Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lépe to nejde, pak je to rozmazané a už vůbec není nic vidět.
@Framik píše:
@Hrozina nebude to z kytek žádné tam nemám
To nemusí být v té konkrétní místnosti. Nám lítají i do patra, když se objeví.
@pipa.k mravenci? V lednu? Jsem v 8 patře
@Hrozina já doma kytky nemám pouze rymovnik 3 roky starý. A na něm ani v okolí nic není.
U nás mravenci ještě nespí 🙁 Ale pokud jste je tam dosud neměli, tak to budou spíš ty smutnice. Já je mám občas i v práci v kanceláři, kde kytky vůbec nejsou, jen je tam celkově vlhko.
@pipa.k no vlhko může být dost se mi tam při vaření rosi okna. A teď se peklo cukroví a denně vařila dlouho. A je to těch cca 2 tydny to by odpovídalo. A jak se toho tedy zbavit ať se mi to nemnozi?
Já na ně kupuju takové žluté proužky, které dám do květináče a any se tam nalepí. Můžeš je strčit i k tomu rýmovníku. Během pár dnů je klid.
Zkus Google, ale co si pamatuji, kladou vajíčka do hlíny, tam se líhnou larvy, co ožírají kořínky. Pomáhá nechat substrát vyschnout, na mušky instalovat žluté lepové desky.
Já mám tohoto plnou kuchyn (strop a okna) a už sem z toho zoufalá, podle kámoše jsou to jepice ale nevím kde se tam najednou vzaly :/
@MonisAngel píše:
Já mám tohoto plnou kuchyn (strop a okna) a už sem z toho zoufalá, podle kámoše jsou to jepice ale nevím kde se tam najednou vzaly :/
https://cs.wikipedia.org/wiki/Jepice
Odněkud z vody se vzaly. Asi máte blízko vodu a nalítaly oknem. Jepice se vyvíjejí ve vodě.
Tohle máme také.. Jepice a už nám to začíná otravovat.. Dostaveli jsme před rokem barák a než jsme se sem nastěhovali, tak to bylo všude.. Teď to máme jen na chodbě a nevíme jak se toho zbavit.. Dvakrát, třikrát týdně je vysavame, ale je to otravné. Nemáte nějaké rady, jak se jich zbavit? Děkuji
@Anonymní píše:
Tohle máme také.. Jepice a už nám to začíná otravovat.. Dostaveli jsme před rokem barák a než jsme se sem nastěhovali, tak to bylo všude.. Teď to máme jen na chodbě a nevíme jak se toho zbavit.. Dvakrát, třikrát týdně je vysavame, ale je to otravné. Nemáte nějaké rady, jak se jich zbavit? Děkuji
Nezkoušeli jste vystříkat Biolitem nebo koupit nějaký odpuzovač komárů do zásuvky? Jinak nevím, síťku na okna i dveře? ![]()
@Anonymní píše:
Sítě proti hmyzu do oken.
@eumedon sítě máme.. Tyhle potvory máme na chodbě u vchodových dveří 😏. Jinak nikde nejsou..