat to svoje lejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33407
29.10.25 23:12

@mado aha, až takhle, to by mě nenapadlo, nemám zkušenost v obchodě, jen s dopravními přestupky. Očekávala bych nějaké smirné řešení s domluvou,, že příště už by to bylo s tou pokutou a zápisem. Takhle mi to většinou projde u dopravaku.
Lejno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
29.10.25 23:29

@adresa malý přestupek na domluvu by byl, kdyby to zjistila na odchodu z obchodu a hned vše vyrovnala.
Ne ve chvíli, kdy s nezaplaceným zbožím odešla a pak se vrátila jako nic. To už bys v takovém případě dopraváky neukecala, jakože by to dali dychnout a měla jsi to tam, taky by to domluvou neřešili.
Všichni zlodeji se vymlouvají, když je chytí, že oni nechtěli a omylem a špatná souhra náhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33407
29.10.25 23:38

@mado hm, máš pravdu. Proč by to vlastně měli vidět jinak než ta prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák