Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Keyllah Nemůžou, furt je to šacování tašek.
Fakt je, že to plno lidí neví a i když ví, nestojí jim to za „scénu“ a prohlédnout si to nechají.
Teď trochu vařím z vody, ale řekla bych že na to mají právo jen u takového toho skenování, kdy se zboží už z tašky nevyloží-že můžou udělat namátkovou kontrolu.
@Oriseka píše: Více
ona ten nákup nezaplatila. Takže podezření není jen podezření, ale skutečnost.
@Majinka7 píše: Více
Hlavne dobra prace prodavacky. Pochybuji, ze by to jinak doma kontrolovala a zustalo by tam manko.
@Majinka7 píše: Více
Ježiš, proč hned zlodějka. Zakladatelka to vysvětlila už xkrát, že se to stalo omylem. Jako fakt nevidíte rozdíl mezi tím, kdo ukradne celý nákup a kdo jen nezadá PIN?
@Keyllah píše: Více
Přesně, normální člověk sklapne patky, protože to byla pouze a jeho chyba. Byla bych ráda, že se to vysvětlilo bez policie, a příště si dávala pozor na to, co dělám a nedělám. Že je to ponižující a nepříjemná situace, o tom žádná. Ale ona prostě byla v pozici zlodějky - odešla s nákupem bez zaplacení. Ok, byl to omyl, ale co jim tam asi tvrdí ti, kteří kradou opravdu? V takovém obchodě už museli slyšet milion historek, i od podobných paniček.
@Oriseka píše: Více
Vzdyt by pak mela u policie zaznam kradeze. Podle videa by videli, ze opravdu nezaplatila.
ale ne vědomě. Já jsem taky absolutně nechápala, proč po mně ten sekuriťák vyletěl, vždyť jsem nic nevzala, vůbec jsem nechápala proč.
@saddreamer píše: Více
jaký rozdíl? oba odejdou s nákupem bez zaplacení
myslíš, že je v tom nějaký rozdíl pro ty prodavačky? víš, že to někde musí platit ze svého? ale jo, tak si asi mají říct, že to byl určitě omyl, že ten dotyčný nechtěl a je to vlastně v pořádku…
Když se něco takového „omylem“ stane, sklapnu podpadky, zaplatím a omluvím se. No a někdo si jde stěžovat
to bude asi taky jeden z dalších rozdílů…
@hanka.br. píše: Více
Taky nekradu, taky platím, nezadala jsem pin, nečekala jsem ho. Omluvila jsem se, kala jsem se, toto jsem provedla, zcela neúmyslně a nevědomky, nechtěla jsem, neměla jsem žádný záměr.
@Anonymní píše: Více
@Lojzísek píše: Více
chuděra prodavačka, se vsadím, že ještě bude litovat že tu policii nezavolala…
@Kelsey1 píše: Více
někteří zloději do stejných obchodů chodí i dvakrát denně, nebo hezky pravidelně jak to mají po cestě…
Pro prodavačky ne, ale tady v diskuzi bych takového člověka netitulovala zlodějem. Navíc si opravdu nemyslím, že pokud by to zakladatelka chtěla úmyslně zcizit, tak by si tady přišla stěžovat v diskuzi.