Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téda Luci,
tak to ti moc gratulujem a přejem, ať všechno dobře dopadne a máte se všichni dobře.
Lucci, to je úžasný. Já se do této chvíle nezapojila, ale te´d musím. Tak ti přeju krásný zdravý miminko, aby všechno dobře dopadlo. Testíku věř, na USG by to mělo být vidět za 19 dní po otěhotnění. A věř mi, že tvůj přítel bude rád. Můj manžel hodně odmlouval, nechtělo se mu, měl starch, že mu ubyde volnosti. No ubylo, ale Domču by nedal za nic na světě. Dej vědět, jak tahle detektivka dopadne.A ještě něco. Já měla domču v 26, teď bych ještě do 30 ráda stihla druhé mimi a vůbec si nejsem jistá jestli to vyjde.Nějaké zdravotní problémy, mimoděložní těhotenství, prostě se přikláním k názoru, že je třeba začít včas.Takže velká gratulace. Pa, užij si ten večer.
Holky dekuju… ja tomu furt nemuzu verit… a furt koukam na ty dve // ![]()
Myslim, ze bude rad, ja uz se tak tesim, az mu to reknu. Dam kazdopadne vedet, jak reagoval… ![]()
Já si je taky pořád prohlížela, to je normální.Jéééé ty se máš ![]()
Hlavně to vydrž do večera. Já mu to vyklopila do telefonu a dodnes mě to mrzí. ![]()
Jo to vydrzim, my si pisem cely den po ICQ, ale mlcim jak hrob.
Taky mu to chci rict do oci…
Ale furt se pripitomele usmivam… ![]()
Lucci,velká gratulace!!!!
Je to nádherný pocit,úplně závidím
A važ si toho,že to šlo hned…Hodně štěstí!
Takže březňátko, viď.. Můžeš založit březen 2007, třeba se najdou další holky s čerstvými //.Já jdu žehlit. Užij si to. To je přece úžasný den. Budeš na něj vzpomínat ještě hódně dlouho. ![]()
Ten připitomělý úsměv tě teďka začne provázet častěji. Až uslyšíš srdíčko na USG, až si budeš moct pohladit mimi přes bříško, až ho budeš poprvé držet v náručí, a třeba až ti usne v jídelní židličce s pusou od jahod a lžičkou v ruce jako před chvílí Domča. Tak a te´d už vážně jdu. Pa pa.
Ahoj.
Tak sem mu to nakonec jeste nerekla.
V patek sme se sesli a on furt mluvil o zkousce, co ma delat zitra, docela z ni ma strach, tak sem si rekla, ze mu to povim zitra, az bude mit po zkousce. Sice to da praci, vedet a mlcet
ale alespon bude mit myslenky jen na zkousku a lip to zvladne. A pak bude mit myslenky jen na nas. ![]()
Doufam, ze sem neudelala chybu… ![]()
Lucci - myslím, žes udělala dobře. Asi kdybys mu to řekla před zkouškou, tak by byl nervózní ještě víc a měl by v hlavě galymatyáš ![]()
Takže až bude mít po zkoušce a půjdete to někam oslavit, tak můžete oslavit rovnou i ty // ![]()
Klára
Jů, to tě teda obdivuju.To bylo rozumný rozhodnutí, vydrž, bude to super.Máš svoje malé sladké tajemství.
a dej zas vědět.Před tou zkouškou to asi fakt není dobrý nápad.
Lucci, taky si myslím, žes udělala dobře. Tak držím palečky, ať zkouška dobře dopadne a hezky to všechno oslavíte dohromady
.