Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@saddreamer pokud bych tomu chtěla věřit. Tak jsem ji psala, ať sklopí uši. Omluvit se a dávat si příště pozor. Ovšem asi už bude mít vroubek v tomhle obchodě a budou ve střehu, když se tam znovu objeví. Což je pochopitelné.
@Anonymní píše: Více
Tak se připrav na zvýšený dohled a zkoumavé pohledy a třeba kontroly u východu. Ale tak když ti to nevadí…
@arinecka píše: Více
Když se chci k nečemu vyjádřit tak ano, přečtu si vše.
@saddreamer píše: Více
Teď to vezmu všeobecně, není to bráno proti zakladatelce. Věřím tomu, že zloději jsou (ne třeba všichni) dost mazaní a jsou schopni 2-3 nakupy normálně zaplatit a při další návštěvě už kradou a takhle pořád dokola. Prostě se snaží být co nejméně nápadní, zejména pokud chodí do stejného krámu.
@izabe píše: Více
Taky se nad tím zamyslím a jak by to ten zloděj chtěl provést v tom jednom a samém krámu? Vždyť by ho hned chytli, nerozumím, i kdyby tohle chtěl někdo takto dělat, nemá šanci. Já kdybych chtěla něco udělat nenapádně jsem tím tuplem nápadná.
Kdybych měla čisté svědomí, tak si klidně nechám tu Policii na místo přivolat
! Prodavačka by ti ten důvod řekla hned, když bys jí řekla, ať tu Policii ihned zavolá a neprosila ji, nedělala hysterické scény
…
Jinak, napřed uvádíš, že sis nebyla vědoma žádného omylu a proto ses nepodívala na mobil, aby sis ověřila strhnutí transakce a o pár stránek dál napíšeš, že stejně by sis platbu nemohla ověřit na mobilu, protože jsi platila manželovou kartou
…
@Kelsey1 @Keyllah
A myslíte si, že si budou zakladatelku pamatovat při tom množství lidí, co jim tam chodí?
A když se tedy vše vyřešilo, podala jsi stížnost na tu prodavačku?
@arinecka píše: Více
To je naštěstí v pořádku
Pak se není čemu divit, když už někdo nemá trpělivost odpovídat na to stejné po x té…
@saddreamer píše: Více
jako že by si ta konkrétní prodavačka nezapomatovala takovou scénu?
věř, že zloděje si ti prodavači pamatují dost dobře, protože to oni s tím mají problémy…
ty jdeš opravdu podat na tu prodavačku stížnost??
@Kelsey1 píše: Více
Ale no tak, u ti napsala, že jsi zlá, mise slpněna…..
![]()