Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
11.9.14 21:46
@Hr4sek22 píše:
@LuciLu Já jedla jednou v životě dýňovou polívku a už nikdy :| :)

záleží jak se připraví, jde uvařit i chutně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
11.9.14 21:53
@minoe píše:
záleží jak se připraví, jde uvařit i chutně..

Neříkám že ne, proto jsem to zkusila ještě s tím koláčem, ale já prostě dýni mám ráda jen jako kompot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.9.14 21:56

@minoe To je pravda. Stejně jako kterýkoliv jídlo. Já jedla kdysi u kamarádky (její matka vařila) z normální dýně té oranžové a chutnala jako kdyby už ji jednou někdo jedl.. :| :D možná kdyby byla třeba krémová a dobře dochucená.. já mám od té doby vsugerovaný, že dýně prostě ne, ale asi bych ochutnala od někoho jinýho :)

• Citovat
  • Upravit
4000
11.9.14 22:01
@Hr4sek22 píše:
@minoe To je pravda. Stejně jako kterýkoliv jídlo. Já jedla kdysi u kamarádky (její matka vařila) z normální dýně té oranžové a chutnala jako kdyby už ji jednou někdo jedl.. :| :D možná kdyby byla třeba krémová a dobře dochucená.. já mám od té doby vsugerovaný, že dýně prostě ne, ale asi bych ochutnala od někoho jinýho :)

určitě někdy zase vyzkoušej ochutnat
spousta lidí má špatnou zkušenost s nějakým jídlem, a pak se mu vyhýbá.. ale přitom šlo jen o to, že se to nepovedlo dobře uvařit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.9.14 23:08

Dnes bylo hovězí na houbách, rýže, zítra bude totéž, max. bude obměna přílohy :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.9.14 07:35

Vepřové s bramborem na smetaně. okurkový salát, hrušková přesnídávka a upeču švédský tvarohový koláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
12.9.14 07:46

Hrachová kaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.9.14 08:57

Dnes bude čína s jasmínovou rýží a o víkendu plněné bramborové knedlíky uzeným masem a červené zelí a z toho vývaru z uzeného udělám bud zelnačku, nebo uzenou polévku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
12.9.14 09:05

Jak děláte játra na cibulce? A jak se na to tváří vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.9.14 09:33

@Kapaz Zpěním cibuli, přidám nakrájená játra, okmínuju, opepřím a krátce osmahnu. Zapráším hl. moukou, zaliju vodou a vařím cca 20min. Solím před koncem vaření. Takto dělám drůbeží, vepřová i králičí játra, někdy přidám na zjemnění smetanu. Dcera je má moc ráda, ale ona jí všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
12.9.14 10:04

Grilovaného lososa s opečenými brambory.

@mikinka18
Dělám stejně, jen játra na konci melu na masovým mlínku. Malý je baští v pohodě, ale stejně jak tvá malá, sní všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
12.9.14 10:47
@Kapaz píše:
Jak děláte játra na cibulce? A jak se na to tváří vaše děti?

My máme nejraději krůtí játra, jsou jemná, ale nerozvaří se jako kuřecí. A dělám je na pórku a s hlívou. K tomu hrášková nebo zeleninová rýže, mňamka :jazyk: Dělám to jednou za čas, synek to sní, ale oblíbené jídlo to není. Já mám třeba moc ráda játrovou smetanovou omáčku s knedlíkem a to už je lepší, protože je tam ten knedlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.9.14 14:59

Hrachová polévka s klobásou a krutony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.9.14 15:07

Dnes jsem v praci na recepci a protoze je tu fakt nuda. posledni clovek z cele budovy odesel pred hodinou a tak jsem delala brambory varene v mikrovlnce, liny smazak a babovku:-) (vse v mikrovlnce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
12.9.14 15:21

Vcera testoviny s bolonskou a houbovka vysla az na dnes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie