Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumen píše:
Opravdu by nebylo na skodu si spocitat, zda s tim svym prijmem (materskou a uspory) utahnes najem, vybavicku, plinky a dalsi potreby plus podporis studujiciho chlapazkus si to zakladatelko sepsat na papir, jak si to predstavujes. Nemyslim to zle
Prosím tě výbavičku dneska poskládáš od známých nebo zajedeš do Pepca tam mají body za 15Kč krásný vy do ní jenom moc rejete!
@Dooma píše:
Já už se tu zřejmě nebudu ohrazovat na nicvše co napíšu je špatně, takže tak
chtěla jsem jen zjistit Váš názor…
A co sis z něj vzala?
![]()
@Brouček007 píše:
Aby si věděla tady na Emimi je to někdy normální už jsem si zvykla když něco chceš neohrazuj se protože vždy se najde rejpal a tady se jich sešlo víc
Tak když jsi tak chápavá a jediná tolerantní - protože všichni okolo jsou hnusný nepřející rejpalky - mohla bys nám napsat, jak by sis v takovém případě představovala ty uživení rodiny s miminkem a studujícím mužem z RP? Moc děkuju za odpověď.
@Brouček007 píše:
Ne přestavujeme tak zatím jenom s bříškem jsem ještě doma ale jako co? Je na to zákon že se budou hádat?!
ne, ale děsně se mi líbí „jsem samostatná, uživíme sebe i dítě u rodičů v bytě“
![]()
Co by rodiče nezvládli ještě k vlastnímu dospělému dítěti vnouče a studujícího partnera dcery…
@hanka.br. píše:
Tak když jsi tak chápavá a jediná tolerantní - protože všichni okolo jsou hnusný nepřející rejpalky - mohla bys nám napsat, jak by sis v takovém případě představovala ty uživení rodiny s miminkem a studujícím mužem z RP? Moc děkuju za odpověď.
Taky bych se na totéž chtěla zeptat @Brouček007
@Brouček007 píše:
Prosím tě výbavičku dneska poskládáš od známých nebo zajedeš do Pepca tam mají body za 15Kč krásný vy do ní jenom moc rejete!
No, na 15 Kč to opravdu nevyjde
Ale za bodynko na 2 týdny je to královská cena.
@Brouček007
A pro plínky bude chodit po sousedech a ptát se, jestli nemají nějaký navíc nebo jim nezbyly?
@Brouček007 píše:
a sunar taky půjčí kámošky, každý týden koupí krabici některá jiná…
chce to mít hodně dobrých kamarádek (nejlépe těch za vodou) ![]()
@zvidavajanca @Regina Hero zakladatelka si to nějako představuje jako Hurvajs válku ![]()
@Regina Hero ake kamaratky..po case zalozi diskusiu ako je stat hrozny a nepodporuje rodiny, ako nema uz pomaly co jest..
A tu sa posklada pol emimina aspon na oblecenie, na jedlo, na kauciu/vsak aj byvat treba/…
Počkej ještě až bude mít po škole, a pak se uvidí co bude dál. Zatím můžeš šetřit, aby si se připravila. Mimčo ti neuteče. Musíš jen potlačit ten chtíč.
@Brouček007 píše:
Myslim, ze tak jednoduche a levne to na konci fakt nebude ![]()
@Anatalia píše:
@Regina Hero ake kamaratky..po case zalozi diskusiu ako je stat hrozny a nepodporuje rodiny, ako nema uz pomaly co jest..
A tu sa posklada pol emimina aspon na oblecenie, na jedlo, na kauciu/vsak aj byvat treba/…
Pokud bude dohledatelná tato diskuze, vsadím na to, že se solidaritou bude konec.