Vyhlazení jizev po akné

2069
19.8.18 09:07

Na jizvy po akné vám nic nepomůže, pouze laser.Bud frakční CO2 a nebo erbiový. Podívejte se na netu do fotogalerie estetické péče nějakých klinik. Maji tam vyfocených hodně pacientů,jak vypadali před a po zákroku laserem.
Já to viděla na jedné moji kamarádce,šla na laser měla plet samý kráter po akné a ted ji má nádhernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16953
19.8.18 09:15

@Mawajka00

Ahoj,

tak to tedy nečtu ráda - to o Bi-oil :lol: S velkou slávou jsem si ho koupila, jak ho všichni chválí. Já ho tedy mám primárně na jizvy po laparoskopii, ale mám jednu jizvu i na obličeji a pravidelně se patlám a marně vyhlížím kýžené výsledky :lol:

Jinak pokud to jsou hluboké jizvy tak asi opravdu jedině ten laser :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.8.18 12:13

@kotýsek no já jsem se praveze dívala na jedno video na yt, kde holka říkala, že ji kožní předepsala krém na jizvy po akné, ale na záda teda a pomojlo ji to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.8.18 14:03

Tak to zjistite, jak se krém jmenoval. ;) Záda, nebo obličej, to by mělo fungovat na to i to. Ale moc tomu nevěřím…jelikož toho mám oblítaného s dvacetiletým synem plno i kliniky estetické péče i slavný Bi-oil jsme zkoušeli před dvouma rokama a všichni se shodují, že pomůže jefině laser. Možná nějaké malé výsledky byli po Duac gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.8.18 15:26

@kotýsek ona ta holka i říkala, že když to používala nba záda a měla nějaký triko, tak ji ta mast rozezrala barvu z toho trička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.6.22 23:03
@kotýsek píše:
Na jizvy po akné vám nic nepomůže, pouze laser.Bud frakční CO2 a nebo erbiový. Podívejte se na netu do fotogalerie estetické péče nějakých klinik. Maji tam vyfocených hodně pacientů,jak vypadali před a po zákroku laserem.
Já to viděla na jedné moji kamarádce,šla na laser měla plet samý kráter po akné a ted ji má nádhernou.

a jaký tedy měla laser? a kolik to stálo nevíš? je to dost drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová