Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi
cyklus mám pravidelný, občas mám tedy den zpoždení nebo o den dřív..
Nikdy mi takhle nebylo, myslím ten divný pocit, chutě, časté chození na záchod .. ale nevolností netrpím ![]()
Sovičko, tak si udělej kvalitní testík a budeš vědět, jak na tom jsi
A kdybys náhodou těhulka ještě nebyla, tak nevěš hlavu a „makejte“ na mimču dál
Každopádně, držím palušky ![]()
Sovičko, na drahé a údajně kvalitní testy se vyprdni, mamatest stojí 30 kč a jsou tam 2, ten za stovku je comfort a ten je zcela zbytečný, tej je jen pro tvou pohodlnost, že počůráš ten test a nemusíš do skleničky. Takže si kup mamatest za 30 kč a ten je opravdu spolehlivý. Tak ať ti to dobře dopadne ![]()
P.S. Já měla příznaky taky každý měsíc (celkem jich bylo 23), včetně toho, co jsem otěhotněla, ač u toho jsme si myslela, že mám jen pěkně hnusnej PMS.
Jen bych chtěla napsat ,že kdyby Vám to klaplo po půl roce,tak to je úspěch
.My s manželem už jedem na třetí rok a nic
,tak držim pěsti a doporučuji mamatest ![]()
Sovičko, neboj. Já jsem se snažila půl roku. Musela jsem odejít z práce, kde jsem měla šílený stres a ejhle.
Navíc jsem si dělala asi 4 testy, které mi ukázaly, že nejsem těhotná. Asi až v 7 týdnu těhotenství se mi čárka ukázala.
Zpočti si, kolik týdnů bys měla být těhotná.
Počítá se to od prvního dne poslední menstruace až do dneška. Tak poznáš kolik máš za sebou týdnů a uvidíš.
Dej vědět!!!!
Sovicko, nechci ti brat nadeje ale zarucene priznaky tehotenstvi jsem mela velmi casto a nakonec z toho nic nebylo. Snazili jsme se bez uspechu 2,5 roku a povedlo se az umely. Zadrzet ms ti muze taky cysta, zajdi si k dr da ti vyvolavacku a pripadne vezme krev aspon budes vedet na cem si.
Bronny:
tak jsem to spočítala a jsou to 4 týdny ..
rozhodli jsme se s přítelem ještě počkat .. i když nevíme jak dlouho to vydržíme ![]()
Ahoj Sovičko, taky Tě jdu utěšit. My se teď snažíme už 9. měsíc a moc tomu nevěřím, že to vyšlo
Jinak těhotenské přiznaky jsem taky měla skoro každý měsíc
V dubnu jsem se naštvala a šla se poradit na gyndu, co je se mnou v nepořádku. Nikdy jsem neměla žádný gynekologický problémy, zánětama taky netrpím a MS od vysazení prášků (před 2 rokama) je pravidelná. Doktor mi vzal poševní stěr na výzkum bakterií a ejhle, našel se problém. Našli mi zvýšenou bakterii ureaplasma urealyticum. Prý to má až 50% populace
Takže jsme vyfasovali oba dva atb a teď jen doufám, že jsme se té potvory zbavily.
Lucí tak to mě mrzí, ale bude to v pohodě uvidíš ..
a já taky, miminka budou ![]()
Sovi, to víš, že mimi budou
A do roka to opravdu není divný, všude to uvádí, že rok snažení je v pohodě, takže já počkám do září a kdyby nic, tak to začnu řešit nějak víc.
nejhorší na přírode a na světě je to že ty co se o to vubec nesnaží už dávno miminko maji .. a ty co by strašně chtěli tak nic …
Sovicka18 píše:
Bronny:
tak jsem to spočítala a jsou to 4 týdny ..
rozhodli jsme se s přítelem ještě počkat .. i když nevíme jak dlouho to vydržíme
No vidíš, vyčkej tak 3 týdny a udělej test znova ![]()
Je to dlouho ale dřív se to neukáže - jako u mě ![]()
Držím palec!
Ahojte. My se s přítelem snažíme už 7.měsíc a nic
Teď mám teprve jít na vyšetření, ale myslím si, že se mnou nebude nic chtít dělat, že budu muset čekat rok. Jinak si měřím BT a obávám se, že mám anovulační cykly?
Což mě donutilo si o tom něco přečíst a teď vím, že až k němu půjdu, tak vím, že si mám říct o hormonální profil a o vyvolání ovulace. Ach jo, proč v životě není něco jednoduché? ![]()
Omlouvám se za svůj dlouhý výlev, ale potřebovala sjem někomu svou bolístku povykládat. ![]()
Berenika221
Ahojky, nic se neděje že jsi to tam napsal, já jsem ráda že mi sem alespon napíšete .. a neboj se bude to všechno v pořádku, to je právě některá s těch věcí se muže tykat mě .. a toho se právě bojím, ale uvidíme, třeba už tam malýho tvorečka mám ..
Bronny
A přitom se říká, že některé ty testy to ukážou hned od vynechání MS … počkám ještě tak 14 DNÍ .. ale kež by to vyšlo ![]()