Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10677
28.10.25 10:18

Znovu ti říkám, že když má někdo čisté svědomí, tak si sebevědomě nechá na místo zavolat Policii hned ;). Nezačne prosit, plakat a dělat hysterické scény 8)… Toto dělají hlavně cigáni, herecké představení,… A pak ejhle, fakt krádež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
28.10.25 10:18
@Anonymní píše: Více

jj, ještě víc svoji chybu rozmázni, at si to všichni okolo víc zapamatují, to bude rozhodně adekvátní chování! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
28.10.25 10:19
@saddreamer píše: Více

tak až si tam přijde stěžovat, tak si myslím, že si ji zapamatují opravdu všichni a na hodně dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8913

Řešila jsem před týdnem dobytky podvodníky na bazoši. Od mé banky přišel fiktivní e-mail, jakoby byl od nich. Ale byl to podvod. Vše jsem hlásila. ČS chtěla ten e-mail zaslat, když jsem jim to hlásila, že někdo za ně posílá podvodné zprávy. Že oni je používají při školení zaměstnanců. Takže si myslím i v tom obchodě nějaký záznam použijí, když školí zaměstnance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21739

A pak se nemá na západě říkat, že Češi kradou, když " reprezentuje" taková hvězda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
28.10.25 10:21
@mado píše: Více

a pak si přijde stěžovat, že je sice pravda, že to ukradla, al prodavačka na ni byla zlá a chtěla volat policii :think: třeba na ni po tomto zavolají policii dodatečně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.10.25 10:22

Nebydlí v Německu, ale běhat do obchodů tam může denně…. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:23
@Bytsamsebou píše: Více
Ženské vy jste šílené, řekněte mi co máte za život?
Hysterická scéna neproběhla a pokud tak z její strany, mluvila jsem klidně, slušně, tázala jsem se, pak jsem poprosila, nerozbrečela jsem se, měla jsem slzy na krajíčku, ale ovládla jsem se.
Můžete to opakovat znovu a znovu a znovu, mám svědomí čisté, jsem poctivý člověk, pro to mě to maximálně mrzí.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 10:24
@Janli píše: Více

Jj denně, včera a dnes…ach jo

• Citovat
  • Upravit
6903

Ve většině českých obchodů mají upozornění, že v případě krádeže okamžitě volají policii. Z jejich pohledu jsi kradla, to je prostě fakt, mají to „černé na bílém“ na záznamu. Na co si chceš stěžovat? Ano, jistě to byly nepříjemné chvilky, ale diskuze zde či stížnosti mi přijdou mimo. Prostě buď pozornější, nevím, co chceš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
@Keyllah píše: Více

Kontrolovat člověka u nás ani v Německu nikdo jen tak nemůže.
Ostraha může zadržet aby neodešel a hned zavolat policii ať to řeší.
Jinak souhlasím, když jsem kdysivá pracovala v obchodě, v kuchyňce i šatně byla nástěnka s fotkami lidí co v nejbližší době kradli.

Příspěvek upraven 28.10.25 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Lojzísek píše: Více

Budu pozornější, bez debat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 10:25
@Keyllah píše: Více

To můžou :palec:

• Citovat
  • Upravit
41069
28.10.25 10:25

Maximálně tě to mrzí a proto si tam pujdeš stěžovat :think: fakticky jsi odešla bez zaplacení, tedy krádež. Prodavačka na tebe policii nezavolala, tak si na ni půjdeš stěžovat :think: no, po tomto už tu policii vzdycky raději zavolají a budoou krytí před podobnými :think: bych se nedivila, kdyby tě dodatečně na tu policii oznámili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:26
@mado píše: Více

Jste absolutně ubohý člověk.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie