Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je ještě dobrý,on už na mě žaluje tatovi,nebo pořád po nás něco opakuje.A taky se pořád na něco ptá.Už mě s něj někdy bolí hlava.
Teď se ze dne na den odnaučil od plín,pořád jsem mu to nemohla vysvětlit a jednou se ráno probudil a řekl že chce čůrat,no a už mu to zůstalo ![]()
Palunko, tak vy jste starší, tak to je jasný, náš bobek toho ještě moc nenamluví. Tak to je šikulka, že se naučil sám na nočník.
Neboj,také vás to čeká.Já nejdřív chtěla aby už chodil,pak aby mluvil…,pořád jsem se nemohla dočkat a teď bych to klidně ještě zpátky vrátila.Když byl jen miminko a celé dny spinkal.Strašně to uteklo,když jsem nastupovala na mateřskou tak jsem si říkala co ty 3 roky budu dělat,no a nejadnou jsou 3 roky pryč a už přemýšlím kam do práce.
To máš pravdu, hrozně to s těmi dětičkami letí. Já bych nejradši zastavila čas, protože teď je v super věku. Neboj, do práce nepůjdeš, bude druhé mimi
.
Jéé,kdyby si tak měla pravdu a ono to vyšlo,to by bylo super ![]()
Jasně, že nám to vyjde, prostě musí
. Do léta spousta času
.
Jo jo,taky si říkám.Už se nemůžu dočkat dalšího měsíce,jestli se to povede atd…Doufám,že jo,takové smolařky být nemůžeme. ![]()
Palunko, máš super, že máš alespoň naději, já teď akorát čekám a doufám, že mi odejde ta cysta. A doufám, že příští cyklus už to bude v pořádku a neudělá se mi třeba hned další, opravdu se budu bát jít na ultrazvuk. Musím tam jít 2 - 3. den menses na kontrolu a pak znovu na folikulometrii.
Ahojky,tak snad to dobře dopadne,uvidíš.
Já už jsem začla zobat Clostík,tak doufám,že se ovu příští týden dostaví.Ivčo nepadají ti po tom Clostíku vlasy.
Mě začly úplně katastrofálně a když jsem se ptala DR tak říkala,že většinou po všech takových prášcích prý vlasy padají.Říkala,že u někoho víc a někoho míň.Já si je ještě obarvila a vypadaly mi ještě víc.Doufám,že za ty 3 měsíce nebudu plešatá. ![]()
holčiny, nechcete některá chodit cvičit Mojžíšovku? (v Praze) ![]()
Palunko, mě nějak extrémně nepadají, tedy ne víc než dříve. Po porodu a kojení to teda není žádná sláva.
Briusko, bohužel, nejsem z Prahy. A jak je to s tím cvičením někde jsem kdysi četla, že se u toho nedoporučuje otěhotnět, ale nevím už z jakého důvodu.
Ivi, právě že to cvíčo se doporučuje při neplodnosti, chtěla jsem do toho jít s někým, kdo je na tom podobně
http://www.cvicime.cz/…a/index.html
Já vím, že se doporučuje při neplodnosti, ale někde jsem kdysi četla, když jsme se snažili o první mimi, že v době, když se cvičí, tak by se nemělo otěhotnět, ale nevím, jestli si to pamatuju dobře, jen vím, že mě to tenkrát odradilo.
Tak to máme stejný,po kojení mi hrozně vlasy vypadaly a teď když jsem si tak libovala,že mi zase zhoustly,tak tohle ![]()
Palunko a co příbalový leták, tam o tom padání vlasů něco píšou? Jestli ne, tak by to mohla být náhoda a třeba by to mohlo způsobovat něco jiného. Chodím tady různě na diskuze, ale zatím jsem nenarazila na nikoho, komu by po Clostíku začaly víc padat vlasy.