Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak vykrik mody to neni, ze jo. Ale kdyz ted pred Vanoci nemate na novou, tak co ![]()
Do zastaraleho „nevkusneho“ panelakoveho babiccina obyvaku se tato 40 let stara stena hodi. Kazdemu se zije dobre v necem jinem. Za me je to peklo.
Něco strašnýho, sorry. Ale kdybych na lepší neměla, tak by stačit musela.
„IN“ už dávno není…ale pro začátek, proč ne, úložný prostor splňuje, určitě se dá sestavit jinak a méňě kousků
Ujde. Možná vyměnit úchytky. Dá se určitě i přeskládat a vybrat z toho skříňky, které se vám budou hodit nejvíc. Záleží jaký máte cit, někdo zvládne i z prdu udělat kuličku.
No záleží jak moc potřebujete novou..Jestli nemáte žádnou a potřebujee něco a v dohledné době nemáte finance na novou tak bych ji vzala.. Pokd to ale tak nehoří počkala bych a po vánocích koupila novou.daj se sehnat za pár kč naše stála cca 7 tisíc a je luxusní ![]()
A to je potreba, obyvaci stena? My jsme nikdy zadnou nemeli…
Já bych ji nechtěla, záleži jak moc jste bez peněz a kolik potgřbujete uložných prostoru v obýváku. Já osobně bych prostě pořídla stolek pod tv, konferák, a jednu komodu. My to tak máme. Poprvé jak jsme byli bez peněz jsme toto sehnali za cca 2500-3000. Vydrželo to pět let.
Nojo, je to móda před pár desítkami let… ale pokud bych potřebovala nábytek do obýváku, na nový neměla a někdo v rodině mi nabídnul v dobrém stavu tohle, brala bych všema deseti. S tím, že časem došetřím na něco dle svých představ. Ale abych radši měsíce nebo roky bydlela v krabicích jenom proto, že pohrdám nemoderním nábytkem, to nee.
Záleží snad na vás, ne? Já bych tohle do bytu teda nechtěla.
Jako takhle my máme 40 let starou obývací stěnu a světe div se jsme celkem šťastná a spokojená rodina. Máme se rádi atd. Protože na tom, jakou máme stěnu náš život nevisí.
Jo jako koupili bychom novou, ale potřebujeme převážně hodně polic, protože máme hodně knížek a to jaksi dnešní obývací stěny nesplňují. Do toho máme pitomou dispozici obýváku, takže opět dnešní stěny to nesplňují.
Pokud žádnou nemáte a nutně nějakou potřebujete, tak jí berte. Vánoce si uděláte hezké i se starou stěnou.
Tak snad se řídíš tím, co se ti líbí a potřebuješ a ne tím, co je zrovna trend a co ti schválí lidi na netu, ne?
Kdybych si měla zařizovat byt, tak bych si pořídila něco jiného. Ale, když bych neměla peníze, potřebovala stěnu a tohle mi. Ekdo nabídl třeba za odvoz, tak bych do toho šla. Aspoň to má nějaký úložný prostor narozdíl od většiny moderních a podle mě naprosto nepraktických obývacích stěn.
A potřebujete nutně obyvakovou stěnu? My žádnou nemáme, máme akorát knihovnu a konf. stolek a dobře se nám tady dýchá. Já bych se nezahlcovala starýma kramama. Kdyby měla aspoň nějakou historickou hodnotu…
Tohle by mi domů nesmělo, je to vážně ošklivé. Však dnes se dá koupit i stěna za dvojku nová a vypadá aspoň trochu k světu. Nebo místní bazary na netu, tam se tež dají ulovit levně fajnové věci.
Zdravím. Moje teta nám nabídla obýv stěnu. Teď před vánocemi jaksi nechcem kupovat novou
Myslíte, že je tahle ještě ok nebo je out. Prostě ujde?