Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@suricata píše:
@mirecekblbecek velká pevná prsa to ti přeju a gratulujiožná bys na té spokojenosti mohla zapracovat
jo, kež bych měla pevnou vůli, před otěhotněním jsem shodila 13 kg za 3 měs, byla jsem jako lan, jenže už je to 10 let, vůle šla do kopru, ach jo
@mirecekblbecek píše:
jo, kež bych měla pevnou vůli, před otěhotněním jsem shodila 13 kg za 3 měs, byla jsem jako lan, jenže už je to 10 let, vůle šla do kopru, ach jo
podle nějaké studie maj oplácané ženské více sexu ![]()
@suricata píše:
podle nějaké studie maj oplácané ženské více sexu
u mě nehrozí, můj chlap je mrtvola, a já jsem tlustá ne oplácaná.
@mirecekblbecek píše:
u mě nehrozí, můj chlap je mrtvola, a já jsem tlustá ne oplácaná.
takže vdova? no ty jsou sexuálně nejvytíženější nezávisle na postavě
@suricata píše:
takže vdova? no ty jsou sexuálně nejvytíženější nezávisle na postavě
nejsem vdova, jen sex. nečinná, ale zase mi to tak neva.je mi jasné, že být štíhlejší, byla bych atraktivnější, jo, kdyby ta vůle byla, do školy chodím, dálkově, tam se dokážu přinutit, ale hubnutí mi prostě nejde, bo sladkosti na mě dělají oči.
![]()
@mirecekblbecek píše:
nejsem vdova, jen sex. nečinná, ale zase mi to tak neva.je mi jasné, že být štíhlejší, byla bych atraktivnější, jo, kdyby ta vůle byla, do školy chodím, dálkově, tam se dokážu přinutit, ale hubnutí mi prostě nejde, bo sladkosti na mě dělají oči.![]()
![]()
naštěstí své priority si určujeme my sami, tak hezký večer a ![]()
@mirecekblbecek Tak to chce trochu sportovat, co tak Chrom ten potlačuje chuť na sledké, pořiď si psa ten tě donutí jít alespoň 2× denně ven na procházku. Plavání, dlouhé procházky
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
@mirecekblbecek Tak to chce trochu sportovat, co tak Chrom ten potlačuje chuť na sledké, pořiď si psa ten tě donutí jít alespoň 2× denně ven na procházku. Plavání, dlouhé procházky
díky za rady, mám 3 děti, ti mě zaměstnávají až až, práci, studuji, beru trvale léky, takže mám odpor brát další kapsle, prostě chemii ne, je to jen o vůli, prostě líbí se mi jeden profesor, až půjdu k němu na zkoušku v letním semestru, at vypadám k světu, doufám, že to na mě zabere, jinak už nevím, no. ![]()
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
Ne ne ne já tu budu s váma.
Tak radši pšt ![]()
Jinak drevokocůr objevil ameriku.
Příspěvek upraven 13.02.16 v 20:44
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat