Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tortellini casserole - tortolini zapečené s mletým hovězém, smetanou a sýrem.
My zitra bolonskou, ale poradnou, poctive tazenou alespon ctyri hodiny ![]()
Vcera k veceri kuřecí steaky se salatem a bagetou. Dnesk k obedu rizky z pečeně, brambory a tatarka. Zitra budou čerstvé tagliatelle s kurecim masem, suš. rajcaty a černými olivami, parmazan.
A asi upecu pernik s tvarohovyma kydancema, a do kazdeho tvarohu kydnu dzem.
![]()
Příspěvek upraven 24.01.26 v 22:07
Dnes byl fejkový stejk z prasečího masa, oko vykastrovaného býka, hranolky… ![]()
Zítra budou špagety… ![]()
@adresa píše: Více
Změna. Jako vždycky velké oči, zeleniny (hokaido, mrkev, bataty, romanesco, papriky, cibule, česnek) byly dva velké hluboké plechy, jeden ten největší. K tomu jsem přidala varenou zelenou čočku a fetu, takže 2 plné plechy, to se nedalo v pěti lidech sníst, tak budeme mít oběd i zítra, jen přidělám kuřecí plátky. Kuře na zelí se tedy odkládá.
Vývar už se vaří, takže zítra jsem téměř bez práce.
A strudly se taky odkládají, dostala jsem chuť na
tvarohový linecký koláč
Na tvaroh jsem ještě pytlikem nastrikala půl sklenice rybizoveho dzemu.
Opět velký plech, půlka je pryč.
Není prasklý, horní placku jsem rozvalovala na dvakrát
@Eliška píše: Více
My tu vajíčkovou pomazánku a ještě zbyla k snídani.
Neumím vařit v malém ![]()
Dneska k obědu mexický guláš s hráškovou rýží. Večer BLT sendviče.
Zítra polévka z bílých fazolí a kořenové zeleniny, nočky se švestkovou omáčkou, tvarohem a perníkovou posypkou. Večer bramborová omeleta se salátem.
K obedu pecena treska s pazitkovymi bramborami. Vecer stak, zelene fazolky s nakladanym csnekem a chilli. Behem dne byla mlsna, tak jsme vyjidali tentokrat broskvove kompoty. Zitra rano ovocný salat s melounem a syrem. K obedu mrkvova smes s veprovym masm a bramboracky. Upecu mrkvovy dost a naplnim ho orechy a zkusim mascarpone s tvarohem ( nasla jsem recept
). K veceri budou zbytky, nejspi obedova smes doplnena o zeleny hrasek a syr.
@Konys píše: Více
To bude vypadat zajímavě - ten perník
…oči bude mít jak živej ![]()
Dnes a zítra guláš s knedlíkem. Pro dceru zeleninová polévka, krůtí s hráškovou rýží a salátový okurek.
Dneska kuřecí vývar s nudlemi, šťouchané brambory, pečené maso (peču v remosce a je super - šťavnaté), zelný salát a jako moučník lívance s povidly a tvarohem.