co dělat po styku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8228
21.3.09 07:13

Přesně tak, momentálně si sem chodím pokecat a rozptýlit se… je mi tu fain… ještě chodím občas do snažilek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.09 12:15

Já taky občas někam kouknu do jiných diskuzí, ale nepřipojuji se… ono už se tam toho většinou probírá moc… někde pak i těhot. věci a kočárky atd. :-) Ale taky se těším, až to jednou budu moci probírat a přidat se do diskuze…
Zatím ale nemám co probírat, ani žádné problémy nemám…zatím to vypadá, že jsme oba v pohodě a zdraví, tak nač to pořád řešit a zabívat se tím.. - z toho už jsem „vyrostla“ - ono to pak člověka přestane bavit to pořád řešit a sledovat ovulaci, plodné dny atd. Takže teď to nějak neřešíme a časem akorát chce manžel na ten spermiogram- prý chce vědět, jak na tom je :-)) a jinak hold budem čekat… však jednou to přijde. Tak pa, dnes je krásný den!!! :-))

• Citovat
  • Upravit
8228
21.3.09 18:02

Tak to vypadá, že to asi dostanu, jelikož mě začalo dost bolet břicho… akorát, že počítám, že bych to měla dostat nejdřív 24.3… třeba se to už podle těch kapek srovnává… :-) jupíííí… to by bylo supeeeer… :-) Ach jo, jsem unavená z těch oken a všeho okolo toho. byla jsem s budoucí tchyní před chvílí na výstavě velikonočních věcí a koupila jsem si pěkný oranžový pletený květináček, takový čtverec a v tom je kytička, je to takový malinký jak čtyřlístky… mám z toho takovou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.09 19:38

Neházej flintu do žita- takových jsem už slyšela, co říkali- bolí mě břicho-dostanu to a bylo z toho těhu. :-)) Ale já vím-lepší si je myslet, že to fakt přijde a nebrat v úvahu tu jinou (super) možnost…No však stejně brzy uvidíš! :-)
Jéé květináček- taky je moc ráda nakupuji- a musela jsem se pousmát, když si psala-oranžový- my máme byt docela dost do oranžové barvy- některé květináče, polštáře, obraz, talíře, dekorece,… všechno do těch pěkných veselých barev- oranž., žlutá, červená… Moc se mi to líbí. Takže ten květináč by se mi určitě taky líbil :-) My si dnes dali malou procházku -krásně tu svítilo celý den a teď si chceme udělat hezký večer :-))
Tak si taky odpočiňte- za ty výkony… Chápu, že to muselo být náročné!!!
zatím…
Aneta
(přihláslila bych se sem, ale mám s tím problémy, blbne nám noťas a často mi to nejde- i třeba na mail se nemůžu kolikrát přihlásit… a sem je to taky na dlouhé lokty, než mi to naskočí.., tak hold budu radši anonymní :-)) )
 pa

• Citovat
  • Upravit
8228
21.3.09 19:42

Jasně, já mám taky ráda ty veselé barvičky… je to super… a přítel si jde odpočinout na pivko do hospody a já si jdu asi lehnout, normálně, mě se nechce ani na pivko, to je divný… njn, ale bolí mě břicho…Taki si užijte pěkný večer a zase někdy napiš… pa a dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.09 10:00

Ahoj, tak mám malou novinu - jsem si včera volala s mamkou a říkala mi, že byla na masáži u její býv.spolužačky, s kterou se ale mraky let neviděli, takže se nějak bavili a že ta paní i vykládá karty… Tak mamka chtěla vyložit na mě- měla na mě myslet a vytahovat karty- tak jí vyložila mojí minulost- ta seděla dokonale!!! pak mojí součanost- to bylo taky přesný a budoucnost (ona vykládá ale jen jako do budoucího půl roku- víc ne!) a tam byla jedna karta jako mateřství, rodina - tak jsem teda zvědavá :-)) Prej jí to zatím vychází-ty karty, tak mamka jí musela slíbit, že až se dozví, že bude babičkou, tak jí dá vědět…Tak mě to trochu potěšilo..ale nechci se na to spoléhat!! :-)
 Aneta

• Citovat
  • Upravit
8228
22.3.09 10:26

No vidíš, taky jsem už přemýšlela, že bych zašla ke kartářce, ale mám z toho strach…lepší je to asi nevědět…Tak at ti to vyjde, držím pěstičky :-)
Jinak mě břicho bolí pořád, je to skoro jak kdybych to měla dostat, tak čekám, kdy ta mrška zase přijde…Asi brzy…zatím pa, jedu do obchodu pro pečivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.09 11:00

Já bych z toho právě měla taky strach někam jít, a jak jsem to povídala i mamce, tak ona se toho asi hned chytla a zeptala se… A myslím, že kdyby to bylo něco špatného, tak by mi to neřekla, ale že to bylo takhle, tak mi hned volala :-) Ale chvíli jsem měla takový divný pocit- je zvláštní vědět, co by mělo jako být v budoucím půl roce… takový až trochu nepříjemný pocit, ale snažím se to fakt nějak nebrat, jako bych to nevěděla..
To jsem ale taky zvědavá, jak dopadneš…-nebolí Tě to břicho už trochu dlouho??? Mě teda když začne bolet tak to do pár hodin dostanu.. ale každý to má asi jinak, ale ani bych se nedivila, kdyby Ti to nepřišlo- když si tudle psala o té nevolnosti ráno… :-))
Tak taky držím pěsti. Já MS čekám až za týden… a pak jdu k dr pro další prášky…

• Citovat
  • Upravit
8228
22.3.09 11:48

Noo,mě pobolívá břicho kolikrát už týden před ms… víš, akže je to asi jasný… Jenže já jak mám rozhozený ten cyklus, tak ani nevím, kdy to mám teď dostat…Ale bylo by hezký, kdyby se mi srovnal a měla bych ho po 26 dnech, aspoň bych věděla, kdy mám čekat ms… Už jsem z obchodu doma, přítel dělá kuecí prsa na kousky s rýží… mňam! A copak máte vy dobrýho k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.09 11:54

Vím, co máš na mysli- s tím cyklem…-taky jsem byla nervózní, když jsem nevěděla, kdy to dostanu, při HA to bylo přesný… Tak snad se Ti to už srovná!!!
No já dělám přírodní řízky- což je pro nás taky moc mňam!!! a americké brambory- to manžel má taky moc rád, ten se šel dnes podívat na fotbal-se u nás začíná sezóna, takže jsem doma sama… No on za chvíli přijde :-)

• Citovat
  • Upravit
8228
22.3.09 12:32

Jo, ty máme taky rádi :-) jak dlouho jste manželé? a kolik je ti let… víš, nevím, zda ti můžu tykat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.09 19:06

To víš, že mi můžeš tykat- to já bych mohla teda říct to samé- že nevím, jestli Ti můžu tykat… :-))
Já myslím, že u ženských se to tak nebere, ale mě je čerstvých 22 let a s manželem budem spolu teprv v květnu 1rok :-)) od svatby, jinak v červnu už budeme mít 5 leté výročí, co spplo chodíme - hrozně to letí!!! Ale manžel je skoro o 8 let starší- takže má 30 na krku, ale vidět to na něm není- ba naopak- někdy mu nadávám, že je jak puberťák!!! a ta rozumnější-jakoby starší jsem leckdy já!
A jak vy jste na tom? to si předěláváte baráček svůj- jako starší nebo novější???
My už jsme se na konci roku 2007 stěhovali do nového bytu- takže jsme tu vlastně přes rok…

• Citovat
  • Upravit
8228
23.3.09 08:32

Ahoj, pěkné ráno pondělní… já jsem doma, takže mi nevadí, že je pondělí, akorát musím na pracák se nahlásit :-(
Jinak, jmenuju se Eva, je mi 23, bude mi ještě letos 24. Přítelovi je 22, bude mu letos 23… :-) Takže já jsem vlastně starší než ty :-)
Bydlíme v domečku s jeho dědem a rodiči. Akorát, každý máme svlj vlastní vchod… takže je to v pohodě… máme veeeelikánskou zahradu, tak v létě budeme mít bazén a pejsek má kde lítat… chtěli jsme se letos vzít, ale nějak nejsou teď vůbec penízky :-( , tak to necháme na příští rok… Jo, a letos v květnu spolu oslavíme 2 roky… A jinak mě bolí břichio stále, brzo, brzičko to už dostanu, cítím to… Nesnáším ji, mrchu jednu… vždycky mě při tom tak bolí břicho… akorát přítel je tak hodný, že mi nosí obklady na břicho a stará se o mě… No nic, jdu si ještě lehnout na chvíli, v 10 má přijít kamoška udělat mi nehtíky…Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.09 16:50

Ahoj,
no já to pondělní ráno taky nesnáším- ale naštěstí už jsem dávno doma- tento týden mám ranní- střídá se mi týden ranní a týden odpolední.
Mimochodem moje mamka i babička se jmenují taky Eva :-))
Tak to máte taky dobrý!-ten baráček a zahradu.
Mě když se zasteskne po zahradě, tak jedu k našim- a je to fakt výhoda!, ale momentálně jsme rádi za byt, protože tak aspoň člověk dost ušetří za topení… Já už se tak těším na teplé jaro- posezení venku- my máme aspoň balkony, takže aspoň něco.
Vím o čem mluvíš- s těmi bolestmi!!! Taky občas dost mívám…Ale spíš těsně před tím, nebo pak během prvních 3 dnů.. Jednou jsem měla takové křeče, že jsem ani neuvařila… Ale naposled jsem zkoušela měsíc cvičit Mojžíšovy cviky a nevím jestli to bylo tím, ale mě to břicho nebolelo!!! jako cítila jsem ho, ale nebolelo- bylo to super. tak nevím, jestli mi to pomohlo… cvičila jsem teda poctivě, ale jako doma- a to se prej nemá bez té fyzioterapeutky, ale já myslím, že pár cviků nikdy neuškodí… A možná to fakt pomáhá. Ale tento měsíc jsem měla nějaký hektický, tak jsem neměla náladu a jak již jsem psala- nějak jsem překonala tu touhu po mimi, takže do toho nejsem tak hrr… minulý měsíc jsem to dělala vyloženě jen kvůli tomu-aby to vyšlo.ale na mimi to zatím stejně teda nezabralo, ale na ty mences.bolesti možná teda jo…
No uvidím tento měsíc, jak to zas bude vypadat-přesně za týden to očekávám!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
8228
23.3.09 17:24

Jo, taky si teď říkám, že se zase nezadařilo… mimi… Ale co, aspoň se budem snažit dál :-) a budu se moct opít za měsíc, kamoška bude mít narozeniny… :-) a kde pracuješ, že máš takové směny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí