Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@avm3 píše:
Ahoj holky, co je v DM nového? Zítra se tam asi po měsíci chystám…
A tašky už asi nejsou, že?
Nového? Nemají jedntlivě balené desinfekční ubrousky! ![]()
Ahojky, vím, že to sem asi nepatří, ale najde se tu nějaká maminka z Českých Budějovic, která bude v nejbližší době uplatňovat při nákupu 15% slevu na celý nákup? Drze bych se k ní se svým nákupem přifařila – potřebuji koupit 2 krabice UM Hipp a 1 balení plenek premium care, na které mám slevu z terminálu – já bych ušetřila nějaké drobné a na opačné straně maminka získá na svůj účet více bodů a kdyby chtěla plenky – tak je bude mít také levnější a nemusí plácat body Možná by se našly i nějaké kuponky jako poděkování
@Syringa píše:
U nás jo.
Tak ještě mají staré zásoby, asi nejsi z Teplic, viď? Já už byla ve dvou DM v Ústí, tam právě nemají, ale v TP jsem zásoby ještě neomrkla, hned bych jim vybrala regál. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Nového? Nemají jedntlivě balené desinfekční ubrousky!
Co to? K čemu a nač? Neznám! ![]()
@KPKristy píše:
Co to? K čemu a nač? Neznám!
Já je používala na desinfekci wc prkýnka na veřejných toaletách (třeba v obchoďáku). Nosila jsme vždy dva, tři kusy v kabelce, nebo po kapsách, takže jsem mohla kdykoliv a skoro kdekoliv. ![]()
@KPKristy Byly to tyto, na německých stránkách je pořád mají, ale u nás mi řekli, že už nebudou, že doprodávají staré zásoby.
@Raduš.ka44, aha, díky!
Já kupuju v malém balení a nosím to celé…
@Syringa píše:
Já jsem spokojená. Jako je to směs plen a ovoce, ale už mi to nezvedá žaludek
. Po týdnu to voní pořád dostatečně. Já to mohu doporučit, přilepila jsem to na víčko, a pohoda
.
Mně už nelepí to lepítko, ale to asi až po 3 týdnech, tak to budem sledovat u tebe a po dalším týdnu uvidíme… ![]()
Tak mně teda vůně do koše nelepí. Spadne tak pět minut po nalepení, takže ji mívám položenou někde v té skříňce…
@Hvězdinka píše:
Trochu odbočím… dáváte dětem kolem roku piškoty Opavia?
Dala jsem i dřív ![]()
@KPKristy píše:
Tak mně teda vůně do koše nelepí. Spadne tak pět minut po nalepení, takže ji mívám položenou někde v té skříňce…
Taky tak.