Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7735
14.9.14 12:38
@janher píše:
Tak od pondělka najíždíme s manželem na odtučňování, tak dneska kachna domácí čer zelí a br knedlík :-)

tak to je fajnovej oběd před odtučňováním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
14.9.14 12:51

Kvetak na mozocek + brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.9.14 13:24

@eviku-miluna je zapotřebí si to ještě užít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.9.14 18:40

Teď jsem ještě dělala smráďatům bychtičky se šodo a i tatínek si dal. Já hranolky a domácí tatarku :-). A na zítra už přichystaná dietku mužskýmu do práce a pro mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.9.14 19:04

Dnes bylo zapečené kuřecí a brambory se smetanou.

A k tomu výše zmíněnému masu na Moravance- my děláme občas kuře (celé nebo čtvrtky) nebo králíka na Moravance a dáváme i s nálevem, kyselé to není a je to moc dobrý (prostě do pekáče k běžně okořeněnému masu vyklopíme skleničku Moravanky, feferonku většinou vyndavám, i tak je to lehce pikantní, takže kvůli dětem to teď moc neděláme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
14.9.14 19:08

Dneska noky se syrovo-houbovou omackou. Hovezi polevka se zeleninou. K veceri pomazanka z ricotty, mlika, syru, cesneku a domaci sunky na spaldovem chlebu, zeleninovy salat a polenta s marmeladou z tresni s horkym korenim.

• Citovat
  • Upravit
14.9.14 19:32
@Samamama píše:
Dnes bylo zapečené kuřecí a brambory se smetanou.A k tomu výše zmíněnému masu na Moravance- my děláme občas kuře (celé nebo čtvrtky) nebo králíka na Moravance a dáváme i s nálevem, kyselé to není a je to moc dobrý (prostě do pekáče k běžně okořeněnému masu vyklopíme skleničku Moravanky, feferonku většinou vyndavám, i tak je to lehce pikantní, takže kvůli dětem to teď moc neděláme).

100 lidí 100 chutí :D Nám to s nálevem vůbec nechutnalo.
S kuřecím to vyzkouším příště, taky jsem to někde už četla. Kuřecí čtvrtky dělám zase na zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
14.9.14 19:59
@janher píše:
@eviku-miluna je zapotřebí si to ještě užít :-)

přesně tak, ať má tělo z čeho čerpat :lol: když bude o hladu :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.9.14 21:42
@pampeliska2014 píše:
100 lidí 100 chutí :D Nám to s nálevem vůbec nechutnalo.
S kuřecím to vyzkouším příště, taky jsem to někde už četla. Kuřecí čtvrtky dělám zase na zelenině.

To je jasné, já napsala, že to kyselé není, což možná vyznělo, jako bych říkala, že kecáš, žejo, to jsem nemyslela, já spíš myslela, že třeba jak se spojí ten lák se šťávou z masa, tak to není kyselé, a nebo pravděpodobnější možnost, že nám to kyselé nepřijde (jakože nepříjemně kyselé), vám jo :mrgreen: Taky dělám kuřecí čtvrtky na zelenině, okoukala jsem to od tchýně, používám mraženou francouzskou směs (takové ty tenoučké nudličky, je tam kořenová zelenina a pórek), taky mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.9.14 22:45

Muzete mi napsat, prosim, jak nejjednoduseji a jak, varite ryzi?( nemyslim varne sacky!) Jsem zvykla ji delat v ryzovaru a kdyz jsem nekde, kde ho nemam, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.14 22:56

Samamama

Jasně neberu to zle. Každému chutná něco jiného. Možná to byl zrovna kyselý lák. Proto už to radši nezkouším. Nebo se může přidat i smetana a zapéct.
Tak já kuřecí 1/4 zase dělám s hodně cibulí, papriky, rajčat a brambor je to taky žravý. Může se tam dát porek.
A nebo dělám mrkev, peržel kořenovou a cibule.
Už mám hlad, hmmm to budou sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.9.14 23:03

@pampeliska2014 Hm, to zní taky dobře, já bych si to dala hned, bohužel papriky a rajčata u mých dětí neprojdou :?. Jo, před spaním jsou tyhle žrací diskuse fakt motivující :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
14.9.14 23:12

@suongd
já ji peču v troubě, 1hrnek rýže basmati nebo jasmínová a 1,5hrnku vody, sůl, oříšek másla a bylinky, peču do vstřebání vody na 200°C horkovzduch pod pokličkou, když peču parboiled je třeba dát 1 a 3/4 hrnku vody jinak je rýže tužší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
15.9.14 04:48

Kureci nudlicky s nivou a zampiony s pecenymy brambory, dnes testovinovy salat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.9.14 06:52

Dušená kapusta, brambor a večer bedly na másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí