Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hvězdinka píše:
Já byla v pondělí a nedaly mi je, prý až od 10.9., no a koukám, že asi ani včera, na stránkách Dm je psáno ode dneška 11.9., tak se snad dočkáme.
Dneska už jsou.150 bodovka je dobrááá. ![]()
@mamkasl je dole na krabici, a ještě se sem vozí i SWE a ty jsou jako ty DE, šunty jsou jen ty PL, ale těch je tady bohužel nejvíc ![]()
@mamkasl máme 4, bez problémů..šarží jsem si nikdy hnevšimla. Mám je ráda že nejsou cítit parfémy a mají vzadu gumičky.
Tak dneska utraceno zase moc
no až bude zase jen mateřská, tak si tak vyskakovat nebudu ![]()
Koupila jsem mamce JAr, ať ho taky zkusí, protože mě se líbí teda moc. A další velice potřebné věci ![]()
NAbízím z knžky od 25 měsíců. Ještě případně Persil a ubrousky.
My máme od 2 jenom Babylove - teď taky 4 a ok. Naprostá spokojenost!
@avm3 píše:
NAbízím z knžky od 25 měsíců. Ještě případně Persil a ubrousky.
Mohla bych poprosit o ty slevovky na plíny a ovocné babylove příkrmy?
Tak u nás otevírají v pátek DM po modernizaci a bude tam dětský koutek, přebalovací místnost a WC jen pro tu prodejnu
. A sleva 20% na celý nákup pro všechny, takže jestli jste z ČB, můžete využít. Já ta možná zajdu…
@KPKristy
taky jsem slyšela, že to budou,,nově,, otevírat, ale že tam budeme mít takové vymoženosti? hmm… Já tam zajdu stopro, protože jsem zrovna do DM potřebovala ![]()
Dneska mi přišly knížky od 13m, docela brzo
děti budou mít v pátek teprve 11m
No, ale hlavně tam není sleva do CaA, ale do Deichmana na boty
to jako v těch vyšších knížkách není CaA nebo je to nějaká inovace? (pro mě k horšímu
)
Ta sleva do C&A je snad pouze v té novorozenecké, ne?
Já to v jiné tedy neměla…
@mekkinka my slevu do C+A máme a to máme knížku k 19 měsícům nebo jak to chodí teď nevím fakt ![]()