Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nedáváte některá mlíko Babylove 2, syn začal odmítat a mám tu cca 4 krabice. Nechám za 100,–Kč
Holky, tohle je na FB:
Důležitá zpráva pro členy dm active beauty světa výhod! K 30.9.2013 propadají body starší než 2 roky. Přijďte proto k terminalu ve vaší dm a vyměňte body za některou z výhod, které jsme pro vás připravili:
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…alni_vyhody/
Mě se to teda netýká, ale kdyby někoho jo, tak to sem radši dávám.
@Syringa No jo, ale když si čas od času něco vezmeš, tak přece ty bodu umazávají a další se berou jako nové ne? Takže by teoreticky nikdo neměl mít ty body tak dlouho ![]()
Jinak to, že to za dva roky mažou, mají i v podmínkách, to vím od začátku. Ale měli by to tím pádem mazat individuálně a ne takhle hromadně ![]()
Holky, kolik teď stojí jejich kaše? Do DMka se dostanu tak jednou do měsíce a nějak ztrácím přehled. Kupuju Hipp a momentálně by bodlo něco levnějšího ![]()
@vrboska píše:
@Syringa Já právě myslela mléčné
Já myslím, že stojí tak 50kč, co jsem naposledy jednu z nouze kupovala. Jinak kupuju v Rossmannu, jsou levnější (i když taky podražily) a mě i víc voní.
@avm3 Díky za tip
V pátek se do Rossmanna pro plínky, vezmu jejich kaši na zkoušku a uvidím, co na to malý strávník ![]()
@vrboska píše:
@avm3 Díky za tipV pátek se do Rossmanna pro plínky, vezmu jejich kaši na zkoušku a uvidím, co na to malý strávník
Pak mi prosím napiš, kolik stály. Já jsem to zapoměla, ale bývaly za 35 a podražily dost.
Nevíte jak je to u Rossmanna s těma slevama na nákup? Kde se berou?
@hofka píše:
když se chystam do Rossmana cca 2-3 krat ročně tak jim napíšu a oni zasilaji ![]()
K těm bodům - oni umažou jen ty starší než dva roky, ne? Myslím tím ne všechny, berou to podle data.
@hofka píše:
chodí do schránky, ale když nepřijdou, tak je možné si o ně napsat a pošlou je
@subsomi píše:
chodí do schránky, ale když nepřijdou, tak je možné si o ně napsat a pošlou je
A nevíte kam? Hodilo by se mi to ![]()
Prosím Vás, chtěla bych si spočítat, na jak dlouho vydrží krabice UM Babylove 3 vím, že toho je 500g. Prosím Vás, kdo ho doma máte, můžete se mi podívat kolik g je jedna odměrka a kolik se jich dává na 240ml?? Ráda bych zjistila kolik dávek udělám z jedný krabice a jak dlouho vydrží. moc děkuji ![]()
Jinak to pití z DM skauta mi nechutná. Ty kousky mi dost vadí. tak jsem ráda, že jsem nekoupila a jen takhle zkusila, kp jsem po něm dostkrát koukala, že okusím
@Pe-G
http://www.rossmann.cz/kontakt/ níže je info email info@rossmann.cz nebo odkaz na kontaktní formulář (ten jsem použila já)