Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
13.8.13 13:16

Přišla a ani jeden kupon nezaujal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.13 13:16
@hofka píše:
Přišla a ani jeden kupon nezaujal

Mě jo, na Listerine 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
13.8.13 13:43

Holky, mám knížku za 150, kdyby jste někdo něco chtěl. Já využila 15% slevu a jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.13 14:20
@Syringa píše:
Ano Listerine pro manžela :pankac:. Na mě je ostrá :P.

Pálí jako prase! Já si kupuji Listerine Zero, ta nepálí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denka23
13.8.13 15:31

Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka :) :(. Nevíte, prosím, jestli mají v nabídce nějaké jiné „stejně voňavé“ tělové másla, popř. krémy? Máte nějaký tip? :D Díky

• Citovat
  • Upravit
2907
13.8.13 15:49
@denka23 píše:
Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka :) :(. Nevíte, prosím, jestli mají v nabídce nějaké jiné „stejně voňavé“ tělové másla, popř. krémy? Máte nějaký tip? :D Díky

cukrovou pusinku vyřadili? nee :pocitac: :zed: Já jsem si teď docela oblíbila kokosové ( viz. jsem našla tady recenzi : http://www.deer-meadow.com/…recenze.html) Na cukrovou pusinku ale nic nemám, měla jsem už více kelímku a ještě mi v jednom zbývá, to abych šetřila teda :? Nechápu proč takové věci ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
13.8.13 15:50

@Syringa Přesně tak, je to stejný „hegeš“ :-D :-D :-D byla jsem z toho zklamaná, čekala jsem opravdu něco jemného, měla jsem 100 chutí se otočit a jít to vrátit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
13.8.13 15:56

@Syringa přítel má právě ten klasický, tak já si to ředím vodou, ale i tak je mi jasné, že to nedopotřebuji. Hlavně ta reklama tomu opravdu odpovídá :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.13 18:13
@Syringa píše:
@Elen8
Odol taky dělá vodu, která ničí 99,9%, ale je jemná, tu jako doporučuju, jen mi teď došla, a vůbec není k sehnání :zed:.

Odolku teď mám a je super! Naposledy jsem ji koupila v DM 1+1 zdarma a od té doby jsem ji snad neviděla :nevim:

Jinak stažení čokolád z důvodu horka, to vidím prvně 8o. Na druhou stranu je fajn, že jim záleží na kvalitě prodávanýho zboží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.8.13 21:23
@Syringa píše:
Už asi 6týdnů nemůžu v DM koupit ty vynikající syrovátkové tyčinky : „Das Gesunde Plus borůvková tyčinka se syrovátkou“, tak jsem jim psala, že co se jako děje ;), a přišla odpověď:

děkujeme za Váš e-mail a zájem o náš sortiment.
Veškeré výrobky, které obsahují čokoládu jsou dočasně staženy z prodeje z důvodu vysokých teplot v letních měsících, kdy by nebylo možné zachovat jejich standardní kvalitu. Čokolády se do našich regálů vrátí opět v září.

Omlouváme se za komplikace a děkujeme za Vaše pochopení.

Že nemají ty čokolády jsem si všimla, ale že je to kvůli teplotám, to by mi nenapadlo :lol:. Ale je vtipné, že před 14dny jsem poslední dvě sehnala mimo Prahu :mrgreen:.

A já nedávno taky chodila kolem regálů jak blbec několikrát a hledala moji oblíbenou čoko tyčku a nikde nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.8.13 21:32
@denka23 píše:
Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka :) :(. Nevíte, prosím, jestli mají v nabídce nějaké jiné „stejně voňavé“ tělové másla, popř. krémy? Máte nějaký tip? :D Díky

asi před měsícem jsem si koupila tělový krém od dermacolu - čokoláda/pomeranč a krásně voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
13.8.13 22:10

Holky, ta vůně do koše, to je síla, dávám ji tak týden a bude mi vadit :mrgreen:
Ale zeptám se z jiného soudku. Koupila jsem Biolit Hajánek, dala do zásuvky a cítím po pokoji jakoby spáleninu. Teplé to je, ale ne vařící. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.8.13 07:18

@avm3
Nevím, jestli je to normální, ale cítila jsem to taky. Mně to smrdělo jak přepálená cukrová vata a bylo to tedy dost horké. Používali jsme dva týdny, než nám dodali sítě do oken a jsem ráda, že už to v dětském pokoji mít nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.8.13 07:31

Ahoj tak ja kupuji v DM- odlicovaci vodu, odlakovac, sprchace, damske hyg. potreby, pisek kocourum do bedynky, osvezovac vzduchu, do wc, balzam na rty. s temito vecmi jsem naprosto spokojena!!! Vzhedem, ze mam DM pekne z ruky a dostanu se do obchodu delam maga nalet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
14.8.13 07:33

Já mam od Listerine nejradši tu oranžovou, citrusovou. Přijde mi, že nepálí tolik jak ty ostatní. Zero jsem ještě nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák