Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8405
28.10.25 10:06
@Anonymní píše: Více

Tak oni na to mají své fígle, navíc určitě si neodnesou dvě plné tašky :lol: ale ono stačí třeba vzít nějakou dražší věc, dá to např do tašky, bundy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22378
28.10.25 10:07
@Majinka7 píše: Více

To mas v kazdem oboru neco. Je to prace s lidmi, tak je toho vic. Zas by si kazdy mel promyslet nez nekoho obvini z kradeze. Ja tu psala svuj pribeh a fakt me to dost urazilo a je mi jedno, ze oni maji spatne zkusenosti. Meli by se chovat slusne a teprve, kdyz se to prokaze, tak nekomu nadavat do zlodejek(pisi o svem pribehu). On je kazdy hned hodovy. Existuje presumpse neviny. Ano, zakladatelka za to mohla, ale nevim proc si lidi mysli, ze to udelala schvalne. Je snad nejaky dukaz, ze to udelala schvalne? Neni. Tak predpokladam, ze to bylo omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10677
28.10.25 10:08
@izabe píše: Více

Nebo klasicky do kočárku ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:08
@saddreamer píše: Více

Ano přijde mi to jako bizár, tyto konspirační teorie co by kdyby, navíc nechodím tam denně, nežijeme tu, jen jezdíme, nakupuju tady ale už x let, střelím 15let to bude už, dokonce by si mě vlastně pí. prodavačka mohla i pamatovat, mohla, ale samozdřejmě nemusela, je tam už déle, jinak se to tam klasicky točí.

• Citovat
  • Upravit
811
28.10.25 10:09
@Keyllah píše: Více

Tak takhle konkrétní prodavačka možná ano, ale příště tam třeba u samoobslužných pokladen bude stát jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41060
28.10.25 10:10

Tak zas tolik jich tam ale nebude, ne? navíc, si to zcela jistě řeknou a když ji i ztotořnili na kamerách zpětně, tak u toho taky bylo víc lidí, než jedna prodavačka. Pokud si ještě tedy zakladatelka půjde na tu prodavačku stěžovat, tak si opravdu myslíš, že si ji nezapamatujou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:11
@Bytsamsebou píše: Více

Mám úplně čisté svědomí, stoprocentně. Platila jsem manželovou kartou, ale ano v online bankovnictví bych si to mohla ověřit, i když to byla manželova karta, na tom je snad něco divného? Mám k tomu přístup. Nepípne mi na mobilu, že byla provedena transakce, ale ověřit si to můžu kdybych měla pochybnosti! Ale já je neměla!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.25 10:12

U samoobluslužných tady nikdo nestojí, Penny, Lidl, Dm…jen v Kauflandu jako u nás, úplně stejně.

• Citovat
  • Upravit
21733
28.10.25 10:13

Ony si ty zloděje prohlédnou na kamerách všichni zaměstnanci a ochranka. Ať pro příště vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33373
28.10.25 10:14
@Anonymní píše: Více

Dnes už je asi pozdě, to jsi měla udělat hned včera, když se k tobě z tvého pohledu zachovala nepřiměřeně. Já bych tam už nešla ani na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
28.10.25 10:14

Samozřejmě – každá správná story přece musí mít pokračování.

Odpoledne nám napíše, jak se jí přišel osobně omluvit majitel obchodu a jak ta zlá prodavačka dostala důtku nebo možná rovnou vyhazov z práce :mrgreen:

Klasický průběh, aby troll mohl mít navrch a těm zlým ženám tady to ukázal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41060
28.10.25 10:15
@mado píše: Více

přesně, někde si je i z kamerového záznamu vytisknou a pověsí do kamnceláře/šaten, aby si je zapamatovali a příště víc hlídali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:15

Ale úplně klidně si mě můžou zapamatovat, já s tím fakt nemám problém, kdybych se provinila záměrně, už tam nevkročím, dokonce bych obchod míjela obloukem, ale já jsem neprovedla nic záměrně. Byla jsem včera rozrušená, v šoku. nebyla jsem schopná nic víc řešit, neměla jsem sílu, plačící dítě. Dnes tam zajdu a znovu s ní promluvím, pokud tam bude nebo s vedoucí, zeptám se na postup, stěžovat si budu určitě. Nebyl tam nikdo z vás, bylo to zbytečně neadekvátní.

• Citovat
  • Upravit
41060
28.10.25 10:16
@BohunkaP píše: Více

jj, vsadím se, že přesně tak to bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:16
@BohunkaP píše: Více