Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8912
28.10.25 11:33

@Sára 1 dej si platby mobilem. Stačí přiložit k terminálu mobil. Nebude to po tobě cítit PIN, jak je to klasicky u karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
28.10.25 11:34
@Anonymní píše: Více

však v pořádku, kdo by se chtěl dohadovat se zlodějem? Tebe by bavilo dennodenně poslouchat výmluvy tohohle tipu? Zavolat policii a ať se to vyřeší přes ní. Určitě není placená za dohadování se s neplatícími zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 11:34
@Janli píše: Více

Nenapíšu neboť německy psát neumím, mluvit ano, domluvím se, pí. prodavačka chápala co jsem ji řekla a já zase rozuměla jí.

• Citovat
  • Upravit
2499
28.10.25 11:36
@smile_xxx píše: Více

co jsem slyšela, chodí krást i po chycení. To jsou lidi, kterým je to úplně jedno. Naopak jsou ještě agresivní na prodavačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.10.25 11:37
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.10.25 11:43

V každém případě bych neřešila na emiminu chování prodavačky, ale někde se tiše styděla, jak jsem hloupá. Ono je samozřejmě mnohem snazší ukázat na hroznou prodavačku než přiznat svou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 11:52
@hanka.br. píše: Více

Jsem hloupá a svou vinu jsem přiznala opakovaně. Stále mi tady ale někdo podsouvá, že z toho viním jen prodavačku, že já nic, já muzikant. Vy si berete z příspěvků jen co chcete. Ne, já se provinila, aniž bych to věděla, vyřešila to, s nikým se nedohadovala, že bych to neudělala a blablabla…já se ptala zda je nutné, aby se prodavačka takto ihned chovala, zda není lepší říct co se přesně stalo, protože i ta prodavačka by si tohle celé zkrátila. Jsem slušný, spolupracující, poctivý člověk, který měl zrovna zastrčenou hlavu v zadní části těla a ano stydím se za to co se stalo a bylo to zbytečné a ještě bych takhle mohla psát a psát furt dokola. Úplně stačilo kdyby mě vzala bokem, řekla mi podívejte se, namarkovala jste to, ale nezadala pin, co s tím budem dělat nebo nevím, prostě kdyby to řekla hned…ale byla opravdu zlá, arogantní a bez vysvětlení chtěla volat policii.

Příspěvek upraven 28.10.25 v 12:02

• Citovat
  • Upravit
7989
28.10.25 11:54

Jestli se to fakt stalo, tak to byl magor, co se u ochranky dlouho neohřeje. Ochranka má stejné pravomoci, jako jakýkoliv jiný občan a ve chvíli, kdy ti bez tvého souhlasu sáhne do tašky, nebo nedejbože tě začne šacovat na těle, je ve velkém průseru. Je to úplně stejné, jako kdyby k tobě na ulici přišel cizí chlap a začal ti hrabat do kapes. Jediné, co může, tak zavolat PČR.
Příběh „zakladatelky“ nekomentuju, prostě další anonymní vyprávění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
28.10.25 11:56

Asi nemá moc cenu se tady obhajovat, pokud máš pocit, že se prodavačka nezachovala profesionálně, tak stížnost poslat můžeš. Rovnou i třeba upozornit na nedostatečné zabezpečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
28.10.25 12:01

Tak a teď mi řekni, co plyne z celé zkušenosti? 8) příště nedělat scény- ano dělala jsi je, když jsi se slzami na krajíčku prosila, ať nevolá Policii, několikrát se ptala, co jsi udělala, volala manželovi ( mimochodem, taky bych s manželem, ani nikým po telefonu nemluvila, nezájem!)… Prostě příště si nech na místo zavolat Policii hned!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6903
28.10.25 12:03

A dovedeš se na to podívat i očima druhého?
Nakup jsi ukradla, odešla jsi s ním bez zaplacení. Tečka. Víš, kolikrát už tohle museli řešit? V řadě obchodů Tě tam „zadrží“ a volají rovnou policii, vůbec se s Tebou nebaví. Proč taky? Jsi na kameře.. Vytáhni si tu zádel konečně. Zlodějů jsou mraky, skoro všichni dělají neviňátko překvapené a tvrdí „já zapomněla, byl to omyl“. Ona fakt není jasnovidec, jestli ty jsi ten 1 případ ze sta, kdy to byl skutečně omyl.
Stížnost je úplně mimo. Přestaň hysterčit a dělej, co máš (plať).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 12:05
@Bytsamsebou píše: Více

Ano příště bych věděla, ale to se už nestane a pokud ano, jdu se nechat někam vyšetřit na absolutní roztržitost. Po bitvě kadý generál. To i já. I když tady jsou generálové ještě něco víc než samotný generál. Já bych udělala věcí kdyby, jojo dneska v klidu bych to asi taky udělala jinak. Ale v tu vypjatou chvíli?

• Citovat
  • Upravit
81
28.10.25 12:06

Vy, co tady zakladatelku osočujete, že to ve skutečnosti bylo jinak, že nákup nezaplatila záměrně, napadlo vás, proč by proboha měla potřebu o tom psát na net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 12:08

Jojo platit budu každopádně :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat