Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.10.25 23:11
@Anonymní píše: Více

Ona už tam musela zažít více zlodějů a byla podle mě připravená zas na tu stejnou písničku, proto hned spustila. Prostě si tě ztotožnila i s těmi ostatními. Nemůžeš za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.25 23:30

Manžel jednou odjel od benzínky bez zaplacení. Taky není žádný zloděj, prostě těžkej den v práci, starosti, se zamyslel a.. normálně to zaplatil dodatečně a nic se nestalo, nikdo mu nenadaval. To se prostě stává no, nejsi první ani poslední… Pust to z hlavy a chod teď radši nakupovat někam jinam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.25 23:32
@Duše_jako_kaviár píše: Více

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.25 23:37

Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8944
28.10.25 02:49

Fakt někdo zapomene zaplatit a diví se, že mu nevyjede lístek? Pohádka je to hezká. Prodavačka nic neudělala. Policii volat měla. To se dělá, když někdo krade. Máš ostudu v tom obchodě. Už tam budeš mít nálepku zlodejky.
Příběhu nevěřím ani za nehet. Ale hraju, že věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
28.10.25 03:33

Nedělej nákupčího poskoka a nechoď na nákup x krát za den a budeš mít po starostech :jazyk: :kytka:
Nevím čemu se tak divíš, lidi kradou běžně a práce prodavačů v řetězcích není vůbec žádný med ani bez řešení zlodějen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
28.10.25 03:45

Tady chce někdo politovat. Stát se může všechno, ale opravdu není chyba prodavačky, že jsi nezaplatila. Běž si to do nějakého obchodu zkusit a pak nám napiš, jak jednáš s neplatícími zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.10.25 06:09
@Kelsey1 píše: Více

No ale v nemecku ty pokladny takhle fungujou, nikde nic nepipa, jen nevyjede uctenka.
Ja mam treba u nas kde to jde ze uctenku nechci, takze me se to stalo.
Ja si toho ale vsimla hned u ty brany ze nemam cim pipnout.
A stalo se mi naprosto to samy, chtelo to po me pin a ja jen pipla a sla.
Proste to tam nerve, neblika, nepipa, nic nerika a neni tam ani baba ktera by ti funela na zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22431
28.10.25 06:18

Me se zas stalo toto. Byla jsem na skolnich vanocnich trzich. Deti u stolu prodavaly sve vyrobky. Bylo tam hodne lidi. U jednoho stolu vzdy stalo vice deti z jedne tridy a pred sebou ty vyrobky na stole. Jedne holcice jsem rekla, ze bych si vzala ten jeleni luj a zaplatila jsem ji 30Kc. Vybrala jsem si pak 1 ks co byl tedy kousek vedle od te holcicky(ona stala na kraji toho stolu a vyrobek byl tak uprostred). Beru vyrobek a odchazim. No a udelam par kroku a dere se za mnou davem nejaka nejspis ucitelka a obvini me z kradeze. Je na me dost hruba. Tak rikam, ze jsem platila a ze se v klidu muzeme vratit k tomu stanku/stolu a ukazu ji komu. Tak se vratime a ja reknu, ze jsem platila tamte holcicce a ta to potvrdi. Ucitelka rekne, tak se omluvte a deti se omluvi. Odchazim otravena a pak mi dojde proc. Ta ucitelka se vubec neomluvila. Jen donutila deti, at se omluvi. Byl to tedy hodne neprijemny zazitek a uz na ty trhy nepujdu. Clovek chce podporit skolu (nebyla to skola nasich deti, ale deti nasich kamaradu, co nas na trhy pozvali) a obvini ho tam z kradeze. Ani si to ta ucitelka neoveri u vsech deti a hned bezi nekoho obvinit. Pak se ani neomluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
28.10.25 06:28

@Andul.weber tak zavolám prodavačku, když se něco takového stane, ale neodejdu bez placení. To jako sorry. Případně zkontrolovat v mobilu na účtu, jestli platba byla odečtena. Sebe vykreslila, že je světice a prodavačka je zlá. Lidi dneska zkouší, co jim projde za podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8452
28.10.25 06:43

Nezaplatila si, co jiného měla dělat? Když odjedeš bez zaplacení např u benzinky, tak taky volají policii :roll: a Zřejmě se neumíš za sebe zastavit, když potřebuješ pomoc na telefonu - chtělo by na tom zapracovat do budoucna.
Prodavačka byla v právu, nevím jaké jiné reakce očekáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
28.10.25 06:44

Že prodavačka volala policii? V POŘÁDKU.
Pokud v systému zůstal nezaplacený nákup, tak přesně to je její povinnost. Ona neví, jestli jsi nepozorná matka s kočárkem nebo člověk, co to zkouší. Každý obchod má interní postupy, pokud je nezaplacený účet, musí to nahlásit, jinak by nesla odpovědnost ona. :roll:

Navíc samoobslužné pokladny i v Německu tě vždy upozorní, pokud platba neproběhne a odejdeš jen tak. Systém nedovolí nákup dokončit bez potvrzení, takže tvrzení, že jsi zapomněla zadat PIN, ale vše se zdálo být v pořádku, je blbost. Pokladna jasně musela zobrazit chybu, jen si to jednoduše ignorovala. :dance:

Kdo má sebereflexi a uzná chybu, nepotřebuje hledat pochopení u cizích lidí na fóru. Prostě uzná, že to zkazil a jde dál.

Ale včera bylo času na vymýšlení pohádek, když je dnes svátek, to se asi někdo nudil, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
28.10.25 07:13

Jo prodavacku chapu, ze se ozvala, ale NECHAPU proc nerekla zakladatelce duvod? A hned se ohanela policii. Sama jsem rooztrzita u nas v Albertu ani uctenky nevyjizdeji kdyz mate v aplikaci nastaveno, ze je nechcete, protoze ji na rozdil od Tesca neprikladate k odchodu, takze bych bez Pinu klidne taky odesla, ale nastesti to oznami nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
28.10.25 07:28

Ale ty sis to odnesla bez placení :nevim:
Jako chápu, že je to nepříjemná situace a stát se mi to, hanba by mě fackovala, ale uražená můžeš být tak akorát sama na sebe, ne na prodavačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
28.10.25 07:33

Nákup jsi objektivně ukradla a pro prodavačku je bezpředmětné, z jakého důvodu.

Můžeš se stokrát ohánět tím, že to nebylo úmyslně, ale to nikoho nezajímá… za chyby se platí. Takových výmluv ta prodavačka musela slyšet už desítky…. divím se, že se s tebou vůbec bavila a nezavolala tu policii rovnou, po pravdě řečeno.

Vezmi si z té ostudy poučení, nevymlouvej se na dítě a příště si ověř, že platba skutečně proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák