Chování tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
5.11.17 18:22

@Jana525 ona se me nepta, ja si kolikrat myslim ze se jdou projit jenom po mistnosti, tak nad tim ani nepremyslim a ona je najedou pryc, to me na tom stve a ja ji pak nahanim podle toho kde slysim plac..

@Rive manzel je tady v tom takovej nijakej, jak kdyby nechtel rodicum odporovat, nekdy kdyz uz je to fakt moc, tak se zvedne a pro malyho jde, ale ona to stejne za hodinu udela znovu..a za nejhorsi sem pak ja mi prijde, takze uz fakt mevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
5.11.17 18:27

Tohle mi tchýně taky dělala - co si vzala malou na ruku, tak šla hned někam pryč od nás.. Já jsem byla dost nervózní, protože v tchýni nemám absolutně důvěru (alkohol je kamarád). Po cestě domů jsem se svěřila muži a on sám přiznal, že mu to vadilo taky. Další návštěvu ji řekl, ať s malou nikam jen tak nechodí, že nám to není příjemné..hotovo.

• Citovat
  • Upravit
62
5.11.17 18:29

@ka2ka jdou treba do jinyho patra nebo i jenom do vedlejsi mistnosti, nerekla bych ani pul slova, kdyby mi rekla ze odchazi a vedela bych., ze je u ni malej spokojenej a nebreci, ale ani jedno tak bohuzel neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
5.11.17 18:29

Takže tchýně se snaží plačící dítě utišit tím, že s ním chodí po bytě, ale nenahlásí přesně, do které místnosti hodlá vstoupit a je tím pádem špatná. Fakt jsem ráda, že mám dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 18:31
@Lannie píše:
@ka2ka jdou treba do jinyho patra nebo i jenom do vedlejsi mistnosti, nerekla bych ani pul slova, kdyby mi rekla ze odchazi a vedela bych., ze je u ni malej spokojenej a nebreci, ale ani jedno tak bohuzel neni.

Přeháníš! Dej si hadr na hlavu. Normálně ho nosí. A že zabrečí? Který mimino nebrečí, že jo? :nevim: Tvoje problémy bych fakt chtěla mít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
5.11.17 18:36

Vidím to stejně. Přeháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
5.11.17 18:37
@Lannie píše:
@ka2ka jdou treba do jinyho patra nebo i jenom do vedlejsi mistnosti, nerekla bych ani pul slova, kdyby mi rekla ze odchazi a vedela bych., ze je u ni malej spokojenej a nebreci, ale ani jedno tak bohuzel neni.

podle tvého popisu to znělo že odejde z baráku někam ven a vrátí se třeba za tři hodiny, hele cloumají s tebou hormony a neříkej že ne, co bych já dala za to aby se tchýně o svoje druhé vnouče vůbec zajímala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.11.17 18:38

No nedela, protoze ho vetsinou chova a povidame si. Kdyz dela neco, co mi vadi a napadne me, ze ji to potencialne muze jako zkusenou matku urazit, tak pripominku uvedu s usmevem zlehcenim typu ze vim, ze jsem hystericka neomatka, ale jestli muze XY.

Hlidani navrhovala uz snad v mesici, ze bych mohla odstrikat mliko - popravde jsem odpovedela, ze je brzo, necitim se a s hlidanim pockame nejdrive az nebude zavisly jen na kojeni a od te doby se nezeptala.

Zkus s ni komunikovat vic narovinu, najdi si zpusob, jak ti to bude delat mensi problem: vysypat to najednou, humor, chytnout ji prvne kolem ramen, tyhle veci pomahaj mne nejen s ni. Nepokaz si zbytecne vztah kvuli hlouposti, je to presne ten pripad komara s velbloudem

Příspěvek upraven 05.11.17 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.11.17 18:39

A za par mesicu tu budeme cist o malem zavislackovi, ktery matce visi za nohu.
Bud se ozvete a reknete ani krok s miminem, nebo to nereste. Matky na mimaci to za Vas fakt nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
5.11.17 18:40

@Capretta no myslím že tohle asi u ní neprojde přijde mi to že zakladatelka sedí na židli a celá se třese pokud někdo jiný než ona sáhne na dítě a hroutí se jakmile tchnýně poodejde nejdřív si to musí v hlavě srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.11.17 18:41

Já si myslím, že zakladatelce spíš jde o to, že miminko začne brečet a místo, aby se vrátilo matce, tak s ním babička odejde jinam. A dělá to i když (nejspíš) ví, že se prcek uklidní jenom u matky.
Protože jestli je to takhle, tak se klidně přiznávám, že mně to kdysi jako čerstvé matce dělalo taky hrozný problém. Obzvláště u tak malého miminka.
Ostatně, když měla naše fena štěňata, tak jsem jí neodnášela ty prcky, když kňučeli.
Omlouvám se za tohle přirovnání, ale máme ke zvířatům ohledně mateřských pudů tak blízko ;).

@Lannie pokud se ti to nelíbí, budeš muset zasáhnout razantněji a ne čekat, že to babičku napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
5.11.17 18:41

Takže do jiné místnosti.
Já myslela, že jde za sousedkou nebo ukázat dítě kamarádkám úplně někam jinam.
Jako upřímně chtít mé vlastní dítě po mě hlášení, do které místnosti v jednom domě hodlám s dítětem vstoupit, tak mu vynadám.
Co si to dovoluješ, kdo si myslíš, že jsi, že chceš po dospělém člověku hlášení, že se hodlá přesunout do jiného pokoje v témže domě.
Ona je dospělá starší osoba, tak se k ní laskavě jako k dospělé chovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 18:45
@Sany80s píše:
Takže do jiné místnosti.
Já myslela, že jde za sousedkou nebo ukázat dítě kamarádkám úplně někam jinam.
Jako upřímně chtít mé vlastní dítě po mě hlášení, do které místnosti v jednom domě hodlám s dítětem vstoupit, tak mu vynadám.
Co si to dovoluješ, kdo si myslíš, že jsi, že chceš po dospělém člověku hlášení, že se hodlá přesunout do jiného pokoje v témže domě.
Ona je dospělá starší osoba, tak se k ní laskavě jako k dospělé chovej.

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Asi tak, nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monicka1990s
5.11.17 18:46

To je pitomina fakt????promiň, asi tebou cloumaj ještě hormony.Je to jeho babička, tak jí asi nenapadne, že by to někomu mohlo vadit, asi ti chce jen pomoct.

• Citovat
  • Upravit
1819
5.11.17 18:47

@ka2ka tojo, vsak se mnou po porodu taky hormony cloumaly a mela jsem pocit, ze mi ho ostatni kradou. S tchyni jsem to resila, ze jsem ji malyho vrazila ve dverich do naruci a nedivala se tim smerem :mrgreen: A to mame dobry vztah (ona je ohleduplna a chapajici, ze zacatku se me ptala, jestli muze vzit malyho z kocarku a to jsem ji s kousanim do jazyka rikala, at se nepta, ze je babicka), jen mi takhle hrabalo. Je potreba si to uvedomit a pak se to lepsi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová