Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Serpentini píše: Více
Já jen reagovala na odpověď, že byla zachycena na kameře, a když tam přišla se stejným kočárkem a stejně oblečená, že si na ni posvitila.
@Tarena píše: Více
by jsi nevěřila, kolikrát to takto ti zloději i dělají, že jakože pípnou, aby to bylo na kamerách vidět, jako že zaplatili. Běžný trik…
@hanka.br. píše: Více
Už nemám fakt sílu se obhajovat, jen napíšu taky…podle sebe soudím tebe.
Ano dnes se mi to zdá jako dobrý nápad, že policie mohla přijet, že jsem na tom vlastně klidně mohla trvat, ale byla jsem v šoku, rozrušená, nechápala jsem co se děje, plakalo mi hodně dítě. Prostě jsem měla za to, že jsem nic neprovedla tak proč do p@@Ele policie???
@Anonymní píše: Více
jak neprovedla, odnesla jsi nákup bez zaplacení.
@Keyllah píše: Více
To je něco jinýho, to je součást nákupu a kontroluje se nákup ještě před odchodem. Jakmile ale projdeš pokladnou, tak už nemají na nic právo.
@hanka.br. píše: Více
Bát se jí mohla. Po mně vystartoval sekuriťák, který byl dvakrát větší a širší než já a řval a všechno mi prohledával, co jsem ukradla. Taky jsem se u toho třásla, byť jsem nic nevzala.
ježiš, nemáš tam jiné rčení? Normálně si to ukradla, možná i nevědomky. Něco jiného by bylo, kdybys to zjistila a šla to dodatečně uhradit. Tady ti to musela říct prodavačka a vrchol všeho si jít na ni stěžovat ne? Koho myslíš, že se zastanou? Prodavačky, která chytla zlodějku nebo někoho, kdo tvrdil, že nic neudělal? Tady člověk alespon vidí, jak to ti zloději dělají a ještě chtějí politovat.
Tady po zaplacení pokladna hlásí, že děkuje za nákup. Toto v Německu nemají? Minimálně tohle musí praštit, že platba neproběhla, jak má.
„Jaký máte na to názor vy?“
ale zakladatelka opravdu ten nákup zcizila…
@Bytsamsebou píše: Více
Tohle me tedy taky napadlo. Ja bych si tu policii v klidu zavolat nechala. Alespon by se to hned vyjasnilo. Nechtela bych, aby na me ulpelo jakekoliv podezreni.
Nevím, co jsi chtěla říct tím Podle sebe… - no já v obchodech nekradu a svoje nákupy platím, takže na tvém místě bych si odpustila ten sarkasmus. Zkrátka mi ta tvoje pohádka přijde buď vymyšlená kompletně nebo hodně upravená. Co vlastně chceš touhle diskuzí dokázat?
@vokishka píše: Více
Takže ještě jednou, pí. prodavačka, že se semnou nebude vůbec bavit, že volá policii, já si nebyla vědoma žádné chyby, ničeho, nebyla jsem si vědoma že bych něco PROVEDLA!!! Pořád jsem nevěděla proč ji chce volat, co jsem provedla. Tohle je reakce na policii, nechtěla mi říct proč tu policii bude volat, proč, proč, proč??? Rozumíte už tomu? Píšu to zcela logicky a polopatě v prvním příspěvku.
A následně jsem si uvědomila až mi to konečně řekla, co jsem tedy provedla a to zcela uznávám, že jsem provedla, že jsem odnesla nákup bez placení. Už se chápeme???