Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
vidíš, vždyť jsme ti to psaly už včera odpoledne…jak tam dojdeš, ještě se ti jistě omluví ![]()
@izabe já vím, že nejsou svatí a dokážou si vymýšlet spoustu pohádek od pobytů v nemocnici po úmrtí v rodině a podobně… ale mě jde stále jen o to, že i přesto nemám právo je ponižovat a urážet.
@Keyllah píše: Více
Nikdo se mi neomlouval, já se znovu omlouvala, i když někomu jinému…
Přeju vám jen dobré a ať se nikdy nespletete ![]()
to nemusíš, já se v budoucnu zcela jistě někdy spletu, jako každý
Tak snad jen, abych se dokázala s nadhledem omluvit, posypat si hlavu popelem, nedělat scénu a neházet svoji vinu na jiné a nesnažit se je v něčem vykoupat, aby to moje pochybení zapadlo…
@Bara2505 píše: Více
To jsem ráda, že jsi tady, fakt.
krásně doplňuješ teorii, že když se zakladatelce diskuze nevychází vstříc a diskuze se nevyvíjí podle jejich představ, tak se náhodou po pár stránkách objeví nováček nebo nick s par příspěvky, ale jak o duši hájí zakladatelku a kope kolem sebe, jako by se jí tema osobně dotykalo ![]()
Taková milá náhoda, že se to zase stalo ![]()
Tady na emiminu už je to prostě takový folklor, zlynčovat zakladatelku a byť je na ní ještě jedna suchá nit tak i tu si podat. Nejsem žádný nováček, jsem tu už spoustu let…
@mado píše: Více…a pokračuje to tím, že zakladatelka jde po třetí za den do toho stejného obchodu, aby jí potvrdili, že dotyčná jednala blbě a nevhodně. Normální člověk, když někde něco omylem odnese bez zaplacení, za pár hodin ho tam chytí, rozbrečí se tam, at nevolají policii, tak tam rozhodně nejde za pár hodin znovu, stěžovat si na prodavačku, aby se mu mohli omluvit
No ty možná nejsi nováček, ale ten tvůj druhý, podpůrný nick, koukám, že ano ![]()
Hlavně, jak ses rychle chytila ![]()
Mohla sis ušetřit tu dlouhou litanii, jak ti byl scénář nabídnut již včera.
Příště musíš s větším odstupem použít dějový zvrat ve tvůj prospěch a svůj další nick. Takhle je to moc okaté ![]()
A jak to máme vědět, když tady každý píše jako anonym i to, že u nich zrovna prší? Tak nepiš jako anonym, a nebudeš automaticky troll. Já tedy už každou diskusi, co založí anonym, nebo někdo, kdo je tu podle počtu příspěvků tři dny i s cestou, automaticky beru jako pohádku. Protože se to v drtivé většině tak i nakonec ukáže.
No dobře, myslím, že jsme si vše řekli.
Já své stanovisko mám, a jestli někdo nechápe, že křik a veřejné obviňování zákazníka není profesionální ani slušné, je to jeho problém.
Tak diskuzi nechám odpočinout, zakladatelce doporučuji to samé ![]()
Klííd, ty tomu příběhu fakt věříš?
Že nabehne prodavačka a začne dokola vysílat, že zavolá policii a dál nic? Místo aby tu policii prostě rovnou zavolala, nebo začala „zakladatelku“ spíš nutit do toho, aby zaplatila ten nákup?
Omluvila jsem, popel na hlavu si sypu ještě teď a začala jsem s tím už v obchodě, nedělala jsem scénu (scénu udělala pí prodavačka), neházela jsem vinu na druhé, přiznala jsem ji zde snad na každé stránce a i v obchodě a tím posledním nevím co myslíte.
Vy se svými příznivkyněmi v zádech to zbytečně šroubujete do absurdna.
Docela dějová slabota, že? Já jsem čekala, že nastoupilo celé vedení řetězce do řady a zakladatelce předali pamětní list, dárkový koš a slevové kupony pro další nákupy. A pro dítě zorganizovali vystoupení klauna, aby bylo vidět, jak si váží zákazníka ![]()
Ten happyend mě trochu zklamal.