Co je pro vás red flag ve vztahu? Kvůli čemu byste se rozešli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
2.4.24 05:56

Nedala bych člověka, který nadsazuje zvířata nad lidmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.4.24 11:21
@welovefashion píše: Více

Jj, podobně nám nadávala na české muže jedna paní angličtinářka na střední. Vždycky dostala odpovědi ve smyslu: „Vždyť ano, paní profesorko, však se přestěhujte třeba do Londýna. My vás tady nepotřebujeme. My tady máme naše český holky, ty jsou stejně nejlepší..“ Kde nakonec skončila, těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
2.4.24 12:12

Nechtěla bych příliš hloupého a omezeného, extroverta co musí několikrát týdně do společnosti, sobce. Někoho kdo je posedlý úklidem. Kdo nehraje žádné pc hry. Mamánka, už nikdy nikoho s jakoukoliv psychickou nemocí. Někoho příliš submisivního ani nikoho dominantního. Někoho, kdo tvrdit že muži nepláčou. Z příliš odlišné finanční situace. S dokonalými rodinnými vztahy…
A kromě spousty dalších věcí nechci nikoho kdo má svaly z fitka, ble a nikoho kdo není chlupatej, aspoň trochu.

• Citovat
  • Upravit
5027
2.4.24 13:02
@marinka5 píše: Více

To je smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.4.24 13:31
@Xrklpx Glntor píše: Více

A ta učitelka nebyla česká holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.4.24 14:03
@ambruše píše: Více

Přesně. Ona byla spíš takový český pán (nicméně nekontroloval jsem to). Ale byla by i celkem hezká (asi) kdyby trošku zhubla, sundala brejle, pánský klobouk, kalhoty a ten děsivý doktorský mantl + nahodila normální názory, úsměv a nějaké čupr ženské oblečky. Asi nechtěla. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
2.4.24 16:01

No to se toho tady sešlo.Hmmm.Ale u nikoho jsem nečetla žádnou ujetost.😁 S většinou souhlasím. Akorát nechápu, co máte tolik proti ezo chlapum. Možná si pod tím představujete něco jiného než já. Já bych nechtěla úplného materialistu, který se vysmívá meditaci, diskuzim o posmrtném životě atd.
Jo a chlapa, co nosí slipy, bych hnala svinskym krokem.. :D

• Citovat
  • Upravit
5027
2.4.24 16:02
@chloe07 píše: Více

Dobře ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.4.24 17:49
@Psylocke píše: Více

To máš těžký. Když mi někdo řekne „zdálo se mi tohle a tohle a občas mám prorocký sny“, já se můžu smíchy potrhat a za 5 let se to skutečně stane + je to kombinace s podobnou pravděpodobností jako třeba že mi pošleš do 10 minut od dopsání tohoto příspěvku na účet 65 miliard USD, tak to zase nebudu popírat. Jenže tohle všechno má sakra blízko k ezomagorství kde víra je všechno a logika, natož jakékoliv důkazy nula. Většinou ale stačí když budeš mít někoho kdo tě má rád a je dostatečně tolerantní. Pak si určitě rád koupí třeba i ty boxerky a slipy pokoutně vyhodí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4878
2.4.24 19:32
@Xrklpx Glntor píše: Více

nektere prorocke sny opravdu funguji: Kazdy tyden se mi zda, ze jsem zase nevyhral v loterii. A pak se fakt stane, ze nevyhraju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.4.24 19:38
@Fukitol píše: Více

hehe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.4.24 19:47

Mně to „Ezo“ přijde u chlapů zženštilé…asi bych měla pocit, že se o něj nemůžu opřít, když nestojí pevně nohama na zemi. To raději materialistu, ač já sama Ezo tak trochu jsem :) Měla jsem Ezo nápadníka a všude viděl nějaká znamení a čísla a koumal, co to asi znamená :roll: :think: Když jsem mu napsala, že mi do auta narazil pták, hned to převáděl na znamení, že to je určitě nějaký symbol a vyprávěl, co to znamená :roll: :zed: Nedalo se s ním vůbec bavit nějak normálně.

• Citovat
  • Upravit
107637
2.4.24 20:38

mne by ve směru, jaky zmiňuješ vůbec nevadil…taky mne to zajíma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
2.4.24 23:33
@Sonarka píše: Více

A dáš mi na něj číslo?… :lol: Já tato témata otevírám pouze kdyz o nich zacne mluvit protistrana. Nebo vidím, že je tomu ten druhý také nakloněn. Takže nikomu nic necpu atd.
Ale vim, že je svět daleko „barvitější“ a je toho tady mnoho k objevování. Věřit jenom tomu, co vidim na vlastní oči je dost omezený.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.4.24 00:10

Jasan…taky věřím ve spoustu věcí a mám k těm Ezo věcem blízko, ale málokdo to o mně ví, nechávám si to spíš pro sebe…a u chlapa tohle nějak nechci no, nevím proč :D :think: Mám to asi spojené s jakousi nedůvěryhodností, různými sektami, vyšinutím mysli a pod… :lol: A číslo ti na něj klidně dám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky