Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13116
30.10.25 10:24
@Anonymní píše: Více

Ono ty samoobslužné jsou na jednu stranu peklo, kolikrát ani u té já nevyjede, terminály zlobí atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15

Jako bylo to ostrý chování, taky bych byla v šoku, tohle určitě není normální.
Chybama se člověk učí, příště se nesmíte hned vracet na místo činu :D :D (sranda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048

Nediv se vývoji diskuse. Hodíš sem úvodní příspěvek, který jako by z oka vypadl spoustě jiných trollících příspěvků - stejně napsaný, stejný sloh, stejný vývoj v příběhu, jak kdyby to jelo podle stejné osnovy, včetně otázky na závěr s popíchnutím k diskusi. Navíc jako anonym, přitom já tedy na tom tématu nevidím nic, co by bylo choulostivého. Už jen kdyby to nebylo anonymní, tak se ta diskuse hned od začátku odvíjí jinak. Pro mě se navíc v průběhu diskuse objevilo dost nesrovnalostí a tedy možná je to tím, že chlapi uvažují jinak, ale co tě proboha vede k tomu to tu točit dokola na 32 stranách? Já když se tu zamotám do diskuse s někým, kdo podle mě netuší, kde je sever, tak si pomyslím o prdeli a prostě si s ním přestanu psát. Co tu sleduji diskusi, tak podle tebe jsme tu všichni nechápaví tupci, ale stejně tě něco žene 32 stran k tomu nám to tu dokola vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79952
30.10.25 10:28
@Samina007 píše: Více

Tak asi jo. Já vždycky čekám, u samoobslužné na lístek, u kasy vlastně taky. Na lístek a poskytnutí obsluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.25 10:36
@rmot píše: Více

Všichni ne, to si fakt nemyslím a v žádném případě si nemyslím, že kdybych to nepsala jako anonym, že by se to vyvíjelo jinak.

• Citovat
  • Upravit
479
30.10.25 10:40

@Keyllah Jenže v téhle diskuzi se poměrně důrazně tvrdí, že kradla vědomě. Že je reakce prodavačky úměrná situaci, o tom nepochybuji ani já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
30.10.25 10:43

Podle mě určitě, protože bys tím shodila to podezření na trolla, nebo z nějakého trvale trollích nicků na způsob klopotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
30.10.25 12:39
@Ncc1701_new píše: Více

nemyslím, tady se tvrdí, že i když to bylo „omylem“ je to pořád krádež, a to je trochu něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.25 14:20

Osobně chápu, jak to myslí, prodavačka jí řekla, že dopoledne kradla, ale ona si neuvědomovala, že nezaplatila. Mně by se to tedy taky nespojilo, měla bych pocit, že je vše ok, protože bych si pamatovala, že jsem přiložila kartu.

@mado píše: Více
  • Citovat
  • Upravit
79952
30.10.25 14:31

Jenže tohle prostě prodavacku nezajímá. Ona vidí člověka, který odešel bez placení.. Čili kradl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.25 14:42
@inkakřivák píše: Více

To všichni víme, ale mohlo se stát, že si paní prostě nevšimla? Tady se řeší, že se prodavačka chovala neúměrně k situaci, vzhledem k tomu že se paní do obchodu později vrátila, tak asi krást neměla v úmyslu. Kdyby odmítala zaplatit, nebo se s ní začala hádat, pak mohla strašit policií, ale kdybych viděla, že na mě maminka kouká jak puk a vůbec netuší, možná bych nejdřív jednala v pohodě. Tak zase klid. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79952
30.10.25 15:05

Podle mne se chovala prodavacka normalne. Oba nemohla tušit, co a jak zakladatelka dělala. Ona ví jedno - odešla bez oplácení. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.25 15:22
@inkakřivák píše: Více

Tohle Vám přijde jako úměrné jednání? Já bych třeba byla ráda, že se vrátila, že to může zaplatit. :D

„Ona bez dalšího vysvětlení ťukala do telefonu a že volá policii. Já jsem se ji zeptala, jestli mi může říct co se stalo, že prostě nevím, ať nikoho nevolá, že ji moc prosím. Vše se tedy odehrávalo před dalšími lidmi. Ona, že to až přijede policie. Já ni, že to snad nemyslí vážně, že ji moc prosím ať mi řekne co se děje. Několikrát mi zopakovala, že volá polici, přiznám se, měla jsem už slzy na krajíčku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
30.10.25 15:28
@teri141 píše: Více

uměrné jenání k čemu? že když najdou toho, kdo předtím odešel bez placení, že mu řeknou že zavolají policii? jakože je neuměrné jednání říct zloději, že zavoláš policii pokud to nezaplatí? a má být prodavačka ještě ráda? :think: zajímavý přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.25 15:34
@Keyllah píše: Více

Vy jí berete jako zlodějku, která vědomě kradla, já jako normálního člověka co udělal chybu, neměla v plánu to popírat, jen nevěděla co provedla. :)
Jistě, vše je o přístupu, jak chcete, aby jednali lidi s vámi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák