Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3013
28.10.25 10:47

@Keyllah Nemůžou, furt je to šacování tašek.
Fakt je, že to plno lidí neví a i když ví, nestojí jim to za „scénu“ a prohlédnout si to nechají.
Teď trochu vařím z vody, ale řekla bych že na to mají právo jen u takového toho skenování, kdy se zboží už z tašky nevyloží-že můžou udělat namátkovou kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
28.10.25 10:48
@Oriseka píše: Více

ona ten nákup nezaplatila. Takže podezření není jen podezření, ale skutečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
@Majinka7 píše: Více

Hlavne dobra prace prodavacky. Pochybuji, ze by to jinak doma kontrolovala a zustalo by tam manko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Kelsey1 píše: Více

Nemají, nikde.

• Citovat
  • Upravit
811
@Majinka7 píše: Více

Ježiš, proč hned zlodějka. Zakladatelka to vysvětlila už xkrát, že se to stalo omylem. Jako fakt nevidíte rozdíl mezi tím, kdo ukradne celý nákup a kdo jen nezadá PIN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
@Keyllah píše: Více

Přesně, normální člověk sklapne patky, protože to byla pouze a jeho chyba. Byla bych ráda, že se to vysvětlilo bez policie, a příště si dávala pozor na to, co dělám a nedělám. Že je to ponižující a nepříjemná situace, o tom žádná. Ale ona prostě byla v pozici zlodějky - odešla s nákupem bez zaplacení. Ok, byl to omyl, ale co jim tam asi tvrdí ti, kteří kradou opravdu? V takovém obchodě už museli slyšet milion historek, i od podobných paniček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
28.10.25 10:49
@Oriseka píše: Více

Vzdyt by pak mela u policie zaznam kradeze. Podle videa by videli, ze opravdu nezaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:51

ale ne vědomě. Já jsem taky absolutně nechápala, proč po mně ten sekuriťák vyletěl, vždyť jsem nic nevzala, vůbec jsem nechápala proč.

• Citovat
  • Upravit
41053
28.10.25 10:51
@saddreamer píše: Více

jaký rozdíl? oba odejdou s nákupem bez zaplacení :think: myslíš, že je v tom nějaký rozdíl pro ty prodavačky? víš, že to někde musí platit ze svého? ale jo, tak si asi mají říct, že to byl určitě omyl, že ten dotyčný nechtěl a je to vlastně v pořádku…
Když se něco takového „omylem“ stane, sklapnu podpadky, zaplatím a omluvím se. No a někdo si jde stěžovat :think: to bude asi taky jeden z dalších rozdílů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:52
@hanka.br. píše: Více

Taky nekradu, taky platím, nezadala jsem pin, nečekala jsem ho. Omluvila jsem se, kala jsem se, toto jsem provedla, zcela neúmyslně a nevědomky, nechtěla jsem, neměla jsem žádný záměr.

• Citovat
  • Upravit
8906
28.10.25 10:52

Taky se do obchodu mohla vrátit za týden, dva nebo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
28.10.25 10:53
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: takže je to jako v pořádku? víš, kolik takovejch výmluv denně slyší? já to omylem dala do kočárku, do kapsy…jééé já myslela, že jsem zaplatila, asi nefungovala karta atd…a víš co? stejně se policii volá, neb je to to přestupek nebo trestný čin. Tady jí to nechali zaplatit a policii nevolali…tak si zakladatelka pujde stěžovat :mrgreen: jojo, typické chování někoho, kdo něco omylem a lituje toho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
28.10.25 10:54
@Lojzísek píše: Více

chuděra prodavačka, se vsadím, že ještě bude litovat že tu policii nezavolala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
28.10.25 10:55
@Kelsey1 píše: Více

někteří zloději do stejných obchodů chodí i dvakrát denně, nebo hezky pravidelně jak to mají po cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
28.10.25 10:56

Pro prodavačky ne, ale tady v diskuzi bych takového člověka netitulovala zlodějem. Navíc si opravdu nemyslím, že pokud by to zakladatelka chtěla úmyslně zcizit, tak by si tady přišla stěžovat v diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák