Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše: VíceŽe sexuální pud se skoro stejně silný jako pud sebezáchovy a tudíž i potřeba jíst, pít a dýchat. To jenom frigidní ženy a impotentní muži to neustále zpochybňují, protože když to nechybí jím, tak to berou, že to pak nechybí ani ostatním, a je to jenom zpovykanost!
Příspěvek upraven 31.05.26 v 14:46
@M_Vladim píše: Více
Stačí se podívat na případ místního pomatence, který už si raději v životě nezasouloží, než by si nechal sáhnout na prepucium. A u žen bývají podobné zákroky výrazně náročnější.
@Velryba černá píše: Více
Já to zas tak nepotřebuje
ale její muž evidentně Joy a mazkeni6mu nestačí..
Prepucium. To jsem si musela teď dohledat. Ještě, že nejsem tu pořád, tak netuším, o kterého přesně pomatence jde ![]()
@Velryba černá já teď čtu třeba o kutnohorské sektě a musím uznat, že psychika je mocná věc…
@Ephemeral píše: Více
Když to zní tak vznešeně a vědecky, na rozdíl od všemi známé banální předkožky.
![]()
Ale jo, věřím. Tady se to vysloveně koncentruje.
@Ephemeral píše: Více
Také se domnívám, že web s takovým názvem, je pro podobné diskuse jako stvořený. ![]()
To mi připomnělo, že jsem tam chtěl něco hodit. Závazek sice tak úplně nesplním, ale aspoň něco. Objeví se to za chvilku v diskuzích…
@jege píše: Více
Ano, ale je to pud, který se dá řešit různými způsoby, tady to ospravedlňování chudáčka chlapa, který to přece potřebuje, je úplně mimo. Já žiju už roky v manželství bez sexu a byť bych mohla, nehledám ho jinde, saturuju si tuhle potřebu sama a vsadím se, že jsem uspokojenější než většina lidí v mé věkové skupině plné vyčpělých manžleství ![]()
@jege píše: Více
Sexuální pud není nikomu jakkoliv upírán. Jaksi vodu stejně jako vzduch ničím nenahradíš. Vagínu celkem spolehlivě. Jak jsem psala, dle okolností to beru jako zradu. Nemluvím o ženě co na to dlabe, chlapovi se nevěnuje. Ale žena co mu xhodin rodila potomka, obětovala svoje zdraví by jaksi očekávala, že chlap se dokáže alespoň na nějaký čas „obětovat“ v tomto. Ona položila tu obět daleko větší a on ho nemůže strčit kamkoliv jinam, než do jiný ženský? Jako fakt?