Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My dneska pekli kureci stehna s ryzi. Muz jeste uvaril na zitra a pozitri veprovy na zampionech, cestou z prace koupim jen knedlik. Zbyly tu i jeste dve kureci stehna, tak zitra nemusime resit veceri.
U nas hovězí vývar, toho jsem využila a udělala rajskou s knedlíkem a hovezim
Pórkovo jáhlova polévka…
vylepšila jsem rozskvarenou slaninou, která mi zůstala, tak jsem ji využila ![]()
Uz tyden mam chut na tohle jidlo. Ale az to uvarim, zrejme budu jediná, kdo to bude jist. https://life.forbes.cz/…tou-kapustu/
@Winter garden píše: Více
Přijdu s kastrůlkem. 2 porce prosím.
@Havlova píše: Více
Poslu ti dve porce
, az koupim kapustu. Jako na potvoru jsem byla 2 x v obchode a nikde nemeli kapustu. Zatim maji decka stesti.
Bude to dobrota, vid?
My máme obě kapustu rády. Bude to mňamka.
Dneska zbytek rajské s těstovinami
na zítra bezmasé: květák, cizrna, cibule, rajčata, koření, smetana a petrželka
to vypadá dobře, díky za tip, ráda někdy vyzkouším
Dneska bude červená zelňačka s klobásou a holandský řízek s bramborovou kaší
Dnes máme jen koupené gnocchi plněné ricottou a karamelizovanou cibulku. Bez polévky, bez dezertu. Dnes opravdu jen úplně narychlo.
Dnes mám volno, tak co bych ho nestrávila v kuchyni ![]()
Ale všechno jde nad moje očekávání, tak jenom dopoledne.
Cuketová polévka, koprovka s brambory a vajíčkem, na zítřek peču selečí kotletku, domácí celozrnné pečivo a suším jablka.
My dnes stehenni platek s glazovanou mrkvi a kuskus. Vecer pomazanka s cervene repy s žitným chlebem, navrch rukola s fetou.
Dnes, zítra a ve čtvrtek po měsících v kanceláři, takže nevařím. Můj oběd zajišťuje indická restaurace a doma školní jídelna ![]()