Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To moc citlivý nejsi, promiň. Nejdřív si ji nevšímáš, pak ji chceš požádat o ruku. Řekla ti to jasně. Nech ji jít a zapracuj na svém chování k dívkám.
Nevíš co chceš. A to by ses chtěl ženit
několikrát ji pošleš do háje, jsi k ní protivný a pak ji strašně miluješ a žárlíš. Asi toho už měla dost, ani se jí nedivím,ještě ji k tomu sleduješ. Ona není tvůj majetek.
jsi nevyzrálý, jednáš afektovaně. Vůbec jsi neměl z bytu odcházet a už vůbec ne se urážet. Ale všechno si s ní vyříkat.
Chovas se jak blb a divis se, ze si najde jineho? A zadost o ruku jako vykrik do tmy. Tebe bych si nevzala ani za zlaty prase.
Nech ji bejt, ona si zaslouzi nekoho jineho a ty se snad poucis ze svych chyb.
Víš, co znamená být citlivý?
Rozhodně nic z toho, co popisuješ. Z tvého textu mi vychází akorát to, že jsi byl protivnej a nezajímal se o ní, nechtěl jsi s ní trávit čas. Místo, aby ses probral a řešili jste tu věc jako dospělí, tak se sebereš a odstěhuješ. Nedivím se jí, že chce být sama.
Prostě jí nech být.
Ne nadarmo se říká, že si uvědomíme, co jsme měli, až když to ztratíme… Dej ji čas. Teď nemá smysl nic podnikat…
Ty jsi taková holčičí hysterka
přestaň se chovat jako kdyby ti bylo 14 a najdi si jinou.
Co máš dělat?
1. pouč se
2. dospěj
3. nebuď na partnerku ošklivý
4. nežádej o ruku holku, která chodí domů v 5 ráno po pařbě s „kamarádem“
5. nikdy nežádej o ruku žádnou holku
dodrž to a garantuji ti šťastný život ![]()
@zoidberg více říkat netřeba.
normálně si říkám, kdy u tebe nastal zlom a z nerudného chlapa je někdo s celkem rozumnými názory. Nehacknul ti někdo účet? ![]()
Vem si tam zitra ty veci a nech ji ted byt. Cim vic se ji budes vnucovat, tim te bude vic nesnaset. Zadost o ruku v takovy situaci je teda dobrej ulet. Nech ji byt. Kdyz ti rekla, ze chce byt sama, tak te ma pravdepodobne uplne plny zuby. Citlivy jsi hlavne k sobe, k ni ani moc ne.
@Amelie30 píše:
@zoidberg více říkat netřeba.normálně si říkám, kdy u tebe nastal zlom a z nerudného chlapa je někdo s celkem rozumnými názory. Nehacknul ti někdo účet?
Ne, jen jsem přestal držet dietu a, pořádně se nažral ![]()
@zoidberg
však se říká, spokojenej chlap rovná se plnej žaludek, ne? ![]()
Další chlap (kluk), co se ke svý ženský chová jak pablb, a když to holku přestane bavit, tak najednou běhá s prstýnkama a žádá rady, jak jí dostat zpátky… ![]()
Jak? Máš jedinečnou šanci, zamyslet se nad tím, jak se chováš, dospět, začít si partnerky vážit, nejen, že jí vlastníš a že si spokojenej, že ti uklidí a vypere, ale mít ohled i na její potřeby. Mluvit s ní, vycházet si navzájem vstříc.
A možná ji ještě přesvědčíš, nebo se poučíš, abys podobný blbiny nedělal jiný lásce… ![]()
Z toho co tu píšete je mi to vše jasný uvědomil jsem si své chyby ale musím říct ze jsem takový nebyl celou dobu vztahu (3roky)… jen poslední asi dva týdny… byli jsme spolu šťastní do poslední chvíle… ona má taky své mouchy… po pravdě za ty 3 roky to bylo úžasný, nikdy se nic nestalo ani jsme nijak nehádali ale proste nevěděl jak jsem se měl zachovat když jsem se ji na to přál co se děje a ona mi řekla nic ať to neřeším když přímo před nosem jsem viděl ze se něco děje… proto jsem odešel, nevěděl jsem už co jiného delat
Jen chci aby viděla ze jsem ochotný to změnit a ze ji miluju a myslím to vše vážně, jen nevím zda to řešit když si pojedu pro ty věci nebo tohle vůbec neřešit ale spis se s ni snažit jen mluvit ocemkoliv… pozvat ji třeba na kafe nebo Ji dat pusu… nevím co delat abych to neskazil a nebo zas neudělal nic