Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky dík za tip na alnatura špaldový piškoty, jsou moc dobrý a kluk se vyloženě oblizoval.
Jinak holítka balea za mě taky nee. Koupila jsem si teda to s výměnou hlavicí, ne ty jednorázový, ale zas se vrátila k venus. Mělo to hrozně ostrý rohy a holení intimních partií nebyla procházka růžovou zahradou ![]()
@Blešík píše:
Holky dík za tip na alnatura špaldový piškoty, jsou moc dobrý a kluk se vyloženě oblizoval.Jinak holítka balea za mě taky nee. Koupila jsem si teda to s výměnou hlavicí, ne ty jednorázový, ale zas se vrátila k venus. Mělo to hrozně ostrý rohy a holení intimních partií nebyla procházka růžovou zahradou
Já mám taky jedno s výměnnou hlavicí, jsou myslím dva druhy. Koupila jsem podle nějakýho testu co byl na iDnes. Jako dobrý, akorát krkolomný místa se holí hůř, nohy jsou v pohodě.
Nemáte někdo zkušenosti s velikostmi kombinéz 3v1 od Tchiba? Malá má teď 72cm, necelých 9kg, nevím, zda by jí velikost 74/80 stačila, ale prý jsou ty velikosti větší ![]()
Holky, omlouvám se za OT, ale dnes jsem byla pro mléčné kaše v Rosmmanovi a zdražili-44kč! předtím stály 35
@Hvězdinka větší jsou každopádně
. nebo zkus kouknout na MMB kdo jí nabízí k prodeji, většinou tam mají rozměry. Já vim že mam vel 92 a syn jí nosil ještě ve 3 letech a mladší syn jí bude mít ted a to mu je 3,5, loni mu to bylo veliký ![]()
@verrru píše:
Holky, omlouvám se za OT, ale dnes jsem byla pro mléčné kaše v Rosmmanovi a zdražili-44kč! předtím stály píše: Více
Fakt? To jsou darebáci. Ale to je hodně nové, ne? Já tam byla minulý týden a ještě byli za 35, akorát mají nový design…
@Markéta80 píše:
@Hvězdinka větší jsou každopádně. nebo zkus kouknout na MMB kdo jí nabízí k prodeji, většinou tam mají rozměry. Já vim že mam vel 92 a syn jí nosil ještě ve 3 letech a mladší syn jí bude mít ted a to mu je 3,5, loni mu to bylo veliký
Díky moc. Na MMB právě píšou, že vel. 74/80 odpovídá spíš 80/86. ![]()
Kolik stojí ty špaldový piškoty? A kde je tam maj? Mezi dětským zbožím nebo ostatním?
@verrru darebáci, celkem velký nárazový zdražení. Ale pořád jsou nejlevnějěí a naší malé chutnají.
@Syringa píše:
COOOO. Tak to si ještě udělám zásobu
![]()
![]()
, já je miluju, dřív jsem kupovala Sterillium , jenže ta cena byla jinde, a navíc už dlouho nejsou dostupné.
Tak prý budou, psala jsem si přímo do DM. Si budu muset postěžovat na to jedno DM v Ústí, když podávají mylné informace.
![]()
@Syringa píše:
Já už si udělala zásobu na 1/2 roku.
To je dobrý, můžeš desindikovat ostošest.
Budu si stěžovat i za tebe. ![]()
@hofka píše:
Kolik stojí ty špaldový piškoty? A kde je tam maj? Mezi dětským zbožím nebo ostatním?
V Globusu za 39,–
@tweetydee píše:
V Globusu za 39,–
Do Globusu se dostanu tak 1-2× ročně:-)
Holky, vím, že budu za blbku, ale já to vždycky hodím do košíku a nedívám se na cenu. Kolik stojí 4pack ubrousků Babylove?
A nezkoušeli jste někdo ty zelený?