Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1949
2.9.13 15:45
@Syringa píše:
Já je tady taky zkoušela, ALE jsem hloupá :oops:, a u regálů jsem si nevšimla té ceny :cert:, ale až pak na paragonu doma, a to mě málem omylo :roll: - za 12kusů 60kaček :zed:. Jinak kupuju Linteo za 30-35kč, a v akcích kolem 20. Rozdíl v provedení ŽÁDNÝ, Linteo jsou víc hebké. takže ty DM už nikdy.

Aha, tak díky za tip. Já právě zkoušela jen tyto a je pravda, že cena je děsná :cert: ale jsem s nimi spokojená. Vyzkouším ty Linteo, když jsou tedy kvalitou stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
2.9.13 16:06
@Syringa píše:
Jsou úplně stejné :) - mají stejné zapínání, ten žlábek dole, velikost je stejná. Jen ty Linteo jsou víc hebké a bílé s modrým potiskem, a za krkem se lepí k sobě. oproti těm DM, kde se to přilepuje dítěti na oblečení. A ta cena je opravdu úplně jinde :mrgreen:.

Já mám ty Dm asi jiný typ - nahoře se to roztrhne a přilepí za krkem k sobě, ale to je detail. Mrknu po těch Linteo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
2.9.13 16:30
@Syringa píše:
Aha :think:

Vypadají střihově jako ty Linteo, ale vzhledem k ceně… díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
2.9.13 18:16

Holky, prosím vás. Nevíte, kolik stojí v DM přebalovací podložky babylove? děkuji. Jo, a sůl do myšky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.9.13 21:36

Ty papírové bryndáky má i Rossman jejich babydream a jsou taky stejné jak Linteo, cenu už si bohužel napamatuju, ale není rozhodně 60 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
2.9.13 21:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.9.13 21:45

@tweetydee ajo, tak 60 :roll: 8o já už je dlouho nekupovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
3.9.13 12:15

Je to OT, ale často se tu řeší téma plenek. Známý mi dovezl z Německa plenky Mamia. Mám totiž problém najít vyhovující plenky pro prcka na našem trhu (Pampers jsou převoněné, Huggies protékají, DM jsou fajn, ale jsou brzo cítit močí). Slyšela jsem, že německé plenky jsou fakt kvalitní, tak jsem je chtěla vyzkoušet. Kdyby někdo měl zájem je taky vyzkoušet, můžu vám poslat 2 ks na zkoušku, abyste věděly, jestli má cenu si pro ně udělat výlet do Německa :)

Velikost plenek je 3 (Midi). Více info přes SZ. A omlouvám se za OT :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
3.9.13 12:40
@Maggi.m píše:
Je to OT, ale často se tu řeší téma plenek. Známý mi dovezl z Německa plenky Mamia. Mám totiž problém najít vyhovující plenky pro prcka na našem trhu (Pampers jsou převoněné, Huggies protékají, DM jsou fajn, ale jsou brzo cítit močí). Slyšela jsem, že německé plenky jsou fakt kvalitní, tak jsem je chtěla vyzkoušet. Kdyby někdo měl zájem je taky vyzkoušet, můžu vám poslat 2 ks na zkoušku, abyste věděly, jestli má cenu si pro ně udělat výlet do Německa :)Velikost plenek je 3 (Midi). Více info přes SZ. A omlouvám se za OT :andel:

Tak přesně tyhle plínky mi přivezla sestřenka pro malou, když tady byli na návštěvě, že jim to taky někdo vozí. Jsou opravdu výborný, ale přece jen dražší. Mě naštěstí pro obě stačí alberťácký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.9.13 14:15

@avm3 za kolik je maji ty alberťacké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.9.13 15:49
@kotěna píše:
@avm3 za kolik je maji ty alberťacké?

Mám taky albert stojí 165 na den to jde ale v noci se pročůrá, ale to i ty oranžové pampers za tu cenu jsou dobrý…i kaufland jsou dobré a lidl taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
3.9.13 17:54

@kotěna Co vím, tak 159 - 50ks, ale dlouho jsem je nekupovala. Pro nás super i na nco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.9.13 19:18
@avm3 píše:
@kotěna Co vím, tak 159 - 50ks, ale dlouho jsem je nekupovala. Pro nás super i na nco.

já jsem je par měsíců použivala naposledy jsem kupovala v lednu v akci za 129 Kč, albert máme daleko a když to spočítám dm vyjdou levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
3.9.13 19:20
@kotěna píše:
já jsem je par měsíců použivala naposledy jsem kupovala v lednu v akci za 129 Kč, albert máme daleko a když to spočítám dm vyjdou levněji.

Taky jsem je naposledy kupovala v akci, tak ani nevím, kolik stojí. Jasně, o tom to taky je, my máme Alberta dostupnýho, tak se mi to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.9.13 19:40

Za nás albert plíny už nikdy :* oba prckové během dvou hodin pročůraní :roll: a cenově vychází stejně jako z DM s kuponama a slevou na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák