Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mekkinka Já to měla 4× po sobě, myslím 3× u první a 1× u druhé.
@subsomi Taky mi to chodí tak s 2měsíčním předstihem.
Tak to by mě zajímalo jak to dělají…
Já to měla pouze v té novorozenecké slevu 1× 50% a v té od 7 měsíců a od 13 měsíců nic ![]()
@mekkinka Tak já měla problém to udat, kupovala jsem něco malému sestřenky a ještě jeden kupon mám ![]()
@subsomi do CA mi přišlo v první knížce, a pak v té poslední (malý má 18m), je to do vel.92, takže něco a zimu/jaro. Něco vyberu.
@mekkinka píše:
@KPKristy
taky jsem slyšela, že to budou,,nově,, otevírat, ale že tam budeme mít takové vymoženosti? hmm… Já tam zajdu stopro, protože jsem zrovna do DM potřebovala
Mně to dneska přišlo na mail…
Já měla do CA v těhotenské, novorozenecké, na 7 měsících a na 13 ne jen boty do Deichmana, ale prej v tej 19 měsíční to zase je, tak uvidíme co přijde
Tak to mě dost mrzí, my by jsme do C&A využili a my jí měli jen jedenkrát v novorozeneckej ![]()
@KPKristy píše:
Tak u nás otevírají v pátek DM po modernizaci a bude tam dětský koutek, přebalovací místnost a WC jen pro tu prodejnu. A sleva 20% na celý nákup pro všechny, takže jestli jste z ČB, můžete využít. Já ta možná zajdu…
jééé a kde v budějkách, potřebuju mlíko, tak se 20% hodí a určitě ještě něco potřebuju ![]()
@Blešík píše:
jééé a kde v budějkách, potřebuju mlíko, tak se 20% hodí a určitě ještě něco potřebuju
V Globusu. Já už mám taky sepsaný pořádný nákup… ![]()
@mekkinka píše:
V Globusu. Já už mám taky sepsaný pořádný nákup…
safra, zas přes celý město, ale přemůžu se ![]()
@Blešík píše:
safra, zas přes celý město, ale přemůžu se
i já se budu přemáhat, ale bude to stát za to ![]()
@mekkinka mám takový dojem, že se jedná pouze o prodejnu v IGY, nikoli v Globusu
Holky jaký jsou mlíka z DM ty Babylove?
od tchána jeho mamka nám přivezla z De.