Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hellísek píše:
Hned od 13DC co mě doktorka píchla Pregnyl a nasadila Utoš. Bromexin předepsala protože Clostík hlen v pochvě paradoxně zhušťuje, což je špatně pro spermie, mohou jím pak špatně projítNo a právě Bromexin ho zas správně „naředí“
Je pravda, že jsem o tom ještě taky neslyšela, nicméně mě to pomohlo a to hned na poprvé a dnes máme skoro 4 měsíční holčičku![]()
Jééé, kéž by mi taky pomohl, sice né napoprvé, ale hlavně aby pomohl…Moc gratuluji k holčičceee ![]()
@chcimimi píše:
Jééé, kéž by mi taky pomohl, sice né napoprvé, ale hlavně aby pomohl…Moc gratuluji k holčičceee
Děkuji ![]()
A moooc držím palečky, ať k vám miminko přijde co nejdříve
![]()
@Hellísek píše:
Děkuji
A moooc držím palečky, ať k vám miminko přijde co nejdříve![]()
Děkujiii ![]()
@Hellísek Ahoj Helisku, četla jsem, že ti krásně zabral clostík, gratuluji.
Mě u prvního mimča taky, ted ho zháním
nezbyl ti? Když tak bysne se mohly nějak domluvit přes meilík ![]()
@Anonymní píše:
@Hellísek Ahoj Helisku, četla jsem, že ti krásně zabral clostík, gratuluji.Mě u prvního mimča taky, ted ho zháním
nezbyl ti? Když tak bysne se mohly nějak domluvit přes meilík
Ahoj, díky
Už ho bohužel nemám.
Nevím jestli je dobré shánět takový lék jen tak přes net bez lékaře a vyšetření… zkus se podívat do diskuzí na fytosoju, holky to berou jako přírodní náhražku Clostíku…
Já jsem ho už jednou brala, to jsem již zminovala. Takže vím o co jde. Zkoušíme půl roku a Dr.mi řekla, že napíše až po roce, ale přitom ví že ovulku nemám
Z prvního těhotenství ze kterého se díky Clostíku povedla krásná holčička ![]()
A ještě něco, to by ses divila kolik žen shání léky na úmělé oplodnění přes net taky jsem na to koukala
, ale pak jsem pochopila že je to tak drahé, že si to někdo prostě dovolit nemůže.
Já vím, že jsi to psala, pracuju ve zdravotnictví a i proto si myslím, že je lepší jít oficiální cestou, tělo se mění…Jinak tě nijak neodsuzuji, vím, že se takhle shání spousty léků. A taky když se člověk rozhodne pro miminko, bylo by pomalu nejlepší hned první cyklus najít // na těhu testu ![]()
a pokud nemáš ovulaci, tak nechápu tvou doktorku, proč se nedomluvíte na Clostíku zrovna, když prvnímu jste museli taky takto pomoct, na co čeká??To ti to ani nevysvětlila, proč chce čekat rok?
Jinak taky se snažíme o mimi, teprve o první a zatím jen 9 měsíců, je mi přes 30 a i když jsem zdravotník, tak taky musím počkat rok, proto jsem ti psala o té fytosoje…teprve budu zkoušet, ale holky ji chválí
Přeji bzký nález // nebo v nejbližší době alespoň rozumnou lékařku
Holky nám taky clostilbegyt pomohl hned napoprvé. Narostly mě 2 folikuly a z jednoho se narodil náš už roční chlapeček. No a mě teda doktor sledoval aspoň 3× za těch asi 16 dní ultrazvukem jak ty folikuly rostou. Břicho mě po tom nebolelo ani hlava. Mě ale hlava nebolí nikdy.
Tak jsem dnes byla u Mudr. a znovu přesvědčovala aby mi clostík napsala a napsala
![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem dnes byla u Mudr. a znovu přesvědčovala aby mi clostík napsala a napsala![]()
To je dobře, je to tak lepší, aspoň budeš pod dohledem ![]()
Držím moc palce, ať se zadaří co nejdřív
![]()
@Hellísek @Hellísek Děkuju moc, mám strašnou radost.Ted musím čekat na MS a od 8.dne cyklu brát clostík 5dní a pak hups na to! Vychází to na 30.července snaženíčko. Budu zde informovat.
Ahojte holky ten Clostilbengyt a bromexin to může se užívat při Clostilbengyt? děkuji předem