Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@siso píše: Více
U nás podobně, do půl 12 jsem hlidala vnuka a i když je hodný, na větší vaření to není. Ani nebylo nic v plánu, původně jsem dnes měla být taky pryč.
Včera jsem přijela domů až v devět večer, vytrela, nandala pračku a šla do sprchy, vařit na dnešek se mi už nechtělo. Tak jsem jen vytahla z mrazáku krůtí prsa. Dnes jsem je nakrájela, okorenila, orestovala, přidala k nim proplachnutou sterilovanou kukuřici a černou cizrnu, trošičku sladké chilli omáčky a nechala chvíli podusit. Pak všem do toho vmichala uvařené jasmínovou rýži. Dobré to bylo.
Zítra kuřecí vývar, pečené horní krůtí stehno na česneku (doufám, že nebude taky zavánět
), dušené bílé zelí, knedlík. Ještě nevím jaký, já bych možná radši bramborový
A mělo by zbýt i na neděli.
Ja dneska necekane s malou musela k dr. Ve skolce dostala lopatou do oka..
Tak jsme radeji sly, aby to okoukl dr. Takze jsem musela varit.. Taky mame rychle vareni, spagety a na to smes z kurecich prsou, hodne zampionu a smetana, cesnek, sul, kmin a trochu parmazanu.. Chrochtaly jsme si obe. ![]()
Zitra bude flakota z hovezi starene rostene, pecene brambory a zakyska s cesnekem.
V neděli pečená kureci stehna s ryzi.
@Eemii píše: Více
Krávy jsou chytrý a zvědavý a když se něco děje, tak se přijdou podívat.
Dneska jen lehce - pstruh a k tomu bulgur s restovanou zeleninou
Na zítra tam mám uzené - asi udělám šunkofleky a zužitkuju zbytek mražené zeleniny
V neděli bude hovězí - nevím, jestli koprovka, rajská, nebo nebo nějaká jiná podobná klasika
a podle toho pak příloha
Řízky z vepřové panenky, bramborová kaše a květáková polévka.
U nás změna, opět budu hlídat, tak vařím kulajdu a budou palačinky. Naštěstí jsem zapomněla vyndat krůtí z mrazáku ![]()
Zítra segedín.
U nas batatovo-mrkvovy krem a chilli Concarne bez chilli pro decerusku ![]()
@Hanney7 píše: Více
Já musím k rybě vždy udělat polévku, jinak by mě sežrali ![]()
Kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninou, ražničí na plechu a bramborová kaše, zůstane i na zítra jen místo kaše budou brambory a dopéká se Margot bábovka.