Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
28.10.25 08:12

Ahoj, chápu, že se cítíš hrozně, cítila bych se stejně. Nevyčítej si to, úplně pitomá chyba, která se stává, zvlášť když je člověk třeba roztržitý, zamyšlený, dítě křičí apod. Já jsem jednou zapomněla zaplatit v bistru, uvědomila jsem si to asi pár minut poté, co jsem odešla. Tak jsem se vrátila a zaplatila. A měli v tu dobu tak narváno, že si toho ani nevšimli, takže díkybohu na mě policii nikdo nevolal.
Jo a jednou mě taky v supermarketu obvinili z krádeže, byla jsem v nákupáku a ztratila pojem o čase, pak jsem se koukla na mobil a zjistila, že nestíhám jít do školy, tak musím vyrazit hned. V obchodě jsem si nic nekoupila, běžela jsem, abych přišla včas. No a vyrazil za mnou sekuriťák, že jsem určitě něco ukradla. Tak mi zkontroloval věci, ale nakonec se omluvil, že opravdu nelžu. Jo, taky moje chyba, chovala jsem se podezřele.
Hoď to za hlavu, tohle se stává. A někde tady je diskuze, ve které se uživatelky přiznávají, co všechno se jim povedlo ukrást - omylem nenamarkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
28.10.25 08:13

Me spíš fascinuje, jak lezeš s malým dítětem několikrát denně do krámu :mrgreen: :mrgreen: ale jinak jo no, prodavačka byla v právu a moc by mě zajímalo, co by se dělo, kdybys tam znovu nepřišla.
Na druhou stranu, kdybys kradla, tak bys tam asi znova nenakracela jakoby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 08:13
@Fitsun píše: Více

Uznávám svou chybu, v plném rozsahu. Neupozorní to nijak zvukově, ale ano na displeji se to zobrazí, ale já už na něj nekoukla prostě a nikdo mi nevysvětlí proč, věnovala jsem se dítěti (neobhajuji, neměla jsem).
Volno je tak leda v Čr a já jsem stále v Německu a volno bohužel nemám i kdybych chtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 08:15
@lilith1 píše: Více

Děkuji, jste jedinná, která pochopila na co se zde ptám, proč neoznámila důvod. Zde to nahlas neoznámí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 08:17
@Netopýr1 píše: Více

Divím se i sama sobě, ale jsem člověk co rád vyhoví a to x lidem, tak mi nic jiného nezbyde. Dělám to už tak x let.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
28.10.25 08:19

A ještě pro „uklidnění“, můj muž si kupoval v Albertu drahý salám, na kterém byla taková ta pečeť proti krádeži. Měl zaplaceno, prodavačka ale zapomněla tu pečeť sundat, takže začal houkat. Sekuriťák se k němu choval jak k hnoji, scéna přes celý obchod, jak tam musí vysypat batoh a kdesi cosi. Můj mužskej je kus chlapa, pracuje v oboru, kde je s lidma každou chvíli v konfliktu a musí to vyřešit a stejně ho to totálně rozhodilo, jak na to nebyl připravený a jak byl ten sekuriťák na něj hnusný. Samozřejmě se jen potvrdila chyba prodavačky, ale manžel i po letech, když jdeme okolo toho obchodu, má v sobě tu hořkost, jak se k němu chovali. Nerozhodí to jen „slabou“ ženskou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 08:24
@SlečnaDahlia píše: Více

O co těm ženám tady jde? V jakém prostředí se to pohybují? To jsou tak nešťastné, že jim udělá radost kopnutí do druhých? Pak se nedivím reakci prodavačky, když existují takové ženské. Neuvěřitelně zlé.
Moc děkuji za chápavou a lidskou reakci.
Nic nebyl úmysl a hodně mě to mrzí. Škoda, že tam nikdo nestojí, kdo by mě ihned upozornil.

• Citovat
  • Upravit
2499
28.10.25 08:26
@tartaletka píše: Více

ale on zaplatil na rozdíl od zakladatelky, že? Pokud by nezaplatil, byl by naštvaný na sekuritáka nebo spíše na sebe, že to přehlédl? Mě takhle také minule šacovali v Penny. Celý nákup vytahán, nic nenašli. Pak z nich vypadlo, že jim to celý den pípá bez důvodu. Ale najít tam nezaplacenou položku, do země bych se propadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 08:26
@tartaletka píše: Více

Rozumím úplně, cítím se stejně, i když vašeho muže to nebyla vůbec vina, má ano, ale přesně tak, neskutečně mě to rozhodilo neboť jsem to nečekala, prostě šok.

• Citovat
  • Upravit
22013
28.10.25 08:29

Podle způsobu vyjadřování jde opěr o jasného trolla…. Zbytečná ztráta času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 08:29
@saddreamer píše: Více

Děkuji :kytka: A ano s dětmi asi ztrácím obezřetnost nebo jsem se stala roztržitá, děti prostě dokážou odvést pozornost což tuhle situaci neomlouvá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 08:30
@BohunkaP píše: Více

Jak se vyjadřuje troll?

• Citovat
  • Upravit
8951
28.10.25 08:31

Jestli tam mají denně takové „neúmyslné“ nákupy zdarma. Tak se nediv, že byla naštvaná. Sklopit své uši. Omluvit se a dávat si pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 08:34
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Jsme tady třeba max dva dny a prostě chci lidem vyhovět, neřeknu ne, nejsem takový člověk a ani nechci říct ne, prostě jdu klidně znovu nakoupit, když si někdo vzpomene.

• Citovat
  • Upravit
22013
28.10.25 08:35
@Anonymní píše: Více

Jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie