Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
15.9.14 15:56

Dnes jen mrkvová polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
15.9.14 16:05

@smutná máma mám to z téhlé stránky http://recepty.vareni.cz/…nky-na-pivu/ ale dnes dělám poprvé ;) voní to krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.9.14 19:07

Těstoviny a masová směs (mleté maso, cibule, pórek, červená a bílá paprika, rajčata a rajčatové pyré, koření), 1/2 vařené špagetové dýně s tou směsí a druhá půlka dýně se směsí zapečená, dýňová polévka, zítra játrová omáčka s těstovinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.9.14 19:31

U nás dnes byly švestkový knedlíky se strouhaným perníkem/strouhankou atd. a večeři budu teprve dělat.. bramboráky. Teď krájím hříbky a už ani v mrazáku nemám místo. Zítra bude bramboračka s hříbkama a nejspíš houbová omáčka s knedlou a kouskem hovězího :think: Zahrada je plná jablek takže upeču ještě zepár štrůdlů :P

• Citovat
  • Upravit
543
15.9.14 20:21

@Hr4sek22 prosim jeden poslat do prahy… Adrresu dodam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
15.9.14 20:39

U nás taky dvě nohavice štrůdlu, minulý týden hraběnčiny řezy a o víkendu makovec. K jídlu za posledních pár dní plněný brknedle uzeným, rajská s hovězím a knedl, těstoviny, dnes karbanátky a brkaše a v plánu lečo.
Prvně jsem zkoušela dýňovou polévku a nechutnala ani mě, pánové odmítli i ochutnat :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.9.14 20:43

U nás dnes zeleninová polévka s vločkami, vepřový a kuřecí řízek, brambory, červená řepa, na večeři šopský salát, zítra omáčka z hokaida, rýže, kuřecí plátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.9.14 20:48
  • Citovat
  • Upravit
543
15.9.14 20:52

@crazzi Muj pritel neji zadnou zeleninu a ani polevky. 2× se mi podarilo do nej nacpat lečo a to pod tlakem za pomoci vyhruzek a jinak prazdne lednice. a kdyz jsem chtela udelat dynovou polevku tak mi oznamil ze on to jist nebude a ze pokud ja ano tak spim na gauci :D nemam to težký :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.9.14 21:50
@suongd píše:
Muzete mi napsat, prosim, jak nejjednoduseji a jak, varite ryzi?( nemyslim varne sacky!) Jsem zvykla ji delat v ryzovaru a kdyz jsem nekde, kde ho nemam, tak nevim…

Já na troše oleje zpěním cibulku, nebo pórek. Hrnek rýže propláchnu pod horkou vodou (z kohoutku), dám na tu cibulku, promíchám a zaliju dvěma (necelými) hrnky vody. Přidám Podravku Natur, nebo gelový bujon a povařím do vstřebání rýže. Když to vypnu, tak přidám mražený hrášek (mají ten petit v Lidlu) a už nevařím! Pod poklici dám utěrku a nechám být, hrášek krásně změkne a z rýže se vypaří zbylá voda.
A kupuju už dlouho a přijde mi nejlepší, z Lidlu, Long Grain Rice Parboiled. Nerozvařuje se, je sypká a přitom není tvrdá.

Příspěvek upraven 15.09.14 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.9.14 21:54

Jinak u nás dnes byly ještě řízky co se nestačily sníst včera a na zítra to ještě musím vymyslet. Mám tam různou zeleninu (pórek, cuketu, žampiony, brokolici…), tak přemýšlím, že vytáhnu nejspíš mleté vepřové, udělám s tou zeleninou a buď rýži, nebo těstoviny :think: Budu ještě přemýšlet v noci, v pauzách mezi kojením, to mám nejlepší nápady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
15.9.14 21:54

@Tereza01
Tak to máš jestě o chlup horší, uznávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.9.14 22:07

Mám ty dýně. Normální oranžovou a jakousi světlou co vypadá jak velká hruška.. tak se chci zeptat ze které mám uvařit tu polívku? :oops: :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21905
16.9.14 08:02

Dnes mam v planu nahazet do remosky kureci na kousky, brambory na platky, zampiony, cibuli, napeprit, nasolit, priklopit, nevsimat si toho a za hodinu zalit slehackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
16.9.14 08:04

Guláš, ale nemám knedlík, tak vyzkouším jako přílohu těstoviny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie