Chování tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.12.17 17:02

Holky dávám sem ještě jednou, v batolatech by asi zapadlo. Prosím o anonym z důvodu hodně osobních údajů.

Tchýně hysterka a manipulátorka (rozeštvala sourozence, hysteráky, scény, že se zabije, utopí, podřeže - něco z toho jsem bohužel taky zažila - není to nic příjemného). Synáček se bohužel pomamil. Tchýně na něm lpěla, vytahovala ho z průserů, například kvůli němu odmítla i jeho nemanželské vnouče a pomáhala mu tu rodinu odmítat, vnouče odháněla, pro jeho matku neměla slušného slova.
Mě (další snachu) měla tchýně ráda.
Když došlo na konflikt, postavil se synáček za maminku, případně k ní od nás utíkal - leckdy tam strávil Vánoce (místo aby byl s námi - mnou a dětmi), nebo pod různými záminkami tam pobýval (že pracuje). Ten vztah mezi nimi byl sice adrenalinový (jak mezi hysteriky bývá), ale vzájemně se potřebovali. Ona na něm visela, on se jí svěřoval. pak se zase vzájemně pohádali, dořvali… a tak pořád dokola.

Tchýně umřela. Nemáte zkušenost, co bude? manžel se už nněkolik let chová velmi agresivně (začala jsem ve vztahu dělat hranice a on je nesnese, dělá naschvály, trestá), bude hůř? Mám se na něco připravit? Nevíte někdo, nezažili jste? Mám se připravit na ještě horší situaci?

• Citovat
  • Upravit
23966
26.12.17 17:36

A proč je agresivní? Je to, že neumí zpracovat smutek a nebo byl vždycky takový jen se tak neprojevoval doma, ale u tchýně?
Myslíš, že je ochotný někam zajít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 18:41

Agresivně? jaký má důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...