Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@suricata píše:
@mirecekblbecek nezobecňuj já mám svou postavu ráda. Je mi na ni sympatický to že je furt se mnou a drží se mnou basu i ve stárnutí, je prostě skvělá.
nechápu, o čem to mluvíš? zakladatelka chce poradit, co máš za problém ty?
@loulek Mam vyzkouseny tehotenstvi a kojeni. Momentalne nadseni nejvetsi na obou stranach ![]()
No ale paní je už vykojená a povadlá takže tuhle radu asi slyšet nechce
Příspěvek upraven 13.02.16 v 20:05
@mirecekblbecek píše:
nechápu, o čem to mluvíš? zakladatelka chce poradit, co máš za problém ty?
píšeš, že žádná není spokojená s postavou, já ano, moje rada je, mít se ráda, ok moje prsa jsou povadlá, jsou povadlá, protože jsem kojila mé děti, mohla bych mít pevná prsa, ale raději jsem kojila, přinášelo mi to spoustu radosti, moje prsa se vyvíjí v čase je to normální.
Tak potom bych poradila pravidelne kliky, klidne jen damske. Krome prsnich svalu se krasne vytvaruji i ruce. A moje mama mi kdysi poradila jeste jeden super cvik, co se da cvicit kdekoliv, i v cekarne u dojtora. Mackat silou dlane o sebe. A moje mama ma prsa fakt krasny i v 60 letech.
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
No ale paní je už vykojená a povadlá takže tuhle radu asi slyšet nechcePříspěvek upraven 13.02.16 v 20:05
využiji přítomnost muže v diskuzi, vadí ti povadlá prsa tvé partnerky?
Já považuju svou partnerku za atraktivnáí ženu, ačkoliv již kojila a taky nebyla nijak extra obdařena tak jsem spokojen.
@vila222 píše:![]()
je to ubožák co je sam zakomplexovany a dokáže zensky jen urážet
Ano, přesně tak
ať jde někam ![]()
Já považuju svou partnerku za atraktivnáí ženu, ačkoliv již kojila a taky nebyla nijak extra obdařena tak jsem spokojen.
@suricata píše:
píšeš, že žádná není spokojená s postavou, já ano, moje rada je, mít se ráda, ok moje prsa jsou povadlá, jsou povadlá, protože jsem kojila mé děti, mohla bych mít pevná prsa, ale raději jsem kojila, přinášelo mi to spoustu radosti, moje prsa se vyvíjí v čase je to normální.
já mám prsa obrovská a nepovadlá, kojila jsem 3 děti, ale s postavou jsem nikdy spokojená nebyla, jen zlomek žen je spokojených, takže jsi výjimka.
@mirecekblbecek velká pevná prsa to ti přeju a gratuluji
ožná bys na té spokojenosti mohla zapracovat ![]()
Ne ne ne já tu budu s váma.
asi se dobře bavíš, co? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat