Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.10.25 09:47
@Keyllah píše: Více

Nevím jestli to děláte schválně nebo jste jen taková. Ale pokud jste taková, tak vás to omlouvá. Nerozbrečela jsem se, to by vypadalo jinak a nešla jsem si NAKONEC stěžovat, ale prostě promluvit si tom a za to jsem ráda. Proč bych nešla, když jsem VĚDOMĚ nic neprovedla!
Vybíráte si z mých příspěvků jen co chcete a zbytečně přeháníte.
Psala jsem tady někde, že tam jdu pro omluvu? Ani v jednom příspěvku. Jste naprosto neskutečný šlověk, který plácá nesmysly…a šla jsem tam druhý den…

• Citovat
  • Upravit
6626
29.10.25 09:55
@Anonymní píše: Více

Ale no tak, nejdřív píšeš, že umíš málo, že jste si s první prodavačkou sotva rozuměly a najednou jazyk umíš dobře? Když už trollíš, tak si aspoň dělej zápisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
29.10.25 09:58
@Janli píše: Více
…aby z toho následně náhodou nebyla prodavačka, co vlastně umí česky :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.25 09:58
@Janli píše: Více

Nikde jsem nepsala, že umím málo, psala jsem, že se normálně dorozumím, ale neumím psát německy…když jste po mě chtěla abych přepsala první příspěvek do němčiny :roll:
Začněte si psát vy nebo alespoň pamatovat co zde píšu než mě začnete osočovat z něčeho co jsem nikdy nenapsala.

• Citovat
  • Upravit
6626
29.10.25 09:59

Myslíš, že čestina je místní jazyk… :mrgreen:
Ale jo, v podání zakladatelky všechno možný…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 09:59
@Anonymní píše: Více

Ale jdi ty kecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8913
29.10.25 10:00

Už se přešlo na vykání? :mrgreen: To je na internetu trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.25 10:04
@Kelsey1 píše: Více

Já třeba vykám každému, trapné je někomu tykat bez vyzvání a to i na internetu, ale to přecházím a myslím si své. A vykám od svých prvních příspěvků nebo toho jste si všimla až teď :potlesk: Já jsem s vámi husy nepásla tak bych si nedovolila vám tykat ani zde v anonymním online světě. Nebo jsem jinak vychovaná.

• Citovat
  • Upravit
1228
29.10.25 10:12

Já bych to asi udělal jinak, než že bych řešil to, že zavolám policii,… Ale asi to záleží obchod od obchodu, obsluha od obsluhy,… Ale co třeba prostě člověk zastavit a namátková kontrola. A pak prostě s klidem říct, že je tam nezaplacený nákup a buď to vyřešíme na místě, nebo to bude řešit policie.
Prostě něco ve smyslu: „Dobrý den, namátková kontrola, vezměte si zboží, účtenku a pojďte prosím s námi“. To mi přijde jako lepší postup, než u někde u pokladen řvát, že je tam zloděj. Ale to prostě záleží na člověku, který tam pracuje. Ale je potřeba si uvědomit, že nějakým řvaním, že člověk je zloděj a vyhrožování policií,…, se krádeže nezastaví ani nezmenší. Krást se prostě bude vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.25 10:14
@Petr-33 píše: Více

Máte pravdu pane, děkuji za konstruktivní příspěvek bez zbytečných jedů :kytka:

• Citovat
  • Upravit
41069
29.10.25 10:45

jenže ty mluvíš o jiné situaci…zakladatelka zboží nezaplatila dopoledne, odpolední nákup už zaplatila, tam by jsi kontrolou ničeho nedocílil. Za mě je lepší postup zavolat policii, oni by to se zlodějem již vyřešili a dotyčná prodavačka by se nemusela bát, že bude zlodějem osočena z arogantního chování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
29.10.25 10:45
@stearyl368 píše: Více

jéééé další milý anonym :mrgreen: a pak ty anonymy má někdo brát vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 10:50

To bys musel namátkově kontrolovat každýho. A ten namátkový pracovník vy místo toho mohl sedět na kase a markovat, pak by samoobslužný pokladny postrádaly smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.10.25 10:51

Prosím tě..kdo Vás tady bere vážně, to by mě zajímalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...