Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
18.6.14 21:27

@Dooma doufam, ale zároveň veris v opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 21:28
@Dooma píše:
@Zenyatta to přítel také ví že není 100% ;) hlavně teď jsem po domluvě s ním, jsem přešla z HA na Pharmatex, tak snad bude sloužit tak jak má ;) kolegyně v práci je s ním kupa let spokojená tak doufám… :)

Jeho užití je doporučováno především kojícím ženám, ženám s prokázanou nesnášenlivostí na hormonální antikoncepci a ženám s málo častým pohlavním stykem. Je samozřejmě vhodný pro každou dívku či ženu.

Takže mimi je v podstatě na cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.6.14 21:29
@Dooma píše:
@Zenyatta to přítel také ví že není 100% ;) hlavně teď jsem po domluvě s ním, jsem přešla z HA na Pharmatex, tak snad bude sloužit tak jak má ;) kolegyně v práci je s ním kupa let spokojená tak doufám… :)

Tak s pharmatexem by to chtělo asi ještě kondom, vzhledem k té spolehlivosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536

Hmmm, takze pokud zmenis HA za Pharmatex, mela by sis opravdu spocitat, jestli uzivis sebe a miminko, kdyby vas opustil. Byt tebou zustanu jeste u te HA, i kdyz je to svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@blecha72 píše:
Jeho užití je doporučováno především kojícím ženám, ženám s prokázanou nesnášenlivostí na hormonální antikoncepci a ženám s málo častým pohlavním stykem. Je samozřejmě vhodný pro každou dívku či ženu.Takže mimi je v podstatě na cestě

Je tak naivní, nebo tak vych..čůraná? 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
85536
18.6.14 21:30

@Krasavicaa to druhe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139

@blecha72 tak snad neni chlapec uplne blbej a dokaze to vytahnout za vcasu, aby nebyla prave ta moznost selhani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54

@Regina Hero proč v tom vidíte to, že to je plánované? :p já jen už do sebe nechci cpát ty hormonální s****y…a kdyby přítel nesouhlasil tak do toho nejdu…:p a jinak i gyn. mi řekla že je to dobrá věc, spolehlivá stejně jako kondom ;) takže…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

@Krasavicaa Bojím se, že to druhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 21:31

@Krasavicaa Začínám simyslet, že se bojí, že přítel daleko studující by mohl přijít na to, že žena mu může poskytnout i něco jiného než laciný sex.

Příspěvek upraven 18.06.14 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536
18.6.14 21:32

@Dooma no tak kondom a pharmatex dohromady chapu, nebo pharmatex a prerusovana souloz, ale jen pharmatex ve tvem pripade ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.6.14 21:32
@Dooma píše:
@Regina Hero proč v tom vidíte to, že to je plánované? :p já jen už do sebe nechci cpát ty hormonální s****y…a kdyby přítel nesouhlasil tak do toho nejdu…:p a jinak i gyn. mi řekla že je to dobrá věc, spolehlivá stejně jako kondom ;) takže…:)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30422
18.6.14 21:33
@hanka.br. píše:
@Brouček007 Dva dospělé a miminko včetně nájmu a všeho živíš z rodičáku? Ano?

Zatím žádná odpověď… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 21:33

@Dooma holka Ty stat predemnou tak Ti za toho smajlika s vyplaznutym jazykem svihnu. Tohle delaj maly deti. @blecha72 Buh vi, zda si ho nechce pojistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536
18.6.14 21:36

@hanka.br. Vsimla jsem si. Asi si mysli, ze pritel kvuli ni svihne se studiem a najde si praci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí