Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
12.9.14 17:08

My játra na cibulce s rýží (díky za recepty, povedly se), holka rizoto, jater se ukázalo být nedostatečné množství. :) Večer čočka na kyselo.

Ještě dotaz - připravujete v našich podmínkách mořské plody? S těstovinama nebo rýží? Koukala jsem, že mražené jsou tu běžně k dostání, ale nevím v jaké kvalitě. V zahrničí nám to moc chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
12.9.14 17:28

Dnes byly šunkolfeky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.9.14 21:47

My měli zase brokolicovou polívku, ty šulánky a ještě jsem teď vařila hrnec čočkové polívky na dva dny. Zítra nevíme.. buď houbový rizoto nebo hovězí plátky na houbách s těstovinama.

• Citovat
  • Upravit
1109
12.9.14 21:47

Zítra ražněčí a šťouchané brambory a taky opečené brambory, tatarka a jablkový kompot. Syn ho miluje. Koupili jsme metrák červených brambor, tak zkusíme, jak šmakujou. V nedělu jsem bezradná. Už toho mám holky dost, kdyby si aspoň chlapi řekli, co chtějí uvařit…ještěže existuje tahle diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
12.9.14 23:14

@LuciLu
máslová se dá taky zapíkat a je taky dobrá, ta co jsem dneska dělala chutná trochu jako žlutý meloun, pak je taky špagetová dýně tu se chystám teprve koupit a vyzkoušet
z máslový dýně se dá taky dělat spoust jídel, polévka, nakrájet na kousky a péct se zeleninou a kořením, nastavit bramborová kaše nebo jen samotné pyré místo kaše, zapečená s masem, dýňové noky, buchty, kompot atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
12.9.14 23:17

Včera řízky z hub a dnes nudle s houbama, rostou no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
12.9.14 23:22

@Hr4sek22
asi záleží jak se uvaří, orestuju cibuli a 2 stroužky česneku, 1 bramboru, nakrájenou dýni, zaliju vodou a osolím, přidám petrželku a vařím doměkka a pak rozmixuju dohladka, dosolím, když je potřeba a přidám smetanu, dětem moc chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
13.9.14 09:29

Dneska pečená kuřecí stehna s rýží a k tomu rajčatový salát, zeleninovou krémovou polévku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.9.14 09:55

My dnes květákové placičky a pro dcerku vařím krůtí rizoto, protože placičky nejí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
13.9.14 10:02

@Žirafa9 Tchán jich má vždycky na zahradě spoustu. Asi se letos přemluvím a tu polívku vyzkouším. Třeba budu mile překvapena :)

• Citovat
  • Upravit
721
13.9.14 10:56

Ravioli plněné listovým špenátem a nivou, kuřecí nudličky, nivova přelivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
13.9.14 11:14

U nás dnes ta čočková polívka, hovězí plátek na houbách s těstovinama.. a sobě vařím smetanovou pórkovou omajdu. K večeři bude těstovinovej salát se zeleninou a místo masa dám asi nějakej sýr a šunku :think: Měli být bramboráky, ale nechcou se mi strouhat brambory :P

• Citovat
  • Upravit
13142
13.9.14 12:55

Zítra budu péct krůtu. Tak hledám recept…snad se povede, bude to má premiéra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.9.14 13:02

Koprovka+hovězí+brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
13.9.14 13:10

Takže jsme dorazily z lesa a byly smažené bedly, večer bude hříbková smaženice, zítra maso na houbách s těstovinama a ještě udělám houbovou polívčičku. Pozítří to vidím na houbovou omáčku :lol:. A zbytek zamrazím, pod masíčko je to vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí