Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
5.9.13 14:12
@luciedostal píše:
Prosím Vás, chtěla bych si spočítat, na jak dlouho vydrží krabice UM Babylove 3 vím, že toho je 500g. Prosím Vás, kdo ho doma máte, můžete se mi podívat kolik g je jedna odměrka a kolik se jich dává na 240ml?? Ráda bych zjistila kolik dávek udělám z jedný krabice a jak dlouho vydrží. moc děkuji :hug:Jinak to pití z DM skauta mi nechutná. Ty kousky mi dost vadí. tak jsem ráda, že jsem nekoupila a jen takhle zkusila, kp jsem po něm dostkrát koukala, že okusím

jedna odměrka má 4,7g, na 240ml vody se dává 8 odměrek. Nám vydrží krabíce asi 10 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.9.13 14:23
@Pe-G píše:
A nevíte kam? Hodilo by se mi to :)

Na FB v dotazech jsem našla: s kupony na 10% slevu podporujeme určité prodejny ve vybraných městech, kde několikrát ročně tyto kupony distribuujeme do domácností.
oprosíme vás o zaslání vaši adresy do zprávy (a dále upřesnění o jakou prodejnu byste měla zájem). Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
5.9.13 16:43

@luciedostal dává se jedna odměrka na 30ml a velikost odměrky neporadím už jej nekupujem a bývalo ho 500g krabici jsme měli tak na dva dny, ale taky záleží kolik mlíka vypijete, u nás se jede ve velkým, každý 4-5 flašek denně
A jak vidím máme skoro stejně staré dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.9.13 17:55

Holky, má Dmko i nějaký prostředek proti prachu něco jako Pronto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.9.13 18:01
@avm3 píše:
Holky, tohle je na FB:
Důležitá zpráva pro členy dm active beauty světa výhod! K 30.9.2013 propadají body starší než 2 roky. Přijďte proto k terminalu ve vaší dm a vyměňte body za některou z výhod, které jsme pro vás připravili:
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…alni_vyhody/

Mě se to teda netýká, ale kdyby někoho jo, tak to sem radši dávám.

díky za info :potlesk: po přihlášení do DM programu to i napíše, kolik bodů propadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
5.9.13 20:45
@hanitscha píše:
díky za info :potlesk: po přihlášení do DM programu to i napíše, kolik bodů propadne…

Aha, a kde, hned jak se přihlásíš? Nic tam nemám - ani bych teda mít neměla :mrgreen:
Díky za info i tobě :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.9.13 21:49

@avm3 https://secure. cardsys. at/idmscz/pages/start. jsf
tady se přihlaš, a na pravé straně uvidíš, kolik máš bodů a dole v pravo uvidíš, kolik bodů ti propadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.9.13 22:43
@hofka píše:
Na FB v dotazech jsem našla: s kupony na 10% slevu podporujeme určité prodejny ve vybraných městech, kde několikrát ročně tyto kupony distribuujeme do domácností.
oprosíme vás o zaslání vaši adresy do zprávy (a dále upřesnění o jakou prodejnu byste měla zájem). Děkujeme

To jako aby tam začali posílat letáky nebo ti tu slevu pošlou domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
5.9.13 23:50

@hofka @subsomi Děkuji,zkusím jim napsat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.9.13 08:59
@Tereza1986 píše:
To jako aby tam začali posílat letáky nebo ti tu slevu pošlou domů?

Myslím, že ty slevenky jsou na konkrétní prodejny, proto se ptají, o kterou prodejnu máš zájem, ne? Pošlou domů:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.9.13 10:12

Ahoj holky, nemáte doma některá, prosím, nevyužité kuponky na Babylove plíny? Pokud by vám nevadilo zaslat za známku.. :oops: :kytka:..a třeba i Babylove ubrousky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.9.13 11:42

Dneska jsem si na terminálu v sekci Bebybonus vyzvedla kupon na 30% slevu na dětské knížky v eshopu Albatros. Na celý nákup, odečtou i poštovné a platí to do konce roku :palec:

/možná už to všichni máte a já jsem blesk :jazyk: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
6.9.13 12:20

Holky, mají v DM pohlcovač pachu do ledničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
6.9.13 12:27

@monnane Není lepší obyč. soda. Stejně ten lapač bude na stejném principu a bude to akorát drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
6.9.13 12:32
@avm3 píše:
@monnane Není lepší obyč. soda. Stejně ten lapač bude na stejném principu a bude to akorát drahé.

nemám s tím zkušenosti, tak vůbec nevím. tak pořídím sodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák