Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Znovu ti říkám, že když má někdo čisté svědomí, tak si sebevědomě nechá na místo zavolat Policii hned
. Nezačne prosit, plakat a dělat hysterické scény
… Toto dělají hlavně cigáni, herecké představení,… A pak ejhle, fakt krádež.
@Anonymní píše: Více
jj, ještě víc svoji chybu rozmázni, at si to všichni okolo víc zapamatují, to bude rozhodně adekvátní chování! ![]()
@saddreamer píše: Více
tak až si tam přijde stěžovat, tak si myslím, že si ji zapamatují opravdu všichni a na hodně dlouho ![]()
Řešila jsem před týdnem dobytky podvodníky na bazoši. Od mé banky přišel fiktivní e-mail, jakoby byl od nich. Ale byl to podvod. Vše jsem hlásila. ČS chtěla ten e-mail zaslat, když jsem jim to hlásila, že někdo za ně posílá podvodné zprávy. Že oni je používají při školení zaměstnanců. Takže si myslím i v tom obchodě nějaký záznam použijí, když školí zaměstnance.
A pak se nemá na západě říkat, že Češi kradou, když " reprezentuje" taková hvězda. ![]()
@mado píše: Více
a pak si přijde stěžovat, že je sice pravda, že to ukradla, al prodavačka na ni byla zlá a chtěla volat policii
třeba na ni po tomto zavolají policii dodatečně ![]()
@Bytsamsebou píše: VíceŽenské vy jste šílené, řekněte mi co máte za život?
Ve většině českých obchodů mají upozornění, že v případě krádeže okamžitě volají policii. Z jejich pohledu jsi kradla, to je prostě fakt, mají to „černé na bílém“ na záznamu. Na co si chceš stěžovat? Ano, jistě to byly nepříjemné chvilky, ale diskuze zde či stížnosti mi přijdou mimo. Prostě buď pozornější, nevím, co chceš víc.
@Keyllah píše: Více
Kontrolovat člověka u nás ani v Německu nikdo jen tak nemůže.
Ostraha může zadržet aby neodešel a hned zavolat policii ať to řeší.
Jinak souhlasím, když jsem kdysivá pracovala v obchodě, v kuchyňce i šatně byla nástěnka s fotkami lidí co v nejbližší době kradli.
Příspěvek upraven 28.10.25 v 10:24
Maximálně tě to mrzí a proto si tam pujdeš stěžovat
fakticky jsi odešla bez zaplacení, tedy krádež. Prodavačka na tebe policii nezavolala, tak si na ni půjdeš stěžovat
no, po tomto už tu policii vzdycky raději zavolají a budoou krytí před podobnými
bych se nedivila, kdyby tě dodatečně na tu policii oznámili…