Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zoui píše:
Neco podobneho jsem mela tak 14 dni zpatky, vubec netusim co a kdy me kouslo. Mazala jsem masti na stipance, nejdriv to bylo takhle cerveny, pak to navic dost svedilo, po tydnu to zaclo pomalu mizet, ted uz je to pryc. Nějaký hovado nakazeny asi
Voni sou hovada většinou pěkný prasata a nemejou si sosáky, takže ti pod kůži můžou zanýst nějakej moribundus…
![]()
@Tomie asi tě zklamu, ale repelent byl 🙂 taky je to jediné kousnutí, co mám. Ani jeden komár nebo tak, jen jedno toto jediné. Bohužel ani repelent není ochrana na 100%, ale to by jsi měl/a jako dospělá osoba vědět🙂
@TRG asi tak😂 hlavně ani repelent není na 100% a toto je jediné kousnutí, které mám😃 ani jeden komár, nic. Pan/Paní má asi špatný den, tak rýpe
Ovád nebo muchnička. Pravidelně mám pár takových pěkných každý léto. Nic moc se s tím nedá dělat.
@MrsNorris píše:
Ovád nebo muchnička. Pravidelně mám pár takových pěkných každý léto. Nic moc se s tím nedá dělat.
MUCHNIČKA! To bylo ono, co kouslo mě a nemohla jsem si vzpomenout, co to bylo za potvoru. Díky! ![]()
@TRG píše:
MUCHNIČKA! To bylo ono, co kouslo mě a nemohla jsem si vzpomenout, co to bylo za potvoru. Díky!
Jj, strašný sfině.
Mrňavý a kousnout umí i přes legíny. Repelenty dost ignorují.
U jejich kousnutí nejhorší fáze přichází až tak o den dva později a kolikrát mě to šíleně svědí i víc jak týden.
Jj taky tipuju hovado nebo muchničku. Ledovat a mazat Fenistilem.
Ahoj, neco me kouslo tak pred 4 dny a porad to mam takoveto. Hodne jsem si to ze zecataku rozskrabala a ted to uz moc nesvedi. Co to muze byt?
@Anonymní píše:
Ahoj, neco me kouslo tak pred 4 dny a porad to mam takoveto. Hodne jsem si to ze zecataku rozskrabala a ted to uz moc nesvedi. Co to muze byt?
Vypadá to jako od hada. Ale to by sis asi všimla.
Tak takhle dvě tečky za sebou bývají od blechy. Nemuchlala jsi nějakého podezřelého mazlíka? Jestli ne, tak třeba mravenec, muchnička, ono toho teď leze a lítá dost. Namaž si to fenistilem, vezmi si zyrtec, snad to přestane svědit. My teď taky máme pořád něco.
@Buba mara Muchlám pořád. 2 kocky, litaji porad venku. Taky me to napadlo, ale cetla jsem ze stipance od blechy maji az 1 cm. Ale tak jinak by to sedelo.
Pořiď jim Foresto obojek proti parazitům. Funguje to na klíšťata i na blechy, vydrží celou sezónu, mám to odzkoušené. I na kočce venkovní, nesundá to.