Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hofka píše:
Přišla a ani jeden kupon nezaujal
Mě jo, na Listerine ![]()
Holky, mám knížku za 150, kdyby jste někdo něco chtěl. Já využila 15% slevu a jinak nic…
@Syringa píše:
Ano Listerine pro manžela. Na mě je ostrá
.
Pálí jako prase! Já si kupuji Listerine Zero, ta nepálí ![]()
Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka
. Nevíte, prosím, jestli mají v nabídce nějaké jiné „stejně voňavé“ tělové másla, popř. krémy? Máte nějaký tip?
Díky
@denka23 píše:
Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka![]()
. Nevíte, prosím, jestli mají v nabídce nějaké jiné „stejně voňavé“ tělové másla, popř. krémy? Máte nějaký tip?
Díky
cukrovou pusinku vyřadili? nee
Já jsem si teď docela oblíbila kokosové ( viz. jsem našla tady recenzi : http://www.deer-meadow.com/…recenze.html) Na cukrovou pusinku ale nic nemám, měla jsem už více kelímku a ještě mi v jednom zbývá, to abych šetřila teda
Nechápu proč takové věci ruší.
@Syringa Přesně tak, je to stejný „hegeš“
byla jsem z toho zklamaná, čekala jsem opravdu něco jemného, měla jsem 100 chutí se otočit a jít to vrátit ![]()
@Syringa přítel má právě ten klasický, tak já si to ředím vodou, ale i tak je mi jasné, že to nedopotřebuji. Hlavně ta reklama tomu opravdu odpovídá
![]()
@Syringa píše:
@Elen8
Odol taky dělá vodu, která ničí 99,9%, ale je jemná, tu jako doporučuju, jen mi teď došla, a vůbec není k sehnání.
Odolku teď mám a je super! Naposledy jsem ji koupila v DM 1+1 zdarma a od té doby jsem ji snad neviděla ![]()
Jinak stažení čokolád z důvodu horka, to vidím prvně
. Na druhou stranu je fajn, že jim záleží na kvalitě prodávanýho zboží ![]()
@Syringa píše:
Už asi 6týdnů nemůžu v DM koupit ty vynikající syrovátkové tyčinky : „Das Gesunde Plus borůvková tyčinka se syrovátkou“, tak jsem jim psala, že co se jako děje, a přišla odpověď:
děkujeme za Váš e-mail a zájem o náš sortiment.
Veškeré výrobky, které obsahují čokoládu jsou dočasně staženy z prodeje z důvodu vysokých teplot v letních měsících, kdy by nebylo možné zachovat jejich standardní kvalitu. Čokolády se do našich regálů vrátí opět v září.Omlouváme se za komplikace a děkujeme za Vaše pochopení.
Že nemají ty čokolády jsem si všimla, ale že je to kvůli teplotám, to by mi nenapadlo. Ale je vtipné, že před 14dny jsem poslední dvě sehnala mimo Prahu
.
A já nedávno taky chodila kolem regálů jak blbec několikrát a hledala moji oblíbenou čoko tyčku a nikde nic:-)
@denka23 píše:
Ahoj holky, zjistila jsem, že v DM vyřadili z prodeje Balea - kakaové tělové máslo a tělové mléko cukrová pusinka![]()
Díky
asi před měsícem jsem si koupila tělový krém od dermacolu - čokoláda/pomeranč a krásně voní
Holky, ta vůně do koše, to je síla, dávám ji tak týden a bude mi vadit ![]()
Ale zeptám se z jiného soudku. Koupila jsem Biolit Hajánek, dala do zásuvky a cítím po pokoji jakoby spáleninu. Teplé to je, ale ne vařící. Je to normální?
@avm3
Nevím, jestli je to normální, ale cítila jsem to taky. Mně to smrdělo jak přepálená cukrová vata a bylo to tedy dost horké. Používali jsme dva týdny, než nám dodali sítě do oken a jsem ráda, že už to v dětském pokoji mít nemusím.
Ahoj tak ja kupuji v DM- odlicovaci vodu, odlakovac, sprchace, damske hyg. potreby, pisek kocourum do bedynky, osvezovac vzduchu, do wc, balzam na rty. s temito vecmi jsem naprosto spokojena!!! Vzhedem, ze mam DM pekne z ruky a dostanu se do obchodu delam maga nalet ![]()
Já mam od Listerine nejradši tu oranžovou, citrusovou. Přijde mi, že nepálí tolik jak ty ostatní. Zero jsem ještě nezkoušela…