Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hopikhopik píše:
@mekkinka mám takový dojem, že se jedná pouze o prodejnu v IGY, nikoli v Globusu
Pravda! Mám na mysli IGY a píšu Globus…
Omlouvám se za mylnou informaci!!
@Blešík
@mekkinka píše:
Pravda! Mám na mysli IGY a píšu Globus…Omlouvám se za mylnou informaci!!
@Blešík
Jasan! Nove dm bude v igy ![]()
@misa1990 mlíko je supr
a z německa snad bude ještě lepší a hlavně levnější než u nás ![]()
@ivulik123 kolik stojí u nás? My mame teďka šest krabiček Sunarku.. dvojky.
@mekkinka píše:
Pravda! Mám na mysli IGY a píšu Globus…Omlouvám se za mylnou informaci!!
@Blešík
o to líp, tam dojedu s kočárem ![]()
Jinam UM babylove spokojenost. Kluk se mi ze dne na den v 9měsících odstavil a po nutrilonu, bebe a hami jsme u něj zakotvili a dobrý. Trochu hrudkuje, ale stačí víc protřepat flašku. Stejně zlatá koza ![]()
@misa1990 babylove č.2 stojí myslím 149 je tam toho o něco víc a č.3 139kč toho tam je 600g
@ivulik123 píše:
jj,máš pravdu![]()
![]()
![]()
ale musela jsem se mrknout na krabici ![]()
@Blešík no já to pokaždé přesypu do dozy tak jsem to střelila od oka ![]()
@mekkinka A chceš tu slevu do C&A poslat? Já ji pořád suším, ale asi tam ni nekoupím. Navíc starší už by byla velikost 92 malá a pro mladší toho mám až až po starší.
Jen chci přidat zkušenost asi to tu už i někde je, ale kdyby náhodou.
Naprostý plus u mě posledně získal čistič DM na vše možné s octem (za 30 velká žlutá lahev).
A mínus což se mi tam často nestává- krému typu BB balea… dělá fleky, blbě se roztírá a nemá ten účinek..tak ten bych nedoporučila ![]()
Ahoj:-) nemáte někdo, prosím, zbytečné kupóny na BL mlíko nabízím kupóny na Hipp a vše od Sunárku nebo mlíko Nutradefence. Děkuju
@Syringa píše:
Hmmm, v roce a půl 92, no snad by to šlo. DR říkala, že už teď tolik neporoste
. Ona je dost dlouhá, jako váží v roce 10kg, což je OK, ale má 80cm
.
@Syringa píše:
No my jo, ale holka nám teď „rostla před očima“, takže si nedokážu představit, jak rychle poroste (teď vyrostla za 2m o 4cm
), kdyby to bylo pořád tak rychlé…
Ono jak co a jak jaké dítě. Malá má teď hodně věcí 92 - 22 měsíců, sem tam něco 86, ale hodně málo a je jí už i 98. Na výšku bude mít něco přes 90cm.