Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.9.13 20:37

Holky, nedáváte některá mlíko Babylove 2, syn začal odmítat a mám tu cca 4 krabice. Nechám za 100,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
4.9.13 13:12

Holky, tohle je na FB:
Důležitá zpráva pro členy dm active beauty světa výhod! K 30.9.2013 propadají body starší než 2 roky. Přijďte proto k terminalu ve vaší dm a vyměňte body za některou z výhod, které jsme pro vás připravili:
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…alni_vyhody/

Mě se to teda netýká, ale kdyby někoho jo, tak to sem radši dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
4.9.13 13:17

@Syringa No jo, ale když si čas od času něco vezmeš, tak přece ty bodu umazávají a další se berou jako nové ne? Takže by teoreticky nikdo neměl mít ty body tak dlouho :nevim:
Jinak to, že to za dva roky mažou, mají i v podmínkách, to vím od začátku. Ale měli by to tím pádem mazat individuálně a ne takhle hromadně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
4.9.13 14:53

Holky, kolik teď stojí jejich kaše? Do DMka se dostanu tak jednou do měsíce a nějak ztrácím přehled. Kupuju Hipp a momentálně by bodlo něco levnějšího :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
4.9.13 15:41

@Syringa Já právě myslela mléčné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
4.9.13 21:11
@vrboska píše:
@Syringa Já právě myslela mléčné ;)

Já myslím, že stojí tak 50kč, co jsem naposledy jednu z nouze kupovala. Jinak kupuju v Rossmannu, jsou levnější (i když taky podražily) a mě i víc voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
5.9.13 07:32

@avm3 Díky za tip :palec: V pátek se do Rossmanna pro plínky, vezmu jejich kaši na zkoušku a uvidím, co na to malý strávník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
5.9.13 08:48
@vrboska píše:
@avm3 Díky za tip :palec: V pátek se do Rossmanna pro plínky, vezmu jejich kaši na zkoušku a uvidím, co na to malý strávník ;)

Pak mi prosím napiš, kolik stály. Já jsem to zapoměla, ale bývaly za 35 a podražily dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.9.13 12:16

Nevíte jak je to u Rossmanna s těma slevama na nákup? Kde se berou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.9.13 12:19
@hofka píše:
Nevíte jak je to u Rossmanna s těma slevama na nákup? Kde se berou?

když se chystam do Rossmana cca 2-3 krat ročně tak jim napíšu a oni zasilaji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.9.13 13:16

K těm bodům - oni umažou jen ty starší než dva roky, ne? Myslím tím ne všechny, berou to podle data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.9.13 13:31
@hofka píše:
Nevíte jak je to u Rossmanna s těma slevama na nákup? Kde se berou?

chodí do schránky, ale když nepřijdou, tak je možné si o ně napsat a pošlou je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
5.9.13 13:40
@subsomi píše:
chodí do schránky, ale když nepřijdou, tak je možné si o ně napsat a pošlou je

A nevíte kam? Hodilo by se mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.9.13 13:56

Prosím Vás, chtěla bych si spočítat, na jak dlouho vydrží krabice UM Babylove 3 vím, že toho je 500g. Prosím Vás, kdo ho doma máte, můžete se mi podívat kolik g je jedna odměrka a kolik se jich dává na 240ml?? Ráda bych zjistila kolik dávek udělám z jedný krabice a jak dlouho vydrží. moc děkuji :hug:

Jinak to pití z DM skauta mi nechutná. Ty kousky mi dost vadí. tak jsem ráda, že jsem nekoupila a jen takhle zkusila, kp jsem po něm dostkrát koukala, že okusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.9.13 14:09

@Pe-G
http://www.rossmann.cz/kontakt/ níže je info email info@rossmann.cz nebo odkaz na kontaktní formulář (ten jsem použila já)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák