Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@avm3 Díky včera jsem právě na ni koukala, chválí prací prášek tak jsem zvědavá chci ho vyzkoušet…:-)
@sjuzn1 píše:
Maminky prosím Vás nevíte jaká je aviváž z DM ta jejich…:-)děkujííí.
aviváž jsem koupila jednou a naposledy, po vyprání prádlo vůbec nevonělo, prášek je super, ale aviváž se jim nepovedla
@sjuzn1 píše:
@avm3 Díky včera jsem právě na ni koukala, chválí prací prášek tak jsem zvědavá chci ho vyzkoušet…:-)
Já kupuju Lenor nebo Silan sensitive (růžový je bezkonkurenční
) a jsem zvyklá dávát jen kapičku - jen aby trošku zavonělo a neelektrizovalo ![]()
@ivulik123 píše:
Joooo prášky z Dm jsou fakt supr, nedám na ně dopistit a už jiné nekupuju,holky přišlo vám to taky na meil že kdo má 2 roky staré body tak by měli myslím na konci září propadnout?
meil ne, ale na facebooku na jejich stránce to psali.
Nevíte kdy budou nový slevový knížky? byla jsem tam včera a ještě nebyly ![]()
@MickyG píše:
Nevíte kdy budou nový slevový knížky? byla jsem tam včera a ještě nebyly
Já byla v pondělí a nedaly mi je, prý až od 10.9., no a koukám, že asi ani včera, na stránkách Dm je psáno ode dneška 11.9., tak se snad dočkáme.
@Hvězdinka Děkuju chystám se právě v sobotu na velkej nákup, tak sem chtěla vědět jestli už budou mít nový knížky..i když poslední dobou tam maj kulový
a nejvíc mě naštvali, že už tam nemají silan aviváž ![]()
@sjuzn1 Taky mi nevoněla, respektive musela bych jí dát strašně moc, aby to bylo poznat. Nekupuju.
Já koupila Denkmit aviváž tu hygienickou-dezinfekční, o vůni mi ani nejde, spíš o účinek, ale stejně nevím, jestli to má nějakou cenu:-)
JJ děkuju zůstanu u silanu
v tich knížkách nic moc…:-( bývalo lepší…děljí mlíčka BL i s příchutí…třeba banán nebo to má jen sunar? malá mi pije jen banán.
Dobrý je i Softlan jestli máte někde u vás obchůdek z německou drogerií tak je dobré koupit u nich prodavají to i rákosnici, ale to je o ničem jako všechno od rákosníků
Nakoukněte ke mně do inzerátů, pokud chcete odkaz na celý eshop, zanechte mail v SZ.
@ivulik123 Já teda Softlan od rákosníků koupila, a fakt byl parádní. Asi jsem měla štěstí na várku. ![]()
@elluan u nás softlan je já ho kupuju v německém obchodě mamka jednou u rákosníku a jak jsem cítila to prádlo tak mi bylo na
mamka ho už potom raději nekupovala
Můžu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s plenami Babylove vel. 4 jak se jeví? Přijde mi teď na ně dobrá cena