Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1949
18.8.13 21:48
@avm3 píše:
Holky, měla jsem intimky z DM http://www.dm.de/…agen_normal/ - ty oranžobé normal, ale zklamaly. Co by jste mi doporučily zkusit? Děkuji

Za mě Discreet /ty jsou slabší/ a Discreet plus /ty jsou trošku silnější/. Jsem maximálně spokojená :palec: Ale každému může vyhovovat něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.8.13 22:07

Dobré jsou ještě carefree, ale nejsou tak měkké jako discreet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
18.8.13 22:35

Mne vyhovují Libresse v takove zelene krabicce, ale ted je zdražili :pocitac: dříve staly krasnych 32,– ted 47,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
19.8.13 06:37

@avm3 Za mě taky Discreet, kupuju je už roky a ani nechci měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.8.13 07:11

Za mě taky Discreet, jiné už hodně let nekupuju. Jinak ty z DM jsem zkusila (kvůli kuponku), tuším Jessa? ale nic moc, tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.8.13 07:13

Taky hlasuju pro discreet, maj asi tři druhy, ale vyhovovali mi jen jedny, bohužel jsem si neschovala krabičku a do teď netrefila ty správný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.8.13 08:28

Mě ty Jessa vyhovujou, třeba ty Nature, a zas mi nesedí Discreet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.8.13 08:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
19.8.13 08:34

@Syringa Já jsem to na těch jejich stránkách nějak nemohla najít, ale v obchodě to najdeš. Je to jen taková placička. Ale myslím, že do koše na plínky to bude slabota…
Intimky potřebuju, ptotože po porodu ještě pořád špním :roll: Jinak je taky nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
19.8.13 08:34
@lucilda82 píše:
@Syringa http://www.dm.de/…mer-deo.html nebo http://www.dm.de/…ons-deo.html - tenhle má očko na zavěšení

Také tu vůni používám na koš s plenkama, i když v těch vedrech, nepomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
19.8.13 08:37

@hofka @Blešík @Sunrise @Hvězdinka Holky, Dicreet mi taky vyhovují, ale chtěla jsem zkusit DM, ale jsou hrozně tlustý a po chvilinkce nošení jsou na cucky… ale chtěla bych zkusit ještě nějaký DM, proto jsem dávala odkaz, jestli neporadíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
19.8.13 08:38
@Syringa píše:
Já už ho vystěhovala na balkon, a stejně, jak se to otevře, to je taková síla, že se to stejně natáhne i do bytu :poblion: :poblion: :poblion:. Ještě čekám, kdy ná nás přilítnou sousedé, že tady máme mrtvolu :lol:.

Přesně :mrgreen: po otevření koše je to na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
19.8.13 08:38

@Syringa :mrgreen: Máme to v obýváku za dveřma venku a jak píšeš, jak se otevře… no holt to často vynášíme a naše přerostlý miminko snad už bude chodit na nočník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
19.8.13 08:39
@avm3 píše:
@hofka @Blešík @Sunrise @Hvězdinka Holky, Dicreet mi taky vyhovují, ale chtěla jsem zkusit DM, ale jsou hrozně tlustý a po chvilinkce nošení jsou na cucky… ale chtěla bych zkusit ještě nějaký DM, proto jsem dávala odkaz, jestli neporadíte.

Já vyzkoušela kde co, i ty z Dm, ale s Discreet se to nedá srovnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
19.8.13 08:45
@Syringa píše:
Hluboký nádech - nedýchat a otevřít - zabouchnout dveře - a nádech :pankac:

Díky za návod :mrgreen: teď už to snad s ochlazením bude trošku lepší. :D ale vynáší také manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák