Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Ale no tak, nejdřív píšeš, že umíš málo, že jste si s první prodavačkou sotva rozuměly a najednou jazyk umíš dobře? Když už trollíš, tak si aspoň dělej zápisky.
@Janli píše: Více
Nikde jsem nepsala, že umím málo, psala jsem, že se normálně dorozumím, ale neumím psát německy…když jste po mě chtěla abych přepsala první příspěvek do němčiny ![]()
Začněte si psát vy nebo alespoň pamatovat co zde píšu než mě začnete osočovat z něčeho co jsem nikdy nenapsala.
@Keyllah píše: Více
Myslíš, že čestina je místní jazyk… ![]()
Ale jo, v podání zakladatelky všechno možný…..
@Kelsey1 píše: Více
Já třeba vykám každému, trapné je někomu tykat bez vyzvání a to i na internetu, ale to přecházím a myslím si své. A vykám od svých prvních příspěvků nebo toho jste si všimla až teď
Já jsem s vámi husy nepásla tak bych si nedovolila vám tykat ani zde v anonymním online světě. Nebo jsem jinak vychovaná.
Já bych to asi udělal jinak, než že bych řešil to, že zavolám policii,… Ale asi to záleží obchod od obchodu, obsluha od obsluhy,… Ale co třeba prostě člověk zastavit a namátková kontrola. A pak prostě s klidem říct, že je tam nezaplacený nákup a buď to vyřešíme na místě, nebo to bude řešit policie.
Prostě něco ve smyslu: „Dobrý den, namátková kontrola, vezměte si zboží, účtenku a pojďte prosím s námi“. To mi přijde jako lepší postup, než u někde u pokladen řvát, že je tam zloděj. Ale to prostě záleží na člověku, který tam pracuje. Ale je potřeba si uvědomit, že nějakým řvaním, že člověk je zloděj a vyhrožování policií,…, se krádeže nezastaví ani nezmenší. Krást se prostě bude vždycky.
@Petr-33 píše: Více
Máte pravdu pane, děkuji za konstruktivní příspěvek bez zbytečných jedů ![]()
jenže ty mluvíš o jiné situaci…zakladatelka zboží nezaplatila dopoledne, odpolední nákup už zaplatila, tam by jsi kontrolou ničeho nedocílil. Za mě je lepší postup zavolat policii, oni by to se zlodějem již vyřešili a dotyčná prodavačka by se nemusela bát, že bude zlodějem osočena z arogantního chování ![]()
@stearyl368 píše: Více
jéééé další milý anonym
a pak ty anonymy má někdo brát vážně ![]()
To bys musel namátkově kontrolovat každýho. A ten namátkový pracovník vy místo toho mohl sedět na kase a markovat, pak by samoobslužný pokladny postrádaly smysl.
@Keyllah píše: Více
Prosím tě..kdo Vás tady bere vážně, to by mě zajímalo ![]()
Nevím jestli to děláte schválně nebo jste jen taková. Ale pokud jste taková, tak vás to omlouvá. Nerozbrečela jsem se, to by vypadalo jinak a nešla jsem si NAKONEC stěžovat, ale prostě promluvit si tom a za to jsem ráda. Proč bych nešla, když jsem VĚDOMĚ nic neprovedla!
Vybíráte si z mých příspěvků jen co chcete a zbytečně přeháníte.
Psala jsem tady někde, že tam jdu pro omluvu? Ani v jednom příspěvku. Jste naprosto neskutečný šlověk, který plácá nesmysly…a šla jsem tam druhý den…