Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@welovefashion píše: Více
Jj, podobně nám nadávala na české muže jedna paní angličtinářka na střední. Vždycky dostala odpovědi ve smyslu: „Vždyť ano, paní profesorko, však se přestěhujte třeba do Londýna. My vás tady nepotřebujeme. My tady máme naše český holky, ty jsou stejně nejlepší..“ Kde nakonec skončila, těžko říct..
Nechtěla bych příliš hloupého a omezeného, extroverta co musí několikrát týdně do společnosti, sobce. Někoho kdo je posedlý úklidem. Kdo nehraje žádné pc hry. Mamánka, už nikdy nikoho s jakoukoliv psychickou nemocí. Někoho příliš submisivního ani nikoho dominantního. Někoho, kdo tvrdit že muži nepláčou. Z příliš odlišné finanční situace. S dokonalými rodinnými vztahy…
A kromě spousty dalších věcí nechci nikoho kdo má svaly z fitka, ble a nikoho kdo není chlupatej, aspoň trochu.
@ambruše píše: Více
Přesně. Ona byla spíš takový český pán (nicméně nekontroloval jsem to). Ale byla by i celkem hezká (asi) kdyby trošku zhubla, sundala brejle, pánský klobouk, kalhoty a ten děsivý doktorský mantl + nahodila normální názory, úsměv a nějaké čupr ženské oblečky. Asi nechtěla. Škoda.
No to se toho tady sešlo.Hmmm.Ale u nikoho jsem nečetla žádnou ujetost.😁 S většinou souhlasím. Akorát nechápu, co máte tolik proti ezo chlapum. Možná si pod tím představujete něco jiného než já. Já bych nechtěla úplného materialistu, který se vysmívá meditaci, diskuzim o posmrtném životě atd.
Jo a chlapa, co nosí slipy, bych hnala svinskym krokem.. ![]()
@Psylocke píše: Více
To máš těžký. Když mi někdo řekne „zdálo se mi tohle a tohle a občas mám prorocký sny“, já se můžu smíchy potrhat a za 5 let se to skutečně stane + je to kombinace s podobnou pravděpodobností jako třeba že mi pošleš do 10 minut od dopsání tohoto příspěvku na účet 65 miliard USD, tak to zase nebudu popírat. Jenže tohle všechno má sakra blízko k ezomagorství kde víra je všechno a logika, natož jakékoliv důkazy nula. Většinou ale stačí když budeš mít někoho kdo tě má rád a je dostatečně tolerantní. Pak si určitě rád koupí třeba i ty boxerky a slipy pokoutně vyhodí ![]()
@Xrklpx Glntor píše: Více
nektere prorocke sny opravdu funguji: Kazdy tyden se mi zda, ze jsem zase nevyhral v loterii. A pak se fakt stane, ze nevyhraju ![]()
Mně to „Ezo“ přijde u chlapů zženštilé…asi bych měla pocit, že se o něj nemůžu opřít, když nestojí pevně nohama na zemi. To raději materialistu, ač já sama Ezo tak trochu jsem
Měla jsem Ezo nápadníka a všude viděl nějaká znamení a čísla a koumal, co to asi znamená
Když jsem mu napsala, že mi do auta narazil pták, hned to převáděl na znamení, že to je určitě nějaký symbol a vyprávěl, co to znamená
Nedalo se s ním vůbec bavit nějak normálně.
mne by ve směru, jaky zmiňuješ vůbec nevadil…taky mne to zajíma
@Sonarka píše: Více
A dáš mi na něj číslo?…
Já tato témata otevírám pouze kdyz o nich zacne mluvit protistrana. Nebo vidím, že je tomu ten druhý také nakloněn. Takže nikomu nic necpu atd.
Ale vim, že je svět daleko „barvitější“ a je toho tady mnoho k objevování. Věřit jenom tomu, co vidim na vlastní oči je dost omezený.
Jasan…taky věřím ve spoustu věcí a mám k těm Ezo věcem blízko, ale málokdo to o mně ví, nechávám si to spíš pro sebe…a u chlapa tohle nějak nechci no, nevím proč
Mám to asi spojené s jakousi nedůvěryhodností, různými sektami, vyšinutím mysli a pod…
A číslo ti na něj klidně dám ![]()