Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
28.8.13 07:54
@Syringa píše:
Ale tak pokud budeš mít nějakou aktuálníčkovou informacičku, tak sem klidně napísánkuj. Není to naše rozjeťoučká skupinečka, ale veřejňoučká diskuzička :pankac: :pankac: :pankac:.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.8.13 07:55

@Syringa :lol: jsem rada, ze se muzu od srdce zasmat..hned takhle po ranu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.8.13 07:57

… jsem mela napsat ve zdrobnelinach, ze? :think::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.8.13 08:04

@Syringa proc k placi? :think:… Ja zkusenosti nemam - od toho jsou tu jine, jak jsem se docetla… Proto jsem to napsala tak, jak jsem to napsala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.8.13 08:08

@Syringa :lol: i ty kozenko… :lol: Nemyslickovala jsem Tebe zrovinka :hug: :lol:… Nic, jdu si dat nejaky hambace k snidani, kruci mi v brisankach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
28.8.13 11:10

Holky perete někdo v DM gelu a jaké jsou? Není prádlo zašedlé nebo naopak barevné vybledlé? A co na skvrny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
28.8.13 12:11

@Syringa Tak já jsem si včera koupila taky ten kyblík nebo mi ani wanish skvrny od broskví na bílém nevypral 8o tak jsem zvědavá teď jsem to namočila a večer vyperu a uvidím. Jinak jsem prala v Persilu a v Perwollu, ale těch peněz :zed: :zed: když není v akci :cert:. Dcera chce jíst sama, ale bez plíny nebo bryndáku takže co jídlo to na převlečení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
28.8.13 12:27

@Syringa ahá tak to určitě zkusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
28.8.13 12:42

@Syringa :palec: děkuji

Jinak já tam ještě kupovala ty jejich závěsné wc bloky bílooranžové, kulaté, ale teď co máme jiné wc tak mi už nepasují takže kupuju Ducka- gel. Používám DM sprcháče s olejem a šampóny, dětský olej(musím se po koupání namazat jinak bych,,vyschla" a uškrábala se, vadí mi chlór. voda… myslím, že udělají stejnou službu jako od Nivei nebo Palmoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.13 17:00

Holky, co se tyce tech skvrn, tak mne fakt na vsechny zabira zlucovy mydlo a co.se tyce skvrn na plinach (pouzivame u jidla)-namocim do sava perex, necham pres noc a pak jen hodim do pracky na rychly program, aby se vypral ten savo smrad a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.13 17:22

@Syringa Tak to jsou pliny uz na dotahani, tak to tak. nevadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
28.8.13 18:39

@Syringa přesně :mrgreen: No nic jdu prohlídnou kde maj plíny v akci nebo naše madam nočník opět bojkotuje-ona snad půjde do školky s plínkou :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.8.13 19:21

@Syringa Vidíš a ten jar je jedna z věcí, kterou budu kupovat snad nadosmrti, i kdybysme už do DM pro nic jiného nejezdili. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.8.13 19:29

Tak DM jar mi vyhovuje, ale holitka fakt ne. Mela jsem po nich strniste ostry jako nikdy. Jina holitka mi to nedelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.8.13 19:58

@berruska s ním mám taky blbou zkušenost - ale ten původní „pouze clin“ je bezvadnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák