Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše: Více
Ještě hanáckej salát. Už jsem na něj mél dlouho chuť.
@Gerberka píše: Více
Díky za optání
Noo, ma pořádnýho moncla. Ale oko v pořádku. ![]()
U nás v týdnu zapečené brambory se smetanou a kuřecím, Hovězí vývar s nudlemi, rizoto, polévka z červené čočky, palačinky, směs s brokolicí a anglickou zapečená v listovém těstě, kuřecí vývar, rajská s těstovinami a plněné papriky. A dělala jsem první dort v životě, jen piškotové těsto, mascarpone se šlehačkou, jahody a borůvky mňam. Jen ty svíčky jsem posbírala doma, ty se mi vážně dost nepovedly
35
Vaření pro psy. Kůže z jelena zbavená chlupů. Nechám uschnout a psiska to budou mít na žvejkání.
Přes noc pomalu pečená krkovice, špenát, bramborový knedlík.
Vcera grilovane lure s kasi. Vecer syrove rolady podle vignerove
. Dnes rajska s farfale, masove kulicky. Protlak jsem mela svuj. Ted se od 11 pece kachnicka, muz mel mlsnou. Vcera jsem delala pudinkovy dost s piskoty a merunkami, musime zacit vyjidat zavareniny. A uz je pryc tak jeste udelam tvarohovy kolac do skoly.
@Lucy75 píše: Více
Vypadá to moc dobře, budu si to představovat z hovězího, to by mi chutnalo ![]()
@adresa
chuť není o mnoho rozdílná.. bohužel jsem ji trošku zabila (i když malým) rajským protlakem, obvykle je v guláších super, ale tady byl nějak navíc, příště ho udělám bez… ještě máme v mrazáku pár kousků siky - byl to dárek, jinak taky zvěřině neholduju, je mi jich líto (navíc to chlap musel i stahovat a bourat, uf..) -
mně by maso obecně stačilo 1-2× týdně, ale chlapi to vidí jinak
bezmasý oběd jakoby nebyl ![]()